Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Kotooshu написа:...
А този палячо Николай Йорданов , след мача беше толкова щастлив и доволен че не можеше да си скрие мазната усмивка от добре свършената работа
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
gorg написа:И аз да си кажа мнението за мача!:) Много добър мач за ЛЕВСКИ - може би най - силният им от началото на сезона! Да не забравяме обаче, че това може би се дължи и на качествената игра и от страна на Литекс. Съдията обаче опропасти мача. Лично аз си мисля, че най - грубите му грешки си бяха неотсъдени 2 дузпи ( по една и за двата отбора ), супер пресилени първи жълт картон на Минев и втори жълт на Кръстовчев, нарушението при изравнителния гол на Литекс (гледайте повторението как Нифлор направо поваля Миланов)!
пелинат написа:gorg написа:И аз да си кажа мнението за мача!:) Много добър мач за ЛЕВСКИ - може би най - силният им от началото на сезона! Да не забравяме обаче, че това може би се дължи и на качествената игра и от страна на Литекс. Съдията обаче опропасти мача. Лично аз си мисля, че най - грубите му грешки си бяха неотсъдени 2 дузпи ( по една и за двата отбора ), супер пресилени първи жълт картон на Минев и втори жълт на Кръстовчев, нарушението при изравнителния гол на Литекс (гледайте повторението как Нифлор направо поваля Миланов)!
Приятелю ти кой мач гледаПри отбелязване на изравнителния гол на Литекс до Миланов беше Сайдходжа,а не Нифлор.Гледах 10 пъти повторение и не видях никакво нарушение срещу Миланов.Втория жълт картон на Минев беше за директен червен и ако не вярваш на мен ,то чуй В.Грънчаров който и по време на коментара го каза и след мача.За Кръстовчев е важно дали има удар с ръка в лицето на Николов,от повторението по телевизията не се видя ,но от снимката в Спортлайн ясно се вижда че удар има.
Потребители, разглеждащи този форум: olimpi, Testa_di_Legno, Ventsi1999, Киро Пора и 21 госта