Ремонт на "Лудогорец Арена"

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Re: Свързана с Домусчиев фирма ще ремонтира стадиона в Разград

Мнениеот Joni_ » 01 авг 2014 19:51

memnto написа:Абе как държавата ще даде 4млн лв на Лудогорец за ремонт/строеж/квото и да е на сектора им, а този ремонт ще го прави фирма на Домусчиев, и вие ще ми казвате ми то е ОК.
Абе вие малоумни ли сте бе? :shock: :?

Правят се на малоумни защото така им изнася.
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 01 авг 2014 19:57

Joni_ написа:
memnto написа:Абе как държавата ще даде 4млн лв на Лудогорец за ремонт/строеж/квото и да е на сектора им, а този ремонт ще го прави фирма на Домусчиев, и вие ще ми казвате ми то е ОК.

И оня маргарин Томи ще ми вика: "ми то кво лошо има" и "човекът се е явил на конкурс и го е спечелил". Абе малоумник имащ се за интелигентен, това не е ли конфликт на интереси?

motg
Контакти:

Мнениеот motg » 01 авг 2014 19:59

IvailoRz написа:Аз немоа разбера къв е проблема ? Кандидатствала е фирмата , ще направи стадиона ... все ми е тая дали е близка на Домусчиев , Бойко или Обама ... И все ми е тая откъде идват тъпите пари ... Нормално е държавата да помага на спорта . Направете проект за 20 млн , Лупи да осигури 16 и никой няма да има нищо против държавата да ви отпусне 4-5 още .. дори ще се радват всички ;)

А за Нафтата (много жалко) и Б областна ... аз съм ходил на мачове и в А окръжна и във В група и не ме е страх ... Въпроса е вие колко пъти трябваше да минете от там , и колко хора бихте били на стадиона във В група примерно ... не вярвам повече от 500-1000 честно .. ;)

Абе къде се мешате където не ви е работа?
Имаше готов проект по времето на Божков, за 0лв от държавата, тя не го разреши. Има 2 готови проекта в момента и двата са за 0лв от държавата, тя пак не ги разрешава. Не е ли това двоен стандарт.
И да, не е нормално получателя на услугата в един курсурс да го спечели, ако не го разбирате проблемът е във вас.

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 01 авг 2014 20:07

Честно казано ми е все тая кой ше го построи стадиона... важното е да бъде построен . Както и на вас би ви било все тая ако става въпрос за вашия стадион . Ние не гледаме накрая да има нещо хубаво , а кой ,откъде , как , по какви начини , с кви схеми , кви черни ризи и т.н. ... тъпа работа .

vasko_krapkata
Контакти:

Мнениеот vasko_krapkata » 01 авг 2014 20:12

За онези готови проекти на ЦСКА без входове към стадиона ли говорите?

Щом никой не оспорва всичко е в рамките на закона.

Лудогорец събираха по 3 хил. човека във В група. С очите съм си го виждал. Сега Левски и ЦСКА толкова хора на стадионите си трудно събират.

iliyan

Мнениеот iliyan » 01 авг 2014 20:20

vasko_krapkata написа:За онези готови проекти на ЦСКА без входове към стадиона ли говорите?
Щом никой не оспорва всичко е в рамките на закона.
Лудогорец събираха по 3 хил. човека във В група. С очите съм си го виждал. Сега Левски и ЦСКА толкова хора на стадионите си трудно събират.

Съгласен съм теб , но да си чул в Разград да има някакво друго забавление а ?!
Като театър или кино а ?! Няма и никога не е имало ! Тези мачове може да се нарекат като единствено културно събитие в този град !
Не се учудвай ;) До колкото имам спомен се говореше за стадион с 30 хиляди места и ми интересно как ще го напълнят :lol: :lol: :lol:
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 01 авг 2014 20:43

IvailoRz написа:Честно казано ми е все тая кой ше го построи стадиона... важното е да бъде построен . Както и на вас би ви било все тая ако става въпрос за вашия стадион . Ние не гледаме накрая да има нещо хубаво , а кой ,откъде , как , по какви начини , с кви схеми , кви черни ризи и т.н. ... тъпа работа .

Не е така! Когато има обществена поръчка и се харчат държавни пари, нямате право да казвате - "ми все ми е едно, кой щял да строи"! В случая никой няма представа как е била избрана офертата на тази фирма и дали не става въпрос за конфликт на интереси?

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 01 авг 2014 20:52

memnto написа:
Joni_ написа:

И оня маргарин Томи ще ми вика: "ми то кво лошо има" и "човекът се е явил на конкурс и го е спечелил". Абе малоумник имащ се за интелигентен, това не е ли конфликт на интереси?

Кое е конфликт на интереси? Че е спечелил конкурса ли?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 01 авг 2014 20:55

RedeviL написа: В случая никой няма представа как е била избрана офертата на тази фирма и дали не става въпрос за конфликт на интереси?

Тогава оня memnto за какво е отворил тази тема и се пеняви? :roll: Пък и другите за какво нападат Домусчиев?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 01 авг 2014 21:03

Станало е случайно, никой не е знаел... :geek:

Върни се в “Лудогорец”