ЦСКА в ЕКТ - 2014/2015

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: ЦСКА в ЕКТ - 2014/2015

Мнениеот Кашчей » 02 авг 2014 15:18

Red Warrior написа:
Кашчей написа:
Red Warrior написа:
гражданин от село написа:Добре,отборът ни е виновен,а Зимбру е невероятна футболна сила.

Зимбру не е невероятна футболна сила, но е достатъчна за да изплющи 3-я в Австрия. Докато ние поне не загубихме от тях, макар с поредните безработни 14 нови футболисти, които не си знаеха имената още.

Това означава, че от трите отбора, македонците са най-силни, защото победиха Зимбру като домакини :roll:

Ако и те не са си знаели имената - да, значи, че те са най-силни. :) Макар, че втория мач загубиха. ;)

Много сте ми странни феновете на ЦСКА и Левски с това самочувствие, че отборите ви са известни в Европа и някой се страхува от тях. Да, имате по някоя и друга победа за престиж, но и Ротор отстраниха преди време МЮ, но не мисля, че някой е твърде уплашен от тях, 10-15 години по-късно. Не си давате изобщо сметка, че хората се развиват напред, докато вашите два отбора не само не го правят, ами и дълбаят надолу. Помниш ли колко чужденци играеха в ЦСКА, от кол и въже, когато отборът достигна до полуфиналите в ЕКТ? Та дори и когато победи Ливърпул като гост и отстрани Леверкузен?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 02 авг 2014 15:46

Други времена са били. И след 90-та година можехме да имаме успехи, ако бяхме задържили Бербатов, Стилиян, Мартин, Стоичков, Пенев, Костадинов, Лечков, Балъков (който е бил пред трансфер в ЦСКА), Туньо и т.н. Щяхме пак да сме само с българи, или с много малко чужденци, но времената се промениха.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 авг 2014 15:55

Red Warrior написа:Други времена са били. И сега ако можехме да задържим Бербатов, Стилиян, Мартин, Стоичков, Пенев, Костадинов, Лечков, Балъков (който е бил пред трансфер в ЦСКА), Туньо и т.н., щяхме да имаме успехи и след 90-та година с по-малко чужденци, или изобщо без чужденци.

Балъков беше направил велика глупост, но вие (това го признавам) влязохте в положение и той не бе наказан за 2 години от УЕФА.
Аз точно това имах предвид, но определено е смешно отстрани, когато започнете да говорите как тия или ония били анонимници, при положение, че за Европа вие сте вече такива. Колко от вас помнят Реймс или Айнтрахт Франкфурт, като финалисти за КЕШ. Дори и Партизан са били финалист, а сега играят квалификации с Лудогорец.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 02 авг 2014 17:33

В един мач може да стане изненада,както стана когато македонците победиха Зимбру.По-интересното е ,че оттогава молдованците нямат загуба!
И бих казах,че последните ще остранят австрийците,нищо чудно дори да влязат в групите на ЛЕ.Да видим тогава левскарите какво ще говорят?!
Зимбру не са страшилище,но са далеч от аматьорското ниво,което така услужливо ни беше представено от лилавите за отбора от Молдова!
Ще стане интересно,ако има 2 представители на Молдова в групите на ЛЕ,а от българското първенство,което е с 3-4 класи над молдовското,няма да има нито един,или само един!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 авг 2014 18:04

CSKA 78 написа:В един мач може да стане изненада,както стана когато македонците победиха Зимбру.По-интересното е ,че оттогава молдованците нямат загуба!
И бих казах,че последните ще остранят австрийците,нищо чудно дори да влязат в групите на ЛЕ.Да видим тогава левскарите какво ще говорят?!
Зимбру не са страшилище,но са далеч от аматьорското ниво,което така услужливо ни беше представено от лилавите за отбора от Молдова!
Ще стане интересно,ако има 2 представители на Молдова в групите на ЛЕ,а от българското първенство,което е с 3-4 класи над молдовското,няма да има нито един,или само един!

Държиш ли да ти бъде напомнено какво вие коментирахте за Зимбру, преди мачовете с тях?

Как прецени, че нашето първенство е с 3-4 класи над молдовското-защото в него играят ЦСКА и Левски ли.. най-вече ЦСКА?!?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 02 авг 2014 18:22

Кашчей написа:Държиш ли да ти бъде напомнено какво вие коментирахте за Зимбру, преди мачовете с тях?

Как прецени, че нашето първенство е с 3-4 класи над молдовското-защото в него играят ЦСКА и Левски ли.. най-вече ЦСКА?!?

