"Лудогорец" уволни треньора Стойчо Стоев

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Re: "Лудогорец" уволни треньора Стойчо Стоев

Мнениеот Jürgen » 31 юли 2014 23:29

Напълно нормално. Вижда се, че просто така както вървят нещата Лудогорец не само, че няма да надгради над постигнатото миналата година, а и може тотално да се провали в Европа. А това ако се случи мисля, че ще е трагедия в Разград.
Новият треньор логично да е Дерменджиев, все пак той е най-близко до отбора и явно Домусчиев му има доверие.

Потребителски аватар
Bate_Mitko
Контакти:

Мнениеот Bate_Mitko » 31 юли 2014 23:48

1Neutralen написа:
NOMER14 написа:Прагматичен,
българският народ не е проклет.
Той малко или много се радваше на онзи Лудогорец първата година, който приюти качествени българчета, отритнати от другите отбори. А тази???
5 (пет) българчета и 15 (петнадесет) небългари.
Приносът през тези три години на Проекта Лудогорец към националната кауза е една-единствена победа на националния отбор в официален мач и то, с помощта на съдията.
Българският народ иска българчетата да играят в А група и който може да гради кариера в чужбина.

Много грешиш. Причината е че след първата година стана ясно че Лудогорец не е някой случаен отбор. Видя се че Лудогорец е отбор който може да печели титли и купи и да бъде Евробоец. В лицето на Лудогорец, БГ "грандовете" видяха истинска заплаха за тяхната идилия. Феновете на тези грандове започнаха да се тресат от страх седмици преди мачовете им с Лудогорец. Този огромен страх допринесе до появата на омраза...

Ха ха ха ха ха ха ха , ще ме скъсаш от смях! Ама вие верно сте се взели на сериозно?!? :o Каква стана сега , в България е само гранда Лудогорец и всички други треперят от него? По смешно нещо не бях чел! Кое ви прави толкова голям гранд, че и Евробоец? Победихте с невиждан късмет Черноморец Одеса там, като бяхте тотално мачкани, после в София просто ви изпуснаха / поредна доза късмет/ ! Мача с Лацио просто не подлежи на коментар, ако не ви бяха напълнили стадиона точно тези фенове, на тези отбори които плюеш, а бяхте 10 автобуса агитка щяха да ви смажат тотално / публиката на стадиона ви го спечели този мач, не вие/
Тотално размазани от Базел и в двата мача!!! Валенсия ви показа точно колко сте големи също на два пъти! Или искаш да коментираме шампионските ви титли и колко сте недостижими в първенството! Първата ви титла ви я подари ЦСКА, да не ти казвам къде беше Кирето преди да ви поеме?!? Втората ви титла ви я подари Славия, естествено премия от 500 000 си е добър стимул, когато не можеш да станеш шампион със собствени сили! Е разгеле , третата си я спечелихте с разлика, с малката подробност, че бяхте в конкуренцията на най-слабите Левски и ЦСКА от десетилетия! Кое от всичко написано не е вярно? Тази година шампиони забрави! Гаранция! Всички отбори ви разбраха , бетон от зад и напред каквото стане и сте безпомощни! Ще гледаш още много резил тази година от Лудогорец, гаранция! "ГРАНДА ЛУДОГОРЕЦ" ха ха ха ха ха ха ха ! Приземете се пиленца / или бяхте орли :mrgreen: / от високо се пада най-болезнено!
Ако не можеш да подкрепяш любимият отбор когато губи, не го подкрепяй и когато печели!
Бъди толерантен, битката е долу на терена!
Само БОТЕВ ПЛОВДИВ !

мили

Мнениеот мили » 01 авг 2014 00:01

Bate_Mitko написа:
1Neutralen написа:
Той малко или много се радваше на онзи Лудогорец първата година, който приюти качествени българчета, отритнати от другите отбори. А тази???
Приносът през тези три години на Проекта Лудогорец към националната кауза е една-единствена победа на националния отбор в официален мач и то, с помощта на съдията.
Българският народ иска българчетата да играят в А група и който може да гради кариера в чужбина.

