Хидинк поема Нигерия - а защо ние не му предложим?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Хидинк поема Нигерия - а защо ние не му предложим?

Мнениеот vaskonti » 26 ное 2009 14:22

Нали сте наясно, че Нигерия е член на ОПЕК - организацията на страни производители и износители на петрол. Та мисълта ми е - дали една от най-богатите държави в Африка не може да си позволи такъв треньор?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 26 ное 2009 14:31

ОК, дори и Нигерия да са богати, какво ни пука на нас, кой е казал че неможем да си позволим такъв треньор, аз лично съм съгласен да се отпуснат екстра държавни пари за тази цел.... просто някой хора имат интерес в това БГ футбола да затъва-това е.
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 26 ное 2009 14:32

vaskonti написа:Нали сте наясно, че Нигерия е член на ОПЕК - организацията на страни производители и износители на петрол. Та мисълта ми е - дали една от най-богатите държави в Африка не може да си позволи такъв треньор?

И ти си прав,но Боби има ли желание,все ще извади парите отнякъде.Хич ли ги нямаме,след като след Изпълкома каза,че и без класиране на голямо първенство,БФС пак е в добро финансово положение?Кога да му вярваш на Боби,сега или преди Изпълкома,когато казваше''няма пари за чужденец''?По-добре е него да го няма.
Само Черно море.

Потребителски аватар
НАЦИОНАЛ-НАПАДАТЕЛ
Контакти:

Мнениеот НАЦИОНАЛ-НАПАДАТЕЛ » 26 ное 2009 14:34

vaskonti написа:Нали сте наясно, че Нигерия е член на ОПЕК - организацията на страни производители и износители на петрол. Та мисълта ми е - дали една от най-богатите държави в Африка не може да си позволи такъв треньор?

Ами тя логиката е много проста .... Даже незавършил 3-ти клас ще се досети ... Нигерия играха квалификации със Замунда - 1, Замунда-2 и Замунда-3 ... Ако бяха играли със Грузия и Кипър и те нямаше да се класират ...

Потребителски аватар
НАЦИОНАЛ-НАПАДАТЕЛ
Контакти:

Мнениеот НАЦИОНАЛ-НАПАДАТЕЛ » 26 ное 2009 14:34

Ами тя логиката е много проста .... Даже незавършил 3-ти клас ще се досети ... Нигерия играха квалификации със Замунда - 1, Замунда-2 и Замунда-3 ... Ако бяха играли със Грузия и Кипър и те нямаше да се класират ...

Потребителски аватар
medenka
Контакти:

Мнениеот medenka » 26 ное 2009 17:20

Да не забравяме, че заплата (или поне част от нея) на Хидинг в Русия я плащаше Абрамович. По спомен 6-7 милиона евро. Би било чудесно да дойде, но май е твъде голяма хапка за нас. Мечтите наистина са безплатни, аз също мечтая...

Последна информация, ако го уволнят ще премине в Челси. ;)

Потребителски аватар
bobarel
Контакти:

Мнениеот bobarel » 26 ное 2009 18:29

garfild8 написа:Защото нигерийските деца до 17 г.,печелят медали от СП,по-големите също,а нашите още се учат да спират топката.Така ще е,докато я караме с това БФС.

+1
Villa ,Inter, Real Madrid и ЦСКА

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 26 ное 2009 21:38

НАЦИОНАЛ-НАПАДАТЕЛ написа:

Ти сериозно ли?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Национален отбор”