То като е толкова лесно, що цяла Европа е зависима от руския газ
 То като е толкова лесно, що цяла Европа е зависима от руския газ  Колко по-силни икономики има от нашата държава, не са намерили алтернатива и не могат да си позволят лукса да дупчат за шистов газ, ние ли ще сме най-големите тарикати
 Колко по-силни икономики има от нашата държава, не са намерили алтернатива и не могат да си позволят лукса да дупчат за шистов газ, ние ли ще сме най-големите тарикати 
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
 То като е толкова лесно, що цяла Европа е зависима от руския газ
 То като е толкова лесно, що цяла Европа е зависима от руския газ  Колко по-силни икономики има от нашата държава, не са намерили алтернатива и не могат да си позволят лукса да дупчат за шистов газ, ние ли ще сме най-големите тарикати
 Колко по-силни икономики има от нашата държава, не са намерили алтернатива и не могат да си позволят лукса да дупчат за шистов газ, ние ли ще сме най-големите тарикати 
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Отдавна съм си казал мнението за него
 Отдавна съм си казал мнението за него 
icko65 написа:ivan56 написа:icko65 написа:ivan56 написа:Кашчей написа:ivan56 написа:Като ви чете човек ще каже че сте на хранилка в Газпром,България трябва да търси начини да не е в поза партер.А има начини,само че трябва да има воля,обаче има там едни изроди които са на хранилка и ни убеждават че няма как да сме независими.И тука някой като латерни повтарят техните думи.
Като чуят Русия и се подмокрят.
Иване, я ни дай идея как да не сме в партер за газта от Русия, но не с общи приказки, а с конкретно предложение!
Бот,аз не съм експерт има такива които се занимават с това,ама е по-лесно да ни убеждават че няма начин.
Втечнения газ,залежи в Черно Море.Шистовият газ.
Втечнен газ-скъп.Шистов газ-еко катастрофа.Общо взето няма алтернатива.Най-добре да си плащаме по нормални пазарни закони.Тез там дето уж са на хранилка не пасат трева-като теб.
Ти си ми ясен,ти като чуеш Русия и се подмокряш,аре отивай да си пасеш овцете
Кво съм ти ясен ве нещастник?То не става както ти искаш или мислиш.Овцете ти ги пасеш-като не можеш да разбереш за какво иде реч.Аз през живота си овца не съм пипал.За теб незнам...може и да си онождал
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ivan56 написа:Кашчей написа:ivan56 написа:Като ви чете човек ще каже че сте на хранилка в Газпром,България трябва да търси начини да не е в поза партер.А има начини,само че трябва да има воля,обаче има там едни изроди които са на хранилка и ни убеждават че няма как да сме независими.И тука някой като латерни повтарят техните думи.
Иване, я ни дай идея как да не сме в партер за газта от Русия, но не с общи приказки, а с конкретно предложение!
Бот,аз не съм експерт има такива които се занимават с това,ама е по-лесно да ни убеждават че няма начин.
sin4ec написа:ivan56 написа:Кашчей написа:ivan56 написа:Като ви чете човек ще каже че сте на хранилка в Газпром,България трябва да търси начини да не е в поза партер.А има начини,само че трябва да има воля,обаче има там едни изроди които са на хранилка и ни убеждават че няма как да сме независими.И тука някой като латерни повтарят техните думи.
За втечнен газ има само един терминал, ние нямаме такъв. И на каква цена ще идва този втечнен газ, че ми е любопитно? Залежите в Черно Море може да стигат за печката на баба ти, но не и да захранват цяла България. А за шистов газ и дупчене на Добруджа може да говори само олигофрен!
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ivan56 написа:
Има над 20 работещи терминала в Европа,цената няма да е по-висока от този от Русия,когато имаш някаква друга алтернатива няма да си зависим на 100% от руския газ.Това се опитвам да кажа.Ама за вас рубладжиите няма проблем да сме зависими от Русия.
Мен ме БХ дали ще сме зависими от Русия или САЩ,важното е ние да си гледаме нашите интереси.

Кашчей написа:THE G.A.M.E написа:Защо мислите, че "Янките" искаха да налазят Сирия ?
Ново-откритото газово находище там, е 3-тото най-голямо в света... Но експерти твърдят, че най-вероятно ще е 2-рото, щото все още не е разучено на 100 % поради обективната причина - нестабилната обстановка в Сирия.
Един газопровод от Сирия към Европа, би бил доста по-удобен и евтин от колкото тези, идващи от Сибир.
Нооо, парите на "Газпром", явно не миришат.
Дори и според закоравели европейци като Великобритания, Германия Белгия и Холандия, които също бяха против военна намеса в Сирия.
И к`во дирят там янките, след като само са борци за свобода и демокрация?

THE G.A.M.E написа:Кашчей написа:THE G.A.M.E написа:Защо мислите, че "Янките" искаха да налазят Сирия ?
Ново-откритото газово находище там, е 3-тото най-голямо в света... Но експерти твърдят, че най-вероятно ще е 2-рото, щото все още не е разучено на 100 % поради обективната причина - нестабилната обстановка в Сирия.
Един газопровод от Сирия към Европа, би бил доста по-удобен и евтин от колкото тези, идващи от Сибир.
Нооо, парите на "Газпром", явно не миришат.
Дори и според закоравели европейци като Великобритания, Германия Белгия и Холандия, които също бяха против военна намеса в Сирия.
И к`во дирят там янките, след като само са борци за свобода и демокрация?
К'во ти пука, ако от това произлезе нещо добро за нас ?
Не в директният смисъл, но и индиректно стига.
Ако ще и с марсианците да се бият САЩ, ако това донесе и 1 % полза за България, к'во му е ?
Потребители, разглеждащи този форум: Thsmith и 9 госта