Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: НАТО не би се справил с Русия

Мнениеот fcb_bg » 02 авг 2014 23:05

urkoto написа:
MoNteSo написа:
urkoto написа:Може да почне да пише световната история Русия ама първо трябва да си подреди нещата вътре в самата Русия. Иначе колапса там е неизбежен.

И по какво го прецени това бе професоре ? По постоянно спадащият процент на безработни, по природните богатства, които и гарантират безсмъртие за години напред, или по това че държат т.н. западни сили в шах от месеци !?

Вземи прочети 2-3 статии по темата в нета бе синко, да им видиш продължителността на живота, да им видиш БВП-то на калпак (ушанка) ширещата се корупция, и т.н. и т.н. - положението си е пред колапс. Уреца не е длъжен да ти прави рисърча вместо тебе, айде по-сериозно.

За страна срещу която играят всички се справят доста добре.
Сравни всички данни които си написал при Елцин и Путин. Рисърча ще покаже коя Русия е по-угодна на Запада.
Последна промяна от fcb_bg на 02 авг 2014 23:09, променено общо 1 път.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 02 авг 2014 23:05

THE G.A.M.E написа:
icko65 написа:Не съм ентусиазиран а реално гледам на нещата.Къде видя КРАХ за България???

Ако Русия види сметката на ЕС и НАТО, дали ние ще останем читави ?

Русия ако тръгне да им види сметката...хм-ние тогава няма да сме в нито едно от двете.Народа ще е с Русия а цялата полит. пасмина изметена.Народа ни загива-физически и морално.А това българите над 20в. не са го допуснали..
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 02 авг 2014 23:08

fcb_bg написа:Важни не сме, иначе щяхме нещо да намажем, я от базите, я да ни дадат оръжие, я нещо друго. То нема нищо насреща, пич. Потърси инфо кои страни какви суми опростиха на Ирак от дълговете. Ние сме в топа, ако не сме и първи по размера на опрощаване. Само защото САЩ казаха "да подпомогнем новия Ирак".
ние не им водим войните, водим им се по акъла. И само губим.

Ами как да има нещо ?

То хората като ни видят политиците, и да не искат, им идва желание да ни прекарат.
Дали ще е "Дънди Прешъс", или "Газпром", все тая.

Аз на САЩ, не мога да се сърдя, за отношението им към нас.
Едно, че повечето от жителите им са прости, и не са чували за България ...
Но по-важното е, че те никога не са ни считали за "братя".
За разлика от Русия ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 02 авг 2014 23:12

icko65 написа:Русия ако тръгне да им види сметката...хм-ние тогава няма да сме в нито едно от двете.Народа ще е с Русия

Абе, химера е това.
От роднините и познатите ми, само 2-ма - 3-ма симпатизират на Русия. :lol:

Пък видяхме една "Атака", какво постигна на евроизборите с руската си риторика.
По-възрастните трябва да приемете, че по-младите българи ненавиждат Русия.
И си има сериозни причини за това.
Дарвин е в грешка !

Image Image

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 02 авг 2014 23:16

Не бих воювал нито за Русия, нито за САЩ! Ние сме България! Не ми дреме и за алианси и т.н., важна е САМО България и е важно ДА СТОИМ НАСТРАНА, защото и САЩ, и Русия са колоси с колосални сили, и няма да им е трудно да заличат една пича въшка от картата на Света. За добро или лошо ние сме точно това, една пича въшка и изобщо нямаме място там, където атовете раздават ритниците си. Колкото по-бързо осъзнаем този факт, най-вече това огромно НЕДОРАЗУМЕНИЕ Плевнелиев, толкова по-добре за всички ни. Ние НЯМАМЕ интерес от конфронтация с Русия, наш основен вносител на горива и руди и същевременно голям пазар за износ на наши боклуци, защото това правим ние - боклуци.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 02 авг 2014 23:17

THE G.A.M.E написа:
fcb_bg написа:Важни не сме, иначе щяхме нещо да намажем, я от базите, я да ни дадат оръжие, я нещо друго. То нема нищо насреща, пич. Потърси инфо кои страни какви суми опростиха на Ирак от дълговете. Ние сме в топа, ако не сме и първи по размера на опрощаване. Само защото САЩ казаха "да подпомогнем новия Ирак".
ние не им водим войните, водим им се по акъла. И само губим.

Ами как да има нещо ?

То хората като ни видят политиците, и да не искат, им идва желание да ни прекарат.
Дали ще е "Дънди Прешъс", или "Газпром", все тая.