Много грешиш. Причината е че след първата година стана ясно че Лудогорец не е някой случаен отбор. Видя се че Лудогорец е отбор който може да печели титли и купи и да бъде Евробоец. В лицето на Лудогорец, БГ "грандовете" видяха истинска заплаха за тяхната идилия. Феновете на тези грандове започнаха да се тресат от страх седмици преди мачовете им с Лудогорец. Този огромен страх допринесе до появата на омраза...

Ха ха ха ха ха ха ха , ще ме скъсаш от смях! Ама вие верно сте се взели на сериозно?!? :o Каква стана сега , в България е само гранда Лудогорец и всички други треперят от него? По смешно нещо не бях чел! Кое ви прави толкова голям гранд, че и Евробоец? Победихте с невиждан късмет Черноморец Одеса там, като бяхте тотално мачкани, после в София просто ви изпуснаха / поредна доза късмет/ ! Мача с Лацио просто не подлежи на коментар, ако не ви бяха напълнили стадиона точно тези фенове, на тези отбори които плюеш, а бяхте 10 автобуса агитка щяха да ви смажат тотално / публиката на стадиона ви го спечели този мач, не вие/
Тотално размазани от Базел и в двата мача!!! Валенсия ви показа точно колко сте големи също на два пъти! Или искаш да коментираме шампионските ви титли и колко сте недостижими в първенството! Първата ви титла ви я подари ЦСКА, да не ти казвам къде беше Кирето преди да ви поеме?!? Втората ви титла ви я подари Славия, естествено премия от 500 000 си е добър стимул, когато не можеш да станеш шампион със собствени сили! Е разгеле , третата си я спечелихте с разлика, с малката подробност, че бяхте в конкуренцията на най-слабите Левски и ЦСКА от десетилетия! Кое от всичко написано не е вярно? Тази година шампиони забрави! Гаранция! Всички отбори ви разбраха , бетон от зад и напред каквото стане и сте безпомощни! Ще гледаш още много резил тази година от Лудогорец, гаранция! "ГРАНДА ЛУДОГОРЕЦ" ха ха ха ха ха ха ха ! Приземете се пиленца / или бяхте орли :mrgreen: / от високо се пада най-болезнено!

Никога не съм имал нещо против Ботев. Ако не е Лудогорец в сърцето ми, нека да са те. Разбирам омразата на "грандовете", каквито не са били никога. Винаги е било с помощта на БКП. А ти , какво имаш против Лудогорец? Борят се, създадоха необходимо всичко, за да тържествуват днес. Има пророци от "грандовете", че живота им ще е кратък. Дори и така да е, днес Лудогорец диктува футболната мода в България, и феновете на този отбор ще вилнеят. А "грандовете" само ще злобеят.
Ти защо???

Потребителски аватар
Bate_Mitko
Контакти:

Мнениеот Bate_Mitko » 01 авг 2014 00:27

мили написа:
Bate_Mitko написа:
1Neutralen написа:

Никога не съм имал нещо против Ботев. Ако не е Лудогорец в сърцето ми, нека да са те. Разбирам омразата на "грандовете", каквито не са били никога. Винаги е било с помощта на БКП. А ти , какво имаш против Лудогорец? Борят се, създадоха необходимо всичко, за да тържествуват днес. Има пророци от "грандовете", че живота им ще е кратък. Дори и така да е, днес Лудогорец диктува футболната мода в България, и феновете на този отбор ще вилнеят. А "грандовете" само ще злобеят.
Ти защо???

