Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот groti » 31 юли 2014 19:59

tatusindo написа:
Betchualeng Arnaikem написа:
groti написа:До скоро вярвах на Гонзо,но вече не е така. Зачеркна всичко,което каза след само 2 мача. Налагахме юноши -> нито един титуляр.Отбор съставен от българи с 1-2 качествени чужденци -> 5 статисти с чужди имена в последния мач. Мурсия ще остане поне година -> след втория мач говори за евентуална смяна на треньора. Минев няма място в Левски -> Минев е в Левски. Мъчно ми е,но част от мен очакваше това да се случи. На Мурсия му давам още няколко месеца,а на Гонзо има-няма година. След това всичко наново. Все по-малко фенове на трибуните,по-малко опозиция на батко и всичко е наред.

И след като и с Гонзо и без него е все една и съща каша.. явно Гонзо има думата точно колкото я имаха тия, които уж имаха властта в Левски докато той беше треньор в Черно море. И пак опираме до тоя, който коли и беси: Борат.

Но определено и Гонзо си е виновен. Най-малкото защото стана изтривалка (поредната) на Борат, а с изказванията си какво щял да прави, как разполагал с пълната власт и т.н. реално сам пое отговорността за бъдещите провали. Ако не друго като кукла на конци я прие.

Абсолютно съм съгласен със всичко написано дотук! Имах някакви надежди за Гонзо,но с последното интервю всичко вече изчезна .... Обърна плочата прекалено бързо .... Жалко - лека полека се превръщаме от постоянен претендент за титлата и купата и редовен участник в Европа,скоро ще се радваме на класиране за евротурнирите.... Ясно е кой командва влака и за наше съжаление скоро няма изгледи да се махне ....

На всички ни е ясно кой е най-голямото зло за Левски,но не можем да го кажем гласно и организирано явно. Нещо или някой пречи?
110 години любов!

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 31 юли 2014 20:57

Една прекрасно написана статия
"Много са силни в Гонзовия стан на думи. Нови концепции, забранени дълги пасове, копиране на испански схеми...И идва един посредствен, дезорганизиран и смешен отбор като ЦСКА и те бие както с резултат, така и с игра.

Реабилитираш Стойчо, даваш кураж на шепата червена публика и се връщаш в същото "мементо" /повтаряне на събития/, в което си се вкарал в последните няколко години. Да си кажем честно - това не е обещаната визия за синия тим. Ако съпоставим контролите с настоящия мач, откровено личат двете страни на монетата. Налаганите през подготвителния период юношки тренират зад някое общежитие сигурно, за да дадат място на втородивизионни испански майстори на коженото кълбо. И хайде стига истерии с Еврото за младите, и хайде стига малоумни оправдания за барикадиране на постове! Тези класически, бг филми сме ги гледали...

Да говорим ли въобще за наченки на игра в тази синя сбирщина?! E, хайде де пробваме. Този стил, наложен от Пепе Мурсия е по - грозен и циничен даже и от предишния, наложен от Георги Иванов при първия му престой. Тотално неумение за задържане на топката с повече от 3 паса, хаотична дефанзивна халфова линия и импотентен напред Божинов кат 70 годишен немски турист в околностите на Слънчев бряг.

Къде е стиковането между най - важните фактори в защитата на тима? Срещнали се на три тренировки Стойчев и Белаид, пляснали с ръце, прегърнали се, пили по бира, а разстоянито между тях в официални мачове като да си градиш двор за овощна градина. И къв е тоя Минев, дето е за гонене още в 6-тата минута и тепа до средната линия за фигура, да му дават тавана на заплата? И какъв слепец си да пуснеш да ти разбива един отрано опериран от футболна техника и спортна злоба словак? Да не говорим за тежкаря със снетите гети Владко Гаджев. Големият лидер, големият човек и големият напускащ. Ми хайде тръгвай си, иди нейде в съседна Гърция, откъдето днес ни презентираха новия лъв, Лудия ангел, Мечката стръвница на испанските Пиренеи - Антонио Приета. Да се смея ли, да рева ли. Симпатичното, алабросано момче е на ниво "А" окръжна българска група. Айде, има момент на адаптация, изоставане с подготовка, първо голямо дерби, но да си кажем честно - това олицотворение на профeсинален футболист не може да спечели едно единоборство, трудно се справя ек на ек, даже с гръб при здрава преса я бърка. Какво да търсим в него? Можел да бие хубави фаулове. Ами той и Гого от местния тим на ФК Стралджа добре ги бие с левачката, ама трябва някой да падне на двайсeтия метър, нали? Да продължим и флангово. Пак испански техничари от Уеска или може би от Хуеска /да не се правят аналогии - :)/Абсолютно недоразумение, категоричен слабак във физическо отношение, изключващ се времево от играта футболист. Все вярни, неоспорими, безпрекословни определения за "свежото" попълнение Бедоя.

Пределно ясно е, че с този треньор ЦСКА нито ще стане шампион, нито ще осъществи доминация, нито ще предложи нещо невиждано на международната сцена. На специалиста от Плоски му е удобно алибито "Вечно дерби" и той ще си го използва до край за собствени облаги.

