Ремонт на "Лудогорец Арена"

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Re: Свързана с Домусчиев фирма ще ремонтира стадиона в Разград

Мнениеот IvailoRz » 02 авг 2014 13:47

Добре де , убийте ме ... аз много добре казах най-големия ... тоест говоря за сградата . Не съм казал че е най - хубавия , с най много представления и богата програма ...

мили

Мнениеот мили » 02 авг 2014 13:53

iliev72 написа:
IvailoRz написа:
Tommi написа:
IvailoRz написа: И като казах ТЕАТЪР , случайно да знаеш , че ТЕАТЪРА в Разград е най-големия на балканския полуостров ? :mrgreen: Пак се изложи ... друг път сверявай информацията или ела и се запознай малко , може и по бира да пием ако не си толкова тъп на колкото се правиш ;) Ние сме гостоприемни хора .. ;)
[offtopic]Изображение[/offtopic]

Недей да пишеш и да говориш такива неща, защото ще ти се смеят някъде. Случайно да знаеш за Народен театър "Иван Вазов" в София? За други държави нямам представа. Или ти броиш за Балкански полуостров само каквото е между Черно море, Дунав и Русенски Лом?

Искаш да кажеш че сградата на народния театър е по-голяма от тази на театъра в Разград ? Не говоря за представления и т.н.

Ако досега не разбрал стойността на един театър се определя от неговата трупа , а не от някаква си сграда ! Ясно ми е колко си наясно с театрите :lol:
И кога за последно си ходил на театър , Иво ?!

Не вярвам да знаеш какво има в този "народен" (както всичко беше народнен) театър, защото съм убеден, че си роден в Долно уйново и там си израснал. Ама нали се мислиш за човек от "софията"!!! :) Иди виж какво има вътре и после ни опиши. Не бързай имаме време до мачовете.

OT18
Контакти:

Мнениеот OT18 » 02 авг 2014 14:01

:shock: Къде от милионите на Домуса отидохте до културния афиш. Я кажете в Малък градски какви са постановките.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 02 авг 2014 14:05

IvailoRz написа:Добре де , убийте ме ... аз много добре казах най-големия ... тоест говоря за сградата . Не съм казал че е най - хубавия , с най много представления и богата програма ...

Ама вашата сграда да не би да е само театър? По тая логика театър "Алма матер" е по-голям, защото сградата на Софийския университет е по-голяма. :roll: Даже и цялата ви сграда като че ли е по-малка от тази на Народния театър, като гледам в Гугъл.
По-нагоре съм ти дал числа за капацитета на вашия и на Народния театър "Иван Вазов", ти си прави изводите.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 02 авг 2014 14:35

Няма такова чудо! Не разбирам какво си мерите? Разград по никакъв , ама по никакъв параграф, не може да се сравнява със София и няма как да е по-различно, но това по никакъв начин не прави хората по-прости или втори ръка. Това, че сте се заяли за нещо такова е просто ... малоумно! В Разград хората трябва да са доволни, че театърът все още не е закрит, че културната програма на града...сбърках, добре че все още има някаква културна програма. За съжаление Разград не е единичен случай. Голямата част от градовете в България са на този хал! Че в град като Русе, където е прожектиран първият кинофилм в България години нямаше такава институция наречена КИНО! Това е спортен форум, а не културен, но като феновете на псевдограндовете от миналото като нямат аргументи да спорят на тема футбол (каквато е тематиката на този форум) си намират други начини да се изкарат велики. За съжаление в случая е заради фена на Лудогорец Ивайло, който се чуди как да опонира на масата нахвърлила се върху него (защото само той остана тук да защитава отбора). Факт е, че Разград е малък град в беден район на България, факт е, че никога няма да бъде на нивото на големите градове, но е чудесно място за живеене, даващо и някои предимства, но това вече е въпрос на лично виждане. Дано и тази година "пребиваме" псевдограндовете и да се поздравим с четвърта поредна титла, нещо което никой друг не е правил в България освен ЦСКА!
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 авг 2014 14:40

Да попитам аз, Майкъла с обществена поръчка ли ремонтира интериора и екстериора на Сектор А и ВИП ложата? Беше ли той тогава в ръководството на клуба и как получи поръчката?
Преди три години, когато беше извършен първият голям ремонт на стадиона в Разград, някой от тук пенявещите се да е чул или чел за държавни средства вложени в този ремонт?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
greenlandia

Мнениеот greenlandia » 02 авг 2014 14:41

Перспектива в Разград никаква,както и в Ловеч. Там място за инвестиции няма,това сега го правят за да се открадне някой друг милион.
Наяждане нямат мръсните комуняги.
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 авг 2014 14:45

greenlandia написа:Перспектива в Разград никаква,както и в Ловеч. Там място за инвестиции няма,това сега го правят за да се открадне някой друг милион.

Ако беше в Ст. Загора това.... как щеше да е? Сигурно изключително перспективно, обаче дали ще ни осведомиш как ще се открадне някой и друг милион от общо 4 и дали няма да си проличи. Всъщност, кой ще го краде този някой и друг милион?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 02 авг 2014 14:51

greenlandia написа:Перспектива в Разград никаква,както и в Ловеч. Там място за инвестиции няма,това сега го правят за да се открадне някой друг милион.

Е тука се лъжеш или искаш да заприличаме на латино-американските страни с 1 или най-много 2 града! При една такава схема и твоят град може да го разсипят, само да дозатрият енергетиката и затворят един два ТЕЦ-а, както впрочем правят във Варна с ТЕЦ Варна! Разград беше развиващ се град, индустриализиран, със сравнително образовано за потребностите на икономиката в града население. Градът през 90-те години имаше над 60 000 жители и перспективи за добър живот, но не би! Точно там, където се съсипа всичко за нула време трябват инвестиции, инвестиции трябва да се правят точно в областите градове с проблеми, защото само така това население няма да избяга в по-големите градо създавайки още по-големи проблеми в инфраструкторно отношение проблеми и пак се чака на Държавата да помага и се стига до латиноамериканския модел. Държавата трябва да се развива равномерно и да се инвестира с приоритет там където е най - належащо, а именно в западналите райони. Хайде стига...
Аз съм от Микре Юнайтед

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 02 авг 2014 14:52

Кашчей написа:

Ако беше в Ст. Загора това.... как щеше да е? Сигурно изключително перспективно, обаче дали ще ни осведомиш как ще се открадне някой и друг милион от общо 4 и дали няма да си проличи. Всъщност, кой ще го краде този някой и друг милион?

Добре, че поне един е разбрал! Поздрави!
Аз съм от Микре Юнайтед

Върни се в “Лудогорец”