ivan56 написа:Кашчей написа:ivan56 написа:Кашчей написа:ivan56 написа:Като ви чете човек ще каже че сте на хранилка в Газпром,България трябва да търси начини да не е в поза партер.А има начини,само че трябва да има воля,обаче има там едни изроди които са на хранилка и ни убеждават че няма как да сме независими.И тука някой като латерни повтарят техните думи.
Като чуят Русия и се подмокрят.
Иване, я ни дай идея как да не сме в партер за газта от Русия, но не с общи приказки, а с конкретно предложение!
Бот,аз не съм експерт има такива които се занимават с това,ама е по-лесно да ни убеждават че няма начин.
Втечнения газ,залежи в Черно Море.Шистовият газ.
Значи си навит да се еве мамата на Добруджа, покрай шистовия газ, само и само да не получаваме газ от Русия. А пшеница от САЩ ли ще внасяме?
ПП- научи по-добре какво е бот, преди да го употребяваш, като термин!
Че ще се еве мамата на Добруджа,това доказано ли е или руски братвежи?
Ако искаш да си независим,трябва да търсиш възможности.
От доста години се използва фракинга във България
Ванка , мен поне ме познаваш на живо . От Фракинг до фракинг има разлика както от "А" група до Бунделигата .
1. Ако не знаете , бате ви Бойко разреши на "Шеврон" да дупчат . И какво излезе - газ . Ама не такъв какъвто трябва .
Защото не всичко което е в шистите е природен газ . Дори над 50 % от това което добиват в САЩ го обогатяват допълнително за да е годен за ползване . Иначе масово в Европейските страни се отказаха от шистовия газ по някаква причина . Дори чехи и унгарци не искат да чуят . Само Полша , Румъния и Молдова останаха .