Аз на САЩ, не мога да се сърдя, за отношението им към нас.
Едно, че повечето от жителите им са прости, и не са чували за България ...
Но по-важното е, че те никога не са ни считали за "братя".
За разлика от Русия ...

Ами нали руснаците са гадните и правят номера, а САЩ се пишат за добрите, които учат всички на правилното. Ми що не ни научат, ами и те си ни клатят?
Идват и ни казват "Ние сме ви приятели". Ми не ви личи бе, вашата мама. Ето и с реактора си ни пускат по пързалката, пък бяха много любезни да ни кажат, че ни пързалят с ЮП.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 02 авг 2014 23:18

Кой народ, бе, пичове? Мангалите или пък пенсионерите, които скоро може да стигнат 50% от населението? Остават две шепи хора, повечето които не биха си мръднали пръста за близките си и гледат как да преебат всеки, камо ли пък да се бият за Русия. :shock: :lol: :lol: :lol:
Съединението прави силата!

[offtopic]Image[/offtopic]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 02 авг 2014 23:21

fcb_bg написа:Ами нали руснаците са гадните и правят номера, а САЩ се пишат за добрите, които учат всички на правилното. Ми що не ни научат, ами и те си ни клатят?

А, не знам.
Тук някои колеги считат Русия, за по-добрата алтернатива на САЩ и ЕС.
Ама то накрая ще се окаже, че и руснаците са като западняците.
Не че ще е кой-знае каква изненада де.
Поне за мен.
Дарвин е в грешка !

Image Image

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 02 авг 2014 23:21

Все пак поздравявам поданиците на онзи рептил Елизабет Две :). Очевидно не са толкова тъпи, колкото задокеанските си другари от типа на Маккейн и Пейлин. Британците добре знаят как ще завърши една война, както е казал Айнщайн - с каменните брадви от там насетне. Далеч по-добра перспектива е да правим бизнес помежду си вместо да се джафкаме за някакви украинци, дето са половината и руснаци отгоре на всичкото. Да, щом това е цената на мирното съществуване на Европа - МАЙНАТА ИМ НА УКРАИНСКИТЕ ЦЪРВУЛИ И НАЙ-ВЕЧЕ НА САЩ, ЩОТО ТУКА ЩЕ ПАДАТ БОМБИТЕ, В ЕВРОПА, НЕ ТАМ, В СЕВЕРНАТА АМЕРИКА. Още следващата визита на американските провокатори трябва да завърши с шутове в гъ*а им, щото много лесно отдалече да буташ фитилите :evil:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
ndrangheta
Контакти:

Мнениеот ndrangheta » 02 авг 2014 23:31

ShooterMan написа:Не бих воювал нито за Русия, нито за САЩ! Ние сме България! Не ми дреме и за алианси и т.н., важна е САМО България и е важно ДА СТОИМ НАСТРАНА, защото и САЩ, и Русия са колоси с колосални сили, и няма да им е трудно да заличат една пича въшка от картата на Света. За добро или лошо ние сме точно това, една пича въшка и изобщо нямаме място там, където атовете раздават ритниците си. Колкото по-бързо осъзнаем този факт, най-вече това огромно НЕДОРАЗУМЕНИЕ Плевнелиев, толкова по-добре за всички ни. Ние НЯМАМЕ интерес от конфронтация с Русия, наш основен вносител на горива и руди и същевременно голям пазар за износ на наши боклуци, защото това правим ние - боклуци.

Съгласен.

Не виждам какъв е смисълът САЩ и Русия да си мерят пишките (военната мощ) като и в едната и в другата държава масовата бедност продължава да е катастрофален проблем. САЩ и Русия не са само Бевърли Хилс и Невский Проспект. Има и Детройт (фалирал призрачен град), има и Дагестан(бедни до лудост хора и на фона на тази мизерия - многомилионния отбор Анжи). С военна мощ бедност не се лекува. А ние българите се караме ПОМЕЖДУ СИ коя велика сила е по-велика. Кво ме боли фара, аз искам да живея добре в България. Стига мерене на военна мощ, хайде да се сравняваме по наука, по медали от олимпиади по физика, по красота на архитектурата, по вело-алеи, защо точно в силата на оръжията трябва да се оглеждаме? А на форумните пишман-войничета им пожелавам децата им да хукнат на своя глава да се бият във истинска война да ги видим тогава как ще им секне военният ентусиазъм.
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."

Върни се в “Свободна зона”