Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
D.Georgiev написа:Голяма грешка според мен, продиктувана основно от успешната смяна миналата година. Само че сега нещата са различни, отборът играеше добре, да, имаше някакъв спад, но кой отбор не го е имал? Това беше главният виновник за силните ни игри през миналия сезон. Ефектът на свежестта от нов треньор не вярвам да я видим, при положение, че и до момента Дерменджиев беше непрестанно до футболистите. Яд ме е много за тази смяна, ставаме като едни други отбори, които сега си берат плодовете...
NOMER14 написа:Преди 9 месеца Лудогорец би червените в София. След мача Стоев се изсмя :..."какво да коментирам - разлика в класите". Мен, като левскар, ме възмути това високомерие, защото отсреща бяха Стойчо Младенов, Тошко Янчев, Вальо Илиев, Гъргоров, а не кайсирита-мишадита.
Сега Стойчо Младенов е на върха, а адашът му е уволнен. Мога да кажа - РАЗЛИКА В КЛАСИТЕ.
Teo написа:NOMER14 написа:Преди 9 месеца Лудогорец би червените в София. След мача Стоев се изсмя :..."какво да коментирам - разлика в класите". Мен, като левскар, ме възмути това високомерие, защото отсреща бяха Стойчо Младенов, Тошко Янчев, Вальо Илиев, Гъргоров, а не кайсирита-мишадита.
Сега Стойчо Младенов е на върха, а адашът му е уволнен. Мога да кажа - РАЗЛИКА В КЛАСИТЕ.
Тоя от кога съм го запсувал, но никой не ми верва... говори без покритие.. що не го питат как им стана треньор, като няма качества.. тоест има де.. да вкара отбори в Б група
Аре сините от подуяне взимайте го .. имате реален шанс да изпаднете с него![]()
D.Georgiev написа:Какво искате да си говорим направо? Какво подценяване? Партизан като падна миналата година в първия мач, какво мерки предприе? Да питам ли същото за ПСВ и Динамо Загреб? Късмет може да имаш в определен мач, другото се нарича работа.
Вчера отборът показа, че е напълно способен да отсрани Партизан в Сърбия. Сега вече не съм сигурен в това...
От това позитиви може да има ако се направи правилен избор за нов треньор. Дали това ще е така обаче си е риск, който Домусчиев явно е готов да приеме. Така или иначе Стоев заслужаваше повече.
И моля не забравяйте, че това не е място, в което спорим кое е вярно и кое не, а е просто място за изказване на мнения. Какво аз уважавам вашите, уважете и вие моето. В спорове не ми се влиза.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта