"Лудогорец" уволни треньора Стойчо Стоев
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- D.Georgiev
- Контакти:
Re: "Лудогорец" уволни треньора Стойчо Стоев
Голяма грешка според мен, продиктувана основно от успешната смяна миналата година. Само че сега нещата са различни, отборът играеше добре, да, имаше някакъв спад, но кой отбор не го е имал? Това беше главният виновник за силните ни игри през миналия сезон. Ефектът на свежестта от нов треньор не вярвам да я видим, при положение, че и до момента Дерменджиев беше непрестанно до футболистите. Яд ме е много за тази смяна, ставаме като едни други отбори, които сега си берат плодовете...

Отборът играел добре (според фенчетата), шефчето сменя треньора?
Май пак си играе на ФМ.

Май пак си играе на ФМ.

Като фен на ЦСКА съм много разочарован
Ние пак ще ви бием но на експерта по изпадане трябваше да му отмъстим за цирка който направи в Миньор за да загубим титлата 

ronnie написа:Като фен на ЦСКА съм много разочарованНие пак ще ви бием но на експерта по изпадане трябваше да му отмъстим за цирка който направи в Миньор за да загубим титлата
Пак?!?

"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
Пичове отивате си... вече не сте фактор
Ерата с милионерите от разград беше дотук.. насладете се на последния ви подвиг в ЕКТ и гледайте да оцелее в долната шестица

Ерата с милионерите от разград беше дотук.. насладете се на последния ви подвиг в ЕКТ и гледайте да оцелее в долната шестица

А как сам станахте шампоани през 2012 и 2013 .. нема коментирам.. не късмет, а извънземен феномен е това ! 

D.Georgiev написа:Голяма грешка според мен, продиктувана основно от успешната смяна миналата година. Само че сега нещата са различни, отборът играеше добре, да, имаше някакъв спад, но кой отбор не го е имал? Това беше главният виновник за силните ни игри през миналия сезон. Ефектът на свежестта от нов треньор не вярвам да я видим, при положение, че и до момента Дерменджиев