Ман Юнайтед-Бешикташ

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Re: Ман Юнайтед-Бешикташ

Мнениеот MuFc1878 » 26 ное 2009 10:29

Съра май си мисли,че и в ШЛ става като в Купа на Лигата, да ама не :mrgreen: С децата толкова.

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 26 ное 2009 17:49

Мошно отбора за 3тия отбор в Германия, малшанс беше тоя. :lol:

е супер убедителна беше ама за бешикташ

Ще ги видим сините италянци от чукотка като колабират след празниците къде ще си да се обясняваш в любов във форумите.
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

yarkost
Контакти:

Мнениеот yarkost » 26 ное 2009 18:01

Както писах преди няколко месеца резервите им не струват на Юнайтед, което е доста важен фактор ако искаш да вземеш титлата. Челси и Арсенал имат по равностойни резерви от тях. А пък този Обертан не виждам какво толкова го хвалят има един финт и само с него през цялото време - ако минава на Бешикташ и за Карлинг Къп надали ще мине срещу Барселона или Арсенал да речем.

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 26 ное 2009 18:05

battlestar31 написа:
_RoKi_ написа:Убедителна победа за "червените дяволи" смятам аз.Вашите мнения :)

е супер убедителна беше ама за бешикташ :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Остави...МЮ последно време дънят точно най-сигурните мачове :roll: Браво на Бешикташ :geek:

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 26 ное 2009 18:29

yarkost написа:Както писах преди няколко месеца резервите им не струват на Юнайтед, което е доста важен фактор ако искаш да вземеш титлата. Челси и Арсенал имат по равностойни резерви от тях. А пък този Обертан не виждам какво толкова го хвалят има един финт и само с него през цялото време - ако минава на Бешикташ и за Карлинг Къп надали ще мине срещу Барселона или Арсенал да речем.

Нека да са слаби ама поне ги имамe, средната възраст на Чукотка е 30 год. единствените млади там са Калу, Стъридж, Кокота или както беше оня с папагалската фамилия и Борини или както беше там, а патериците са 4/5 от тима им, до 2-3 години ще стане както с Милан.
А Арсенал не знам за какви резерви говориш.
Нормално е да за чешите ташаците, щото тва е единствената част от сезона когато можете, като на пролет се вдигат титлите всички знаят, кой ще е отбора. :lol:
GGMU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

Thierry HenrY
Контакти:

Мнениеот Thierry HenrY » 26 ное 2009 18:43

Lorde още ли си вярваш,тази година сте повече от жалки.

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 26 ное 2009 18:45

@Thierry Handry.
Бъркаш посоката с 60км. на югозапад.
GGMU

Thierry HenrY
Контакти:

Мнениеот Thierry HenrY » 26 ное 2009 19:04

Брой колко подарени точки имате...?!?

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 26 ное 2009 19:15

Броя че всеки мач ни режат някоя дузпа, засада или ключова ситуация, последната беше срещу Челси.
А тва че се тресеш от яд още заради мача на ОТ е отделен въпрос.
GGMU

Thierry HenrY
Контакти:

Мнениеот Thierry HenrY » 26 ное 2009 20:15

За олдтрафордката ли говориш?
Игрово сте много зле бате,ама много и рано или късно ще загубите много точки....е разбира се, ако няма UNTIL WE SCORE ... но тва е отделен въпрос.

Върни се в “Манчестър Ю”