Не мразя Лудогорец, ама не говори празни приказки! ЦСКА и Левски са биле и винаги ще бъдат големи отбори и големи дразнители за всеки! Коя мода диктува Лудогорец? Модата с 5 българи в състава си ли ? Не благодаря , предпочитам този Ботев в момента защото знам че момчетата си оставят сърцата на терена, защото само един от тях да успее да развие потенциала си и да стане титуляр в националният отбор , аз ще бъда удовлетворен че моят отбор е дал нещо на България, помогнал е да се развие националният отбор! Шапки долу пред феновете на Локомотив Пловдив-отбор от почти само българи! Ето това е пътят, нужен е тотален рестарт! Знаеш ли, миналата година имаше 4 дербита в Пловдив,е не можах да се изкефя нито веднъж на макс от победата над градският съперник, обаче умирах от кеф когато направихме 2-2 , два гола за нас отбеляза Тошко Неделев, два за тях Рони Абушев ето този мач ми напълни сърцето / надявам се че ме разбираш/! Искам като отида на мач да гледам такива момчета и такива сблъсъци тогава е сладко! Надявм се че много отбори ще изберат този път, а не пътят на Лудогорец, ако всеки отбор от А група даде дори и само по един талант за националният ни отбор и ето ти силен такъв, с вашият модел няма как да стане! Повярвай ми, отбори като ЦСКА, Левски, Ботев, Локомотив Пловдив, Берое са отбори с традиции, те и без титли и купи винаги ще имат публика,докато Лудогорец при първите две грешни стъпки и ще има по 1000 души на стадиона! Вашият модел е вреден за България ! 1,5 милиона евро биле дали за Ангуло, ами ти знаеш ли че с такъв бюджет можеш да изкараш цял сезон с юноши и накрая дори да продадеш някой, ако се работи правилно с тях! Дано да греша, ама ако не успеете тази година да отстраните Партизан или поне да влезнете в групите на ЛЕ ви чака тотална разпродажба на звездите ви и пълна посредственост и борба за 4-6 място! Искрено ви пожелавам това да не ви се случи, дори да влезете в групите на ШЛ и ще ви подкрепям във всеки един мач в Европа, както подкрепям всеки наш отбор играещ там, но от мен запомни едно, до като това дали е добре или зле един отбор зависи от настроението на някой си така наречен благодетел, добро нашият футбол не го чака!
Ако не можеш да подкрепяш любимият отбор когато губи, не го подкрепяй и когато печели!
Бъди толерантен, битката е долу на терена!
Само БОТЕВ ПЛОВДИВ !

Потребителски аватар
Swarovski
Контакти:

Мнениеот Swarovski » 01 авг 2014 01:14

bez-nick написа:2012–13 UEFA Champions Leaguе

F91 Dudelange 1 - 0 FC Red Bull Salzburg
FC Red Bull Salzburg 4:3 F91 Dudelange

Абе некадърнико Стойчо, как може да ги биеш само с 4:0 и да направиш равен на реванша бе, голям бездарник, виж сега феновете на Левски ще извадят прашасалите касетки и старото си видео, за да покажат как Левски ги е бил :mrgreen:

Ей, поне да ги беше гледал тия два мача за да говориш за "страшилището" Дюделанж. Това е отбор, чийто спонсор е Лаваца(!). Да, кафето лаваца. Второ, двата мача бяха толкова епично смешни, че няма на къде. Един силен отбор, подцени значително по- слабия си противник, който от своя страна извади уникален късмет.
Преживей го, Лудогорец е малък отбор, от малък град със селски манаталитет и възпитание. Уважение за успехите, които донесохте на България, но в един момент се уляхте, както и треньорчето Стоев. От скромен и симпатичен човек, за мен той се превърна в нагушил се с успехи и самочуствие селски бек.
Изображение

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 01 авг 2014 03:17

1Neutralen написа:

