От Марка са фотошопнали стадиoна да изглежда, че е претъпкан с фенове на Реал.
Те пак като не са "барнали" крайния резултат,е добре

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
От Марка са фотошопнали стадиoна да изглежда, че е претъпкан с фенове на Реал.
smoothc написа:Аз,ако съм на твое място едва ли бих бил спокоен за предстоящите важни мачове с Атлетико и Севиля,защото проблемите в дефанзивен план при вас продължават с пълна сила,отделно факта,че почти целия отбор изглежда като изпаднал в някаква "медикаментозна кома" в резултат от презадоволеността и еуфорията от 10-та.
MuFc1878 написа:От Марка са фотошопнали стадиoна да изглежда, че е претъпкан с фенове на Реал. Shame on you![]()
![]()
![]()
[wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/BuEVbB0CYAAdIne.jpg[/wrapimg]
Аз пък съм напълно спокоен за важните мачове на Реал - отборът игра днес на не повече от 20 процента от възможностите си.. Колегата правилно казва да не се преекспонират тези контроли, защото както Юнайтед (признавам, че съм впечатлен от рязката промяна в игровия облик) мачка в тези срещи, така още в някой от първите мачове във Висшата лига машината на Ван Гаал може сериозно да забуксува.
MuFc1878 написа:Новият форумен любимец - Ашли Йънг![]()
smoothc написа:1.Тези "не повече от 20%" звучат по-скоро като вид оправдание,отколкото като нещо друго,още повече че отборът в трети пореден двубой играе доста неефективно и под възможностите си.
3.Колкото до двубоите на Реал със Севиля и Атлетико Мадрид,според мен е почти невъзможно отборът да спечели и двете купи.Фактът,че отборът не се намира в добра форма
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта