Дискусии: Левски - Литекс

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: Ще има ли смяна

Мнениеот bigbonusprize » 26 ное 2009 11:00

DidoManUtd написа:За мен лично, това е абсолютна тъпотия. Когато Дражев /пък бил той всякакъв/ се опита нещо да направи, да докаже чрез съд нелигитимност, да се кандидатира за мястото на Боби и т.н., всички му се подиграват и си траят. Когато съдиите режат безскрупулно повечето отбори от групата, пак едни си плачат-други им се подиграват зад гърба. Когато оставяш за национален треньор един да не му казвам името, всички реват, плюят и т.н., Левски си трае. Когато бие Литекс в Ловеч, а после пада от Пирин, Левски си трае. Когато Батков печели от загуби на Левски, цяла България се подиграва, Георги Марков си трае. Когато Батков обаче е решил вече да печели от победи на Левски и то вземе че не стане, време е за революция, плашене с публиката на Левски с граждански протести и тем подобни измислици.
Време е вече и на една употребена, прелъстена и изоставена персона и тя да си ходи, нищо че раздаваше лицензи на ляво и на дясно, нищо че назначава наши хора в правилни комисии-нищо. Чао Боби, тръгвай си, вече не си полезен на "отбора на народа" и на президента на тоя отбор.
Виждам и първата номинация за президент на БФС-кой друг ако не човека роден и израснал на "пъпа" на София, бил магистрат, бил голяма работа цял живот, даже малко и агент бил, ама голяма работа......

Момче, Дражев не е никаква алтернатива на Боби. Дражев е шибан престъпник, убил хора и сега е на свобода. Толкова мръсен човек трябва само в затвора да бъде, а не да управлява футбола ни... Всички, които искат Дражев да е на мястото на Боби просто не знаят кякво си пожелават!
Боби с какво ни е бил полезен? Това, което си написал е пълна глупост. Левски си траеше и като даваха измислени дузпи на Герена. Левски си треше, като подминаваха очевадни дузпи в тяхна полза. Но вчерашното съдийство беше върха на наглостта и безочието... Отколко време искаме чужд съдия за дербитата и какво получаваме в отговор? Нашите са си добре. Е как няма да са добре, като обслужват нечии интереси?!?!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Re: Дискусии: Левски - Литекс

Мнениеот niki87 » 26 ное 2009 11:13

В момента гледам мача по Ринг и продължавам да съм на мнение,че съдията ни закла-тоя нещастник!

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: Ще има ли смяна

Мнениеот ehh » 26 ное 2009 11:18

Бижутера написа:Няма да има нов конгрес, Левски е сам, няма кой да го подкрепи - Литекс и Цска си ги устройва положението, щото си ги подпират всяка седмица, а на Черноморец и Локо софия им е все тая...другите тимове са безгласна буква :!: :x

Другите отбори са мишки. Сега се крият в дупките и не църкат, защото знаят, че махне ли се Боби, директно А група ще бъде намалена и ще бъдят пратени да играят в Б група. Левски е наистина сам. Аз се чудя, защо толкова време търпяха произволията на реферите. Вече сме края на ноември.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
vans81
Контакти:

Мнениеот vans81 » 26 ное 2009 11:30

Значи мисля си, че когато един отбор играе бързо динамично и агресивно търси отнемане на топката в Англия то там това е добра игра с желание и сърце(пр. Рууни). Когато обаче в България отбора излезе покаже желание влиза здраво и мъжки в двубоя то от др. отбор ги изкарват че щели да им вземат здравето!!! Значи на госпожиците от латекса мога да им кажа, че спокойно могат да се пробват в лебедово езеро и там няма нито да ги бутат нито да ги докосват, само лекичко ще ги повдигат, за да си правят пируетите.
Хареса ми играта на Левски вчера, но или нямаме съдий които да изкарат такъв здрав истински мач или някой не желае да може да го изкара!
На всеки му е ясно, че когато искаш да контролираш мача в началото раздаваш на ключови футболисти картони или ако си некадърен и не знаеш точно на кои раздаваш на повече от половината футболисти, така при неприятен развои влизаш в действие, както вчера го направи този нЕЩАСТНИК. Можеше поне с малко повече финес(не като мангал-ром, който са хванали да краде желязо с каруцата си и плюе и крещи по всеки и всички) да действа, а не веднага след промяна на руслото(което не му харесва) на мача, което показа пълната му опороченост!!!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Момиров, а за този "съдия" какво ще кажеш?

Мнениеот blue avalanche » 26 ное 2009 11:47

kiril74 написа:Същата работа с ръката я имаше и във вашето наказателно поле , така че не може да спорите .

Ти си като детето,дето казало:ми ударих кака,щото тя след това ме заля с вряла вода.Ти как мислиш-ако беше свирил първото,щеше ли да го има второто?И изобщо каква логика има в това,което казваш,че нещо не чаткам:не свирил ръката на Барт,щото 200 мин. след това нямало да свири ръката на Йовов.Щеше да е смешно,ако не беше тъжно.

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Re: Каква поредна съдииска драма.

Мнениеот crap » 26 ное 2009 11:56

tprodanov написа:Крап, я ми коментирай две изказвания, интересно ми е -

Дихонов - не искаме да викаме чужди съдии, защото с тях много губим
Янев - съдията свири всичко, което можа.