Да,спомням си какво се пишеше преди първия ни мач със Зимбру!Но човек се учи от грешките си,единствено подуенци никога не са извличали поука!
Предполагам ,че коментарите на привържениците на Лацио са били подобни относно Лц,но видяхме какво се случи!
Човек трябва да се учи постоянно!Ето ти и на теб да се ограмотиш,това са мачовете на Зимбру срещу Шериф: http://www.winner.bg/sravnenieto/1349/1350.html
Предполагам че си чувал за последните и не смяташ,че и те са аматьори?! :mrgreen:

ПП Това изказване за много по-голямата класа на българското първенство не е мое!Би трябвало вече да ми долавяш иронията,поне на моменти!
Последна промяна от CSKA 78 на 02 авг 2014 18:54, променено общо 1 път.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 02 авг 2014 18:41

Кашчей, копирам си коментара от темата със Зимбру. Кажи къде съм се изхвърлил, че мача ще ни е лесен?

Red Warrior написа:Има ли модератори в червения форум? Мен ме трият в синия дори само, ако кажа "добро утро", тук някакви синкави тролят ли тролят. Пишете си за вашият евромач сини прашинки, оставете ни нас! Ние си знаем дереджето. Всеки, който има глава на раменете знаеше, че мача със Зимбру ще е много тежък. С 12 нови и 13 напуснали - какво искате? То нашият треньор не си познава играчите (свободни агенти), а вие искате нещо като Лудогорец да играем, които надграждат отбор 3 години без да си продават основните футболисти. Напротив, привличат нови за милиони левове. Като имам предвид, моментното ни състояние и това, че Стойчо отпада все с равни мачове, нищо чудно и там да направим отново равен. Дано само той да е 2:2, а не 0:0, или 1:1. :roll:

Даже и точния резултат съм познал. :roll:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 02 авг 2014 18:42

Кво му се обясняваш на тоя папирус само се чудя.. Пускай го да плува по течение на отпадните води. :lol:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 авг 2014 18:47

Red Warrior написа:Кашчей, копирам си коментара от темата със Зимбру. Кажи къде съм се изхвърлил, че мача ще ни е лесен?

Red Warrior написа:Има ли модератори в червения форум? Мен ме трият в синия дори само, ако кажа "добро утро", тук някакви синкави тролят ли тролят. Пишете си за вашият евромач сини прашинки, оставете ни нас! Ние си знаем дереджето. Всеки, който има глава на раменете знаеше, че мача със Зимбру ще е много тежък. С 12 нови и 13 напуснали - какво искате? То нашият треньор не си познава играчите (свободни агенти), а вие искате нещо като Лудогорец да играем, които надграждат отбор 3 години без да си продават основните футболисти. Напротив, привличат нови за милиони левове. Като имам предвид, моментното ни състояние и това, че Стойчо отпада все с равни мачове, нищо чудно и там да направим отново равен. Дано само той да е 2:2, а не 0:0, или 1:1. :roll:

Даже и точния резултат съм познал. :roll:

Е, ти си от малкото, които са гледали реално на нещата, което ти прави чест!
Повечето фенове у нас (не само ваши) смятат, че нашите отбори са с с поне средна европейска класа, дори и малко отгоре, независимо, че редовно отпадаме в предварителните кръгове и се счита за голям успех влизането в групите на ЛЕ... иначе сме страшилища в Европа :mrgreen: :mrgreen:

ПП- Има тук един фен на ЦСКА, който упорито се опитва да ме предизвика, но не му се получава и явно вече не издържа на този игнор :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

валкареджио
Контакти:

Мнениеот валкареджио » 03 авг 2014 12:15

Red Warrior написа:Други времена са били. И след 90-та година можехме да имаме успехи, ако бяхме задържили Бербатов, Стилиян, Мартин, Стоичков, Пенев, Костадинов, Лечков, Балъков (който е бил пред трансфер в ЦСКА), Туньо и т.н. Щяхме пак да сме само с българи, или с много малко чужденци, но времената се промениха.

хи хи хи Балъков е бил пред трансфер в цска.не само Балъков , а всички които са били таланти в своите отбори ,са били задължени първо да прдложат футболиста на цска а после където той и родния клуб искат.
БКП заедно с М.К.Балев и Д.Джуров са били единствените от които зависи даден футболист къде ще играе.
зулу,кулу,муру,тулузу,мулузу,турпеду,зимбру...
следва продължение

Върни се в “ЦСКА”