Европейска заповед за арест на Цветан Василев
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Европейска заповед за арест на Цветан Василев
Тъй като се разбра, че подобна заповед няма, нека Властимащите заключат темата до появяването и на бял свят. Мисля, че е по Правилата.
-
- Контакти:
fena написа:Язък за невинните хорица, изгоряха им паричките. До колкото знам, няколко общини и доста фирми, също остават на сухо.
Аа, не пич, язък за всички нас, защото откраднатите пари на пострадалите ще бъдат върнати със средства от бюджета. Просто хората си откраднаха едни пари и сега всички ние ще ги връщаме. Както винаги виновни няма, няма и да има. Ще се пошуми още месец, максимум два и нещата ще се забравят. Това с Цветан Василев е постановка за пред хората.
Радвам се, че има тема в която са се събрали, много хора вдъхновени от Комунизма! Много съм доволен, че има момчета, които не са чели Капитала, довчерашни защитници на Капитализма, а днес яростни борци за човешка справедливост!!! Браво на вас приятели!!!! Сега съм спокоен!!! Всички капиталисти са за затвора, защото отнемат от хляба на народа!!!! Единственото което ме притеснява малко е, че темата е в този форум и точно против определен банкер????? НО АЗ ЗНАМ, ЧЕ ВИЕ СТЕ СПРАВЕДЛИВИ МОМЧЕТА, ДОКАЗАЛИ СЕ НЕ ВЕДНЪЖ!!!!!! ДА ЖИВЕЕ ИДЕЯТА ЗА СПРАВЕДЛИВОСТ!!!:)))))))))))))))))))))))))))))))))))
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!
Работата е ясна, Василев сигурно си е за затвор, но ще отиде там само защото е неудобен, а най-големите престъпници си пият кафето с Цацаров!
Съединението прави силата!
Офтопик:
Банкера, май няма акъл??? Взел, че се скрил в Австрия???? Няма ли страх тоя човек? Та при тази заповед, ще го докарат тук в чувал.............както навремето:) Щом е крал толкова много, защо не се покри в Чокубунго, дето такива заповеди не важат???
)))))))))

http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
СТАМАТ написа:Банкера, май няма акъл??? Взел, че се скрил в Австрия???? Няма ли страх тоя човек? Та при тази заповед, ще го докарат тук в чувал.............както навремето:) Щом е крал толкова много, защо не се покри в Чокубунго, дето такива заповеди не важат???)))))))))
Там просто щяха да го гръмнат.
Офтопик:
- kikooo1912
- Контакти:
botevforever написа:Офтопик:
Такива въпорси не бива да се повдигат! Василев има много грехове, но аз нямам намерение да попадам в капана на този добре замислен сценарий, който има за цел банкерът да бъде посочен с пръст като най-големият престъпник и причина за всички беди в тази страна! В същото време други, които навремето откраднаха по най-мутренски начин една друга банка, се канят да ни управляват отново... Защо, локомотивци, които сте най-активни в темата, не коментирате този факт?
Едно е ясно -Василев не е паднал от небето! През всичките тези години упорито се насаждаше у хората, че "кръгът" Пеевски-Василев е най-мощният в България. Сега, когато стана ясно, че този т.нар. "тандем" не е никакъв тандем, а двамата са най-обикновени кукли на конци, никой не си задава въпросите: "кой им разчистваше пътя и им осигуряваше всички властови лостове", "кой позволи да се продаде Булгартабак на офшорна компания, зад която очевдино стояха Пеевски и Василев", "кой допусна разрастването на медийната империя на Пеевски, която през последните години се превърна в най-голямото пропагандно оръжие на властта" и най-важният въпрос: "кой е автор на този сценарий?" Ами много просто - това са същите тези, които съшиха историята с покушението срещу КТБ и които искаха така неистово нова актуализация на държавния бюджет, като изтъкнаха за основен мотив уж несигурната ситуация в банковта ни система. Същите тези, които плашеха, манипулираха и паникьосваха наивният и стресиран български народ, че държавата ни е във финансов колапс. При все че сме във валутен борд със свръхпокритие от 28 милиарда лева и по думите на доказани финансови експерти, като проф. Христина Вучева и Емил Хърсев, нужда от такива големи заеми - нямаме! Та, както казах в началото, това са същите тези, които се канят да ни управляват отново.
RedeviL написа:botevforever написа:Офтопик:
Такива въпорси не бива да се повдигат! Василев има много грехове, но аз нямам намерение да попадам в капана на този добре замислен сценарий, който има за цел банкерът да бъде посочен с пръст като най-големият престъпник и причина за всички беди в тази страна! В същото време други, които навремето откраднаха по най-мутренски начин една друга банка, се канят да ни управляват отново... Защо, локомотивци, които сте най-активни в темата, не коментирате този факт?
Едно е ясно -Василев не е паднал от небето! През всичките тези години упорито се насаждаше у хората, че "кръгът" Пеевски-Василев е най-мощният в България. Сега, когато стана ясно, че този т.нар. "тандем" не е никакъв тандем, а двамата са най-обикновени кукли на конци, никой не си задава въпросите: "кой им разчистваше пътя и им осигуряваше всички властови лостове", "кой позволи да се продаде Булгартабак на офшорна компания, зад която очевдино стояха Пеевски и Василев", "кой допусна разрастването на медийната империя на Пеевски, която през последните години се превърна в най-голямото пропагандно оръжие на властта" и най-важният въпрос: "кой е автор на този сценарий?" Ами много просто - това са същите тези, които съшиха историята с покушението срещу КТБ и които искаха така неистово нова актуализация на държавния бюджет, като изтъкнаха за основен мотив уж несигурната ситуация в банковта ни система. Същите тези, които плашеха, манипулираха и паникьосваха наивният и стресиран български народ, че държавата ни е във финансов колапс. При все че сме във валутен борд със свръхпокритие от 28 милиарда лева и по думите на доказани финансови експерти, като проф. Христина Вучева и Емил Хърсев, нужда от такива големи заеми - нямаме! Та, както казах в началото, това са същите тези, които се канят да ни управляват отново.
Всичко, което казваш, може да се отнесе за ГЕРБ, ДПС или БСП, от един дол дренки са всички.
Офтопик:
Върни се в “Футбол - България”