Е Дихонов си прави та*ак с вас бе :) няма какво да коментирам. Янев не е съвсем прав, защото съдията трябваше да покаже червен картон и на Йовов, и още няколко картона...
YA GUNNERS YA

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 26 ное 2009 12:36

vans81 написа:Значи мисля си, че когато един отбор играе бързо динамично и агресивно търси отнемане на топката в Англия то там това е добра игра с желание и сърце(пр. Рууни). Когато обаче в България отбора излезе покаже желание влиза здраво и мъжки в двубоя то от др. отбор ги изкарват че щели да им вземат здравето!!! Значи на госпожиците от латекса мога да им кажа, че спокойно могат да се пробват в лебедово езеро и там няма нито да ги бутат нито да ги докосват, само лекичко ще ги повдигат, за да си правят пируетите.
Хареса ми играта на Левски вчера, но или нямаме съдий които да изкарат такъв здрав истински мач или някой не желае да може да го изкара!
На всеки му е ясно, че когато искаш да контролираш мача в началото раздаваш на ключови футболисти картони или ако си некадърен и не знаеш точно на кои раздаваш на повече от половината футболисти, така при неприятен развои влизаш в действие, както вчера го направи този нЕЩАСТНИК. Можеше поне с малко повече финес(не като мангал-ром, който са хванали да краде желязо с каруцата си и плюе и крещи по всеки и всички) да действа, а не веднага след промяна на руслото(което не му харесва) на мача, което показа пълната му опороченост!!!

Много точно написано ! Какво искат някои ? Футболистите със сини фланелки да обикалят около тези в оранжево, с танцова стъпка ли ?
Левски бил играл грубо.......ако Левски са играли грубо.....то какво да кажем за отборите във Висшата лига ?
От кога на настървената и твърда игра с желание се вика, че е груба и брутална ?
Тоя смешен рефер от снощи......не би искарал мач от Англия.....просто защото, с неговият критерий за картони......и двата отбора ще останат без футболисти преди 30 мин. още !
Червения картон за Еньо.....въобще не е за коментиране ! Ако при такава борба за топката "на вторият етаж" в нормалните първенства се даваше картон.......то 80% от мачовете нямаше да завършват !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
YoTheReal
Контакти:

Мнениеот YoTheReal » 26 ное 2009 13:02

Ама той рефера е толкова зле, че даже не можа да се покрие. Всичко беше толкова очеизбийно. От сектор В му видях всичките грешки. А и не беше само той... 1 мин./3 мин. добавено време !??!?!?! И биха край когато Митрев я пращаше в другото наказателно, където имаше шанс за взимане на топката. Сега за корнерите и засадите няма да говорим - когато имаше не викаха, когато нямаше флага беше в космоса.
storm написа:
Доктор Хаус написа:Тиеро и Грило какви играят? :roll:

контузени

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Re: Момиров, а за този "съдия" какво ще кажеш?

Мнениеот Kotooshu » 26 ное 2009 13:03

Момиров е поредната подлога в случая на онова джудже което е даже в Изпълкома на БФС !!!
А този палячо Николай Йорданов , след мача беше толкова щастлив и доволен че не можеше да си скрие мазната усмивка от добре свършената работа :evil:
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

UL_Blue

ЗРЕЛИЩЕ!!!

Мнениеот UL_Blue » 26 ное 2009 13:56

Така с една дума бих определил дерби мача между Левски и Литекс. Мач между два отбора, който търсеха на всяка цена победата. Мач изпълнен с всичко, което искаме да видим в един двубои, голове, обрати, техника, нарушения, червени картони, нерви, динамика, интересни полужения, греди дори :lol: съдииски грешки :lol: . Искам да погледнем по-малко по-различен начин на мача. Не само съдииството бе в този мача. Да видим и позитивните неща. Левски излезе краино мобилизиран да спечели, но грешната селекция за пореден път остави отбора осакатен, този път без халфова линия. но пък хъса, които видях ми хареса и когато губехме в резултата, и когато останахме(на два пъти) с човек по малко. На другият полюс бе Литекс. Добре окомплектован, силна халфова линия, която ни превъзхождаше първите 15м, самочувствие, спокойствие, тактика, техника.
И като, че ли малко по спокоиното първо полувреме и ранното повежда приспаха отбора на Литекс. Като,че ли забравиха срещу кой отбор и на кой стадион играят. В първите 15мин на второто полувреме се изви ураган пред вратата на Литекс. За 15мин два гола, при това вторият с човек по малко, две 100% голови полужения и Левски вече водеше. Чак след 70мин. Литекс показа живец .И въпреки, че бе с човек повече 10на 9 Литекс отакуваше без особенни опасности с изкл. на грешката на Митрев и гредата на Ходжата.
За да доиде последната мин. и поредната грешка на Рабех и последвалият гол на щастието за Литекс.
Мач от, който трябва да сме доволни от всичко. Да имаше съдииски грешки и то все в ощърб на Левски, но ако Рабех бе изчистил топката всичко свършваше. Да, не сме доволни от резултата(левскарите), но гледохме едно ИСТИНСКО ДЕРБИ !!!

Върни се в “Левски”