Само се питам Гладиаторът от Пловдив какво ще прави след 6 - 7 кръга и къде ще крие испанския специалист на тънкия пас, на който бе обещано доверие и безоблачно бъдеще дори и с лоши дебютни резултати. И да внимават и двамата, щото трудно се облича - лесно се съблича, а замерването с остри, ръбести предмети - все арсенал от агитката на вечния опонент-, не е гаранция, че един ден същото може да се върне като бумеранг и в собствената ти градина."

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 31 юли 2014 21:54

Пределно ясно е, че с този треньор ЦСКА нито ще стане шампион

Тук не съм напълно сигурен, но ще видим май другата година. Живи и здрави да сме само. ;)

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 31 юли 2014 23:37

Започна се....

„Левски” реши да преговаря с Димитър Димитров-Херо. След разговор по телефона двете страни се разбраха за среща. Херо е фаворит да замени Хосе Мурсия, който е на дузпата.

Уволнението на испанския специалист не е решено, но е напълно възможно съвсем скоро да си тръгне. „Левски” предпочита първо да се споразумее с качествен заместник, а после да прави рокада. Но няма да е изненада, ако още следващата седмица Херо поведе „сините”.

Ситуацията зависи и от преговорите. Възможно е ако Димитров откаже треньорския пост, да му бъде предложено да стане консултант на „Герена”. Засега Херо не е казал "да" или "не", но е по-вероятно да приеме да стане наставник на "сините".

Мурсия има само два мача в „Левски” – 1:1 с „Локо” (Пд) и 0:2 с ЦСКА. Но се възцари недоволство от работата му. Заговори се дори, че трима от тарторите на отбора са ходили при ръководството, за да изкажат съмнение в качествата на испанеца.
В списъка на „Левски” за наследник на Пепе влизат още няколко имена като Стойчо Стоев и Светослав Тодоров, но те имат минимални шансове.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 31 юли 2014 23:43

modor написа:Започна се....

„Левски” реши да преговаря с Димитър Димитров-Херо. След разговор по телефона двете страни се разбраха за среща. Херо е фаворит да замени Хосе Мурсия, който е на дузпата.

Уволнението на испанския специалист не е решено, но е напълно възможно съвсем скоро да си тръгне. „Левски” предпочита първо да се споразумее с качествен заместник, а после да прави рокада. Но няма да е изненада, ако още следващата седмица Херо поведе „сините”.

Ситуацията зависи и от преговорите. Възможно е ако Димитров откаже треньорския пост, да му бъде предложено да стане консултант на „Герена”. Засега Херо не е казал "да" или "не", но е по-вероятно да приеме да стане наставник на "сините".

Мурсия има само два мача в „Левски” – 1:1 с „Локо” (Пд) и 0:2 с ЦСКА. Но се възцари недоволство от работата му. Заговори се дори, че трима от тарторите на отбора са ходили при ръководството, за да изкажат съмнение в качествата на испанеца.
В списъка на „Левски” за наследник на Пепе влизат още няколко имена като Стойчо Стоев и Светослав Тодоров, но те имат минимални шансове.

Че то някога спирало ли е?
...

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 01 авг 2014 09:16

Ако изобщо Гонзо взима някакви решения, че аз вече не съм убеден. :roll:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
darakchiev_77
Контакти:

Мнениеот darakchiev_77 » 01 авг 2014 09:22

rhaegar написа:Ако изобщо Гонзо взима някакви решения, че аз вече не съм убеден. :roll:

Взима, взима то затуй сме на тоя хал.

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 01 авг 2014 09:49

Ако сега изгоните Пепе ще бъдете ... втори, които гонят треньор този сезон. :lol:
Някои прогнозираха, че няма да остане повече от 5ти кръг.
Но за мен това е безумие да се гони след 2-3, дори 5-6 лоши мача.
Още повече и с тоя мат'рял..

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 авг 2014 10:23

Не ми се вярва да го изгонят, но медиите почти винаги познават, и то и в най-малоумните предположения. Като назначаването на Любо в Ботев и махането на Стоев от Разград. Между другото това с Разград на мен ми мирише на нещо друго, ама нейсе... Толкова са прозрачни бг ръководителите на футбола. Някой съмнява ли се защо Балъков е в Литекс? Защо са честите смени в "Левски" и целенасоченото разбиване на този клуб. Купуването на кило на играчи от Тройчо... Ако имахме нормална прокуратура, държава и БФС, А група щеше да бъде закрита. Единствено Берое и Марек сигурно ще останат.

Хубаво, де, ами ако все пак тръгнем нагоре? Езиковата бариера, за която Кокала говори между другото е наистина голям проблем. И не само това. Гонзо разръчка с ръжена бая народ. Как мислите, дали всички на Герена са с него?
Последна промяна от metodito на 01 авг 2014 10:32, променено общо 4 пъти.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 01 авг 2014 10:28

memnto написа:Ако сега изгоните Пепе ще бъдете ... втори, които гонят треньор този сезон. :lol:
Някои прогнозираха, че няма да остане повече от 5ти кръг.
Но за мен това е безумие да се гони след 2-3, дори 5-6 лоши мача.
Още повече и с тоя мат'рял..

Ами никой никого няма да гони на този етап, според мен медиите излишно раздухват някакви интрижки. Ако все пак се стигне до гонене, подозирам, че ще сме трети или четвърти, защото на ред са Балъков и спецът от Плоски.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”