"Лудогорец" уволни треньора Стойчо Стоев

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Re: "Лудогорец" уволни треньора Стойчо Стоев

Мнениеот NOMER14 » 31 юли 2014 19:18

Teo написа:Ще ми е интересно кой се ще излъже да го прибере на работа тоя.. :idea: в момента имам няколко идеи на къде ще поеме.. предстой да видим!

А беше единственият разградчанин в отбора :cry:

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 31 юли 2014 19:22

Аз очаквах след отпадането от Партизан да бъде уволнен. Сега малко съм изненадан.

Потребителски аватар
BEROE_StZ
Контакти:

Мнениеот BEROE_StZ » 31 юли 2014 19:25

Това се очакваше рано или късно да стане-без значение какви са причините.
Спомнете си какво каза Стоев, когато го избраха за треньор №1 за 2013г. : "Прозорливостта на собственика да назначи точния човек" (цитирам го по памет).............Такива изцепки не се прощават.
Спор няма - голям късметлия излезе (Стоев) - ироничен и нагъл, дори безпардонен в изказванията си на моменти.
Късметлийско е и отборчето Биовет (без нито един собствен състезател), а когато нямаха късмет реферите бяха насреща (доста мачове в А група)
Последна промяна от BEROE_StZ на 31 юли 2014 19:28, променено общо 1 път.
1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 31 юли 2014 19:25

След дъжд качулка :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 31 юли 2014 19:28

И да се въведе някаква квота в отборите за брой титуляри, раждани в страната.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 31 юли 2014 19:33

Мнение от NOMER14 на 31 Юли 2014 19:30

NOMER14 написа:
И Стоев след седмица-две ще е свободен. По ваша логика да го приютим...
---------------------------------------------------------------------------------------------
Голям оптимист съм бил - нямаше и ден.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 31 юли 2014 19:34

Ми нищо неочаквано за мен. Има няколко въпроса,които ме мъчат.
Не ми е ясно в какво са инвестирани парите от миналия сезон(явно не са в играчи),но Киро има спешна нужда от свежи евра. Както казах преди време няма евро,няма Киро,няма Лудогорец. Честито на печелившите. ;)
Какви са тези фенове(поне те така се наричат),които позволиха да бъде сменен треньор (Петев),който вкара отбора в А група,направи го шампион и фактор в първенството с недоказал се такъв. Когато феновете на шампиона и евробоец се водят само от желанието на собственика и не му търсят сметка за грешни решения,какъв футбол очакваме да имаме.
Не харесвам и Петев и Стоев. Но,ако единия направи от нищо нещо,другия направи от нещо-нищо.
Всъщност пада му са на Стою. Цялото това самочувствие без покритие и празни приказки му изиграха лоша шега.
Балона почна да издиша. Дано скоро се спука. Ама моШно. :mrgreen:
Еееех как ме мързи да търся по темите колко велики са Стою и Киро.
Ама той Алеко го е казал ," Пази Боже,сляпо да прогледа".
Аз ши са почерпя по повод случката.
Наздраве !!!!
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 31 юли 2014 19:37

Лудогорец приключиха. Скоро титла няма да видят...Новия Литекс. :)

KellyB

Мнениеот KellyB » 31 юли 2014 19:41

Другата седмица "Лудогорец" отпада от "Партизан" и Кирчо Домусчиев зарязва всичко. Беше на път да го направи още когато "Левски" за малко да стане шампион, но се издъни срещу "Славия" в последния мач. Тогава зализания шеф заяви, че не иска да налива пари за отбор, играещ само в "А" група. Късметът им се усмихна в последния момент и след това в Европа и пак разградчани полетяха в небесата.... Но споко... в сряда всичко ще си дойде на мястото!

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 31 юли 2014 19:49

Налагаше се мнението, че Домузчиев е успешен, защото вижда реалността и се съобразява с нея. Той обаче си помисли, че това е малко и че трябва да я коригира, въобрази си, че може да управлява процеси, които е забелязал, но не е отчел като обектовни. Става дума за това, че той неведнаж е казвал, че добрите играчи и за достатъчно пари не искат да играят у нас. Е, събра играчи, потръгна му, станаха добри и си вдигнаха цената - и той си помисли, че с пари може да ги задържи- и то къде - в Разград! Че те навярно с цялата агитка на Раград вече са на ти :). Да, да, ама не - цитат! Сега не му остава нищо друго, освен при провал да разпродава - ако не разпродаде тези, които са искани, нищо добро не го чака. Ако ги разпродаде - следва повторение в кратки срокове на това, което стана досега... Това е - истината е, че могат да изплуват само отбори като Левски, ЦСКА, Ботев, Берое, Локо Пловдив - т.е - с публика и традиции, но при успешно управление и при промяна из основи ...Другата опция е Литекс - успешни продажби и нищо повече, защото всичко свършва, когато те забележат и се появи интерес към тебе - тогава си пазиш краката и чакаш трансфер. Няма публика, няма допълнителна мотивация, за да искаш нещо друго. Между другото ЦСКА показва как действа този модел - всеки сезон - от нулата и експлоатация ан символния капитал, който все още има клуба, Стойчо може да не е добър треньор, но е разбрал това и успешно възпроизвежда модела . Затова може да няма перспектива в ЦСКА, но има успехи, които засенчват края. В Левски той се вижда с просто око и място за много маневри няма.
За жалост обаче и клубовете с публика правят всичко, за да прогонят зрителите и да останат само "агитки".

Върни се в “Лудогорец”