Ехааа :lol: Малко прекали. Чак феновете да се тресат от страх и то седмици преди мачовете с Лудогорец, малко по-полека. Няма как феновете, които не са се тресяли от страх при домакинство на шампиона на Испания(Барселона), шампиона на Англия(Челси) и вицешампиона(модерна дума) на Германия(Вердер Бремен, които впрочем печелят шампионата 2 години по-рано) в групите на Шампионска Лига дори да се подрусват от страх от "страшилището" Лудогорец 3-4 години по-късно. Ако не си ми проследил леко заплетената мисъл да ти синтезирам- има много хляб да ядете докато станете мъничка горска ламичка, да не говорим за страшилище. Аз нямам нищо против Лудогорец, даже ми харесваха как играят по едно време, но ми стана супер досадно и направо обидно когато от всички медии ми заявяваха всеки ден, че съм родоотстъпник и предател, ако не съм за "националната кауза". Прощавайте, ама аз съм за Левски и Националния. Другите отбори си имат фенове и нямам никакво желание те да подкрепят Левски. От възпитание може да не викат против него и да не правят заря когато пада, но дори това не ме интересува особено. Не очаквам другите да подкрепят моя отбор, те да не очакват от мен аз да подкрепям техния. Това е КЛУБЕН отбор, не национален и за мен е висша форма на лицемерие и извращение предния ден да си псувал някой, днес да му се кланяш едва ли не и на следващия пак да си го псуваш. Такава подкрепа за Левски аз не искам, вие ако имате нужда - заповядайте.
Стоев започна добре, но май наистина стана твърде арогантен в един момент и започна да си позволява много. Дали е била удачна смяната му - само времето ще покаже
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 01 авг 2014 08:33

Четох, четох - общо взето голяма радост е обзела феновете на другите отбори. Според мен има за какво - Стойчо Стоев поне в началото сваляше напрежението по-добре от Петев и донякъде донесе и късмет (връзваше НИ, както казват някои форумци). Сега малко на нас привържениците на Лц ни се струва, че Домусчиев избърза наистина с решението си. Това е. Хейтвайте, радвайте се, но не вярвам Домусчиев да се откаже от Лц - пък и да го направи - здраве да е. Аз ако не беше Лц футбол нямаше и да гледам. Според мен доста хора обърнаха внимание на БГ първенството последните години покрай нашия отбор.

Живи и Здрави! Искам всички да са силни отбори да са силни в БГ.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 01 авг 2014 10:26

ivan56 написа:Най-накрая вечният помощник треньор на който се дължаха успехите на Лудогорец ще има шанс да се докаже.Лично мнение.
Видя се че и в Разград не са нищо по-различно от всеки друг български отбор.Слаби резултати=уволнен треньор.

И досега 2 пъти уволнението идва не между два сезона а след началото им със слаби резултати.

Предишния път Лудогорец падна от Слован и Любимец и треньора беше уволнен.
Единствената разлика в първите мачове малко след това беше в това кой е треньор на отбора.
Слован бяха пометени, отбора заигра стабилно на всички фронтове.

Сега отбора записа слаб хикс с люксембургски тим, не би Партизан, падна от Хасково и не победи Черно море.
В следващия мач на Лудогорец отново единствената разлика ще бъде в името на старши треньора.
Мисля, че ако внезапно Лудогорец бие с разлика в А група и отстрани сърбите е време Домусчиев да обясни на играчите, че той назначава треньора, той го и уволнява. Не те.

За заслугите на новия треньор на отбора не споря. Но ако впечатлението, с което съм останал е правилно и той ще зависи от прищявките на играчите.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 01 авг 2014 10:27

we are the champions написа:Нещата вървят към разпад на отбора и почване на чисто в ''А'' окръжна/

Поради треньорска рокада на отбор, който поне засега пари има?
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 01 авг 2014 10:31

Logical person написа:Глупаво от страна на Домусчиев. Ако бият Марек и отстранят Партизан, ще остане Дерменджиев за по-дълго. Но при отпадане, пак ще има смяна и така. А пък ако не влязат в групи ( без значение турнира ), ще има и масова разпродажба на "звезди" и показно налагане на юноши в битка за 5то място.

Хмм ако не влязат в никакви групи логично би било по-скоро да се хвърлят с всички сили в А група. Домусчиев иска групите на ШЛ - заради парите и може би дори заради самочуствието, би искал неговия проект все така да бъде наричан образцов за страната и успешен, а описания от теб сценарий би потопил амбициите му. Освен ако не е готов да чака година-2-3, но както се вижда той не е от търпеливите.. и за титли и към треньори.
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Върни се в “Лудогорец”