Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
USF
Контакти:

Re: И за какво си говорим...

Мнениеот USF » 26 ное 2009 14:28

vaskonti написа:Понеже опищехте света колко сте ощетени, коментирайте тази снимка - има ли дузпа тук или не?
Изображение

Давайте мнения!!! Къде се скрихте! И ако имате някакви искания от съдията, направете като колегата - снимка или видео!!! Дайте снимка при втория гол на Литекс и червения на Кръстофмев и правим дискусия!!! Ама май ще се скриете, щото тва най - добре го умеете! :lol:
В България има един вагон с железничари,
един кафез с канари,
един обор с левскари,
и седем милиона ЦСКА - ри!!!

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Re: Левски - ВЪН ОТ "А" ГРУПА

Мнениеот eMs1 » 26 ное 2009 14:31

В доста мнения забелязвам едно и също изречение: "........опропастил мача, и то на Герена......" Явно там има само един начин на свирене, или на другите стадиони може, но на вашия - не! Светотатство.....а какво да кажат за стадиони като на Ботев, Локо Пд, Черно М. и други ощетявани.....те не могат да се оплакват...да включително и срещу ЦСКА, не го изключвам......просто съдийте са ни такива....мишки. И да казвате, че се свирело само срещу Левски и сте "сами с/у всички" е леко смешно....жалко даже

nikoko
Контакти:

Мнениеот nikoko » 26 ное 2009 14:38

Кой се скри бе? Каква е тая снимка и какво се вижда на нея че Веско Минев играе с ръка... Къде е това в наказателното ли е? И ако е, това е една грешка на съдията в повече, но това не променя останалите му откровени престъпления, не съм бил фотограф на двубоя, за да ти намеря снимка как Кишишев се опитва да остави Жоазиньо без полови органи, как Нифлор се опитва да обезглави Рабех и как любимия ви Муши тръшна Живко Миланов на земята като джудист при изравнителния гол!
Тази снимка не променя останалите факти!!!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 26 ное 2009 14:44

Би трябвало да бъдат наказани според правилника - както Берое, но както сам се досещаш за Левски правилника ще се чете по малко по-друг начин.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

nikoko
Контакти:

Мнениеот nikoko » 26 ное 2009 14:50

А, бе стига с това Берое, бе Левски е наказван много по-често от който и да било друг български клуб. Празни трибуни, мачове на чужд терен, последният от които за свастика!!!
Петолъчката, която стои на четирибуквието е избила много повече хора от свастиката, но тя не е проблем нали?
Освен това аз не знам агитка на някой отбор в България дето да няма свастика?
Левски е наказван и най-вероятно пак ще бъде наказан за това, за което говорите. Щом ви оттърва това да е по важно от простотиите на съдията- ок, нека да е така!

видолов

Мнениеот видолов » 26 ное 2009 14:51

vaskonti написа:Би трябвало да бъдат наказани според правилника - както Берое, но както сам се досещаш за Левски правилника ще се чете по малко по-друг начин.

за тях няма правилник,както и за цска.
гаргамел обича хмел

Потребителски аватар
YoTheReal
Контакти:

Мнениеот YoTheReal » 26 ное 2009 15:04

vaskonti написа:Понеже опищехте света колко сте ощетени, коментирайте тази снимка - има ли дузпа тук или не?
Изображение

НЕ ! Ръката не промени хода на топката.
storm написа:
Доктор Хаус написа:Тиеро и Грило какви играят? :roll:

контузени

Furera
Контакти:

Re: Левски - ВЪН ОТ "А" ГРУПА

Мнениеот Furera » 26 ное 2009 15:07

С риск да се изложа , ще взема и аз малко отношение към мача и изказванята до тук.

Започвам със заглавието на темата...
Защо Левски трява да се отстрани от А група а Локо Пд не примерно? Нима след Локо - Ботев нещата бяха напълно нормални в сравнение с изцепки на част от публиката? Сигурно Борат е ходил да се бие със Селяците по Ложата че да го вадят отбора от А група?
Единственото наказание за това нещо ще е Лишаване от домакинство най-вероятно поредно :) Нищо че и по другите стадиони стават тия неща пък наказания няма :)

Разбираш ли Гонзо сигурно е дебнал Тройчо Стоилов за да каже пред него на Йовов влезни да съсипеш мача (като го направи печелим 3те точки предполагам при положение че резултата е 1:0 и след 15 мин. имаше интересни положения само пред ловешката врата)

Защо се очаква от Литекс да са недоволни от съдийството като си ги подпряха здраво :) Нали чак като 2та отбора се оплачат от съдията се счита че е свирил слабо :) Все пак те благодарение на съдията се добраха до точката:)

Всички картони били заслужени :))) Тия дето се изказвате така по темата сте следващите съдии в родното ни първенство.

Как се свирело на герена? Ми факт е че последните 4 мача се свири ДОСТА ВИДНО СРЕЩУ ЛЕВСКИ от 7-8 дуспи е свирена 1 срещу черно море... Да не говорим какви бяха тези на ЦСКА - Локо Сф...

Линк-а с Италия - Ирланди... Еми бате и аз да ти пуснем кръв нормално да ме изгонят само дето оная руса балеринка след ФАЛОВЕТЕ на Еньо си ставаше като първия пич.

Щом като Гонг е синя медия защо дори ЧЕРВЕНИЯ САШКО ДИКОВ оспори 90 % от съдийските решения?

И накрая ми аз мога да кажа че мутрите на гриша ганчеш ме набиха след мача без причина? Ма аз нали съм никой няма да ми се обърне внимание а на важните клечки може. Такъв е случая с точ финансов директор на Литекс.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 26 ное 2009 15:22

Изображение

Отворко, а случайно да имаш играта с ръка на Барт (мисля че той беше) в наказателното поле? Или само се правиш на интересен по форумите?
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 26 ное 2009 15:28

Изображение

Ние да не сме ясновидци за да знаеме къде е това положение?!?Дори не може да се каже дали Веско играе с топката, това че ръката му е близо нищо не значи ...

Върни се в “Архив”