До Томислав Русев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Re: До Томислав Русев

Мнениеот Deliba6 » 18 окт 2009 01:49

Бижутера написа:Тук съм съгласен,Мъри е много посредствен треньор и големия му късмет му изгради с Левски някакво име, което той от ден на ден руши с пълна сила...

Пет пари не давам дали ти си съгласен! :mrgreen: Пиша това, което искам да прочете Томислав Русев и да "мъцне" нещо! :roll: Ако е толкова тъп, че да не може да напише две думи във форума, да хване женка си или stenly да му свършат работата!!! :twisted:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 18 окт 2009 11:45

Написано по такъв начин, няма да го накараш никога да напише нещо,намали злобата, по-здравословно е ;)
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 18 окт 2009 19:05

Бижутера написа:Написано по такъв начин, няма да го накараш никога да напише нещо,намали злобата, по-здравословно е ;)

[offtopic]Злоба? В мен?! Да, да... Написаното е с любов, ама ти го не разбираш!... :roll:[/offtopic]
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

goro_man
Контакти:

Томе може да не е погребение а ренесанс

Мнениеот goro_man » 26 окт 2009 19:00

Изслушах внимателно че алармираш за опасност и с повечето неща сам сагласен,но след този кръг се замислих а дали не е за добро?От 20г имаме смазващи Левски и ЦСКА (с малки изключения) и какво.... само потаваме.Нека има и нещо различно-да грандовете са зле Ботев хич ги няма но какво от това,нима са единствени???Ако Пирин не биеха Левски щеше ли Галчев да ги вземе,ако Миньор не биеха ами Локо(мездра) ами палния стадион в Своге....Ако местните деца нямат своите идоли и не ги виждат всчка седмица биха ли тренирали на порутения стадион(то се е видяло че скоро няма да имаме нови)ако "техните" Андонов,Иса и ТРифонов не бележеха на тези "грандове" щяха ли да мечтаят да са като тях?На какво учите вие младите че на Армията се излиза с 0;3,че ако не си от Левски не си за националния-пални глупости само в такива битки като в Своге и с такива победи като на Миньор можем да се отлепим от даното.А това че в грандовете се става футболист явно е вече мит,справка Христов в Левски,а за Делев в ЦСКА не ми се говори щом такова скромно момче сасипват явно не става.Акои остава Демирев в Септември (Симитли)?Нека има 10 равностоини отбора и да спрат уговорките пак Левски и ЦСКА да почиват малко знаем поне половината им титли как доидоха и дано е за добро.....Нека има повече отбори като Черноморец,Ч.Море и останалите и по малко Христоловци,Томовци и Батковци защото когато има силен Сливен има футболисти за ЦСка когато са сателити няма никои и нека не забравяме че никоя от големите ни звезди не е юноша на голям клуб така че дерзаите...

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Re: Томе може да не е погребение а ренесанс

Мнениеот Бижутера » 26 окт 2009 21:00

Ренесанса ще го видиш другия четвъртък във втори епизод срещу Залцбург и Базел... :lol:
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: Томе може да не е погребение а ренесанс

Мнениеот Cesc Fabregas » 26 окт 2009 22:56

Не се наемам да броя колко точно са правописните грешки :roll: :lol:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

naikcar
Контакти:

За Г-н.Томислав Русев

Мнениеот naikcar » 26 ное 2009 13:59

Г-н. Русев,аз съм ваш фен от години,казвам се Венцислав Христов и съм от Левски.Изгледах мача с интерес и бях неприятно изненадан след мача от футболисти и ръководството на любимия ми футболен клуб Левски.
Г-н.Русев изкам через Вас да задам няколко въпроса към Г-н.Т Батков.
1.Колко мача на европейско ниво са изиграли гранда-Левски тази есен
2.Ще се съгласи ли че съдийте сфириха по правилата
3.Приема ли поведението на Г Иванов на пистата и след това по канал 3.Така ли е поведението на треньорите в Европа
4.Защо Левски с тази касапница срещу Литекс ще ги търпи някой в Европа
5.Г-н Батков сложете си ръката на сърцето и се дистанцирайте от отзивите след мача. А ВЗЕМЕТЕ ДИСЦИПЛИНАТА И РЕДА В КЛУБА В ВАШИ РЪЦЕ.....А ЗА ОТБОРА АМАН ОТ ЛИГЛЮВЦИ...ИМАХА ЕДИН МАЧ ДА ИЗИГРАЯТ ДЕРБИ И СЕ ИЗЛОЖИХА . Това е Томе с уважение В. Христов

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Re: За Г-н.Томислав Русев

Мнениеот ros » 26 ное 2009 14:06

Радвам се, че вече след като са отминали емоциите много от вас вече почват да мислят трезво... Това е много радващо, защото е време да обърнем внимание на играта и играчите, а не на съдиите...
Защото, ако играеха коректно и колегиално нямаше да има толкова картони
защото ако имаха футболни стойности, нямаше да се получават такива балтии
защото ако дисциплината в отборите бе на ниво лигльовците ще мирясат
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

tprodanov
Контакти:

Re: За Г-н.Томислав Русев

Мнениеот tprodanov » 26 ное 2009 14:42

naikcar написа:Г-н. Русев,аз съм ваш фен от години,казвам се Венцислав Христов и съм от Левски.Изгледах мача с интерес и бях неприятно изненадан след мача от футболисти и ръководството на любимия ми футболен клуб Левски.
Г-н.Русев изкам через Вас да задам няколко въпроса към Г-н.Т Батков.
1.Колко мача на европейско ниво са изиграли гранда-Левски тази есен
2.Ще се съгласи ли че съдийте сфириха по правилата
3.Приема ли поведението на Г Иванов на пистата и след това по канал 3.Така ли е поведението на треньорите в Европа
4.Защо Левски с тази касапница срещу Литекс ще ги търпи някой в Европа
5.Г-н Батков сложете си ръката на сърцето и се дистанцирайте от отзивите след мача. А ВЗЕМЕТЕ ДИСЦИПЛИНАТА И РЕДА В КЛУБА В ВАШИ РЪЦЕ.....А ЗА ОТБОРА АМАН ОТ ЛИГЛЮВЦИ...ИМАХА ЕДИН МАЧ ДА ИЗИГРАЯТ ДЕРБИ И СЕ ИЗЛОЖИХА . Това е Томе с уважение В. Христов

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Господин Батков, благодарим ти, че те има. Нахокай тези лумпени, които си позволяват да не се съгласяват с нареденото първенство. Ама как така ще протестират, знаете ли г-н Гриша Ганчев колко пари е вложил? Господин Батков, Вие сте нашия Месия, отървете ни от Гонзо, а ние все така грамотно и смислено ще пишем.
Вечно ваши, господин Батков
Сините Фенове Милиони!

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 05 фев 2010 16:32

Аз имам един такъв въпрос към Томислав - има ли момент, в който не си играеш с ланеца? Пред включен микрофон е много дразнещ шума.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Върни се в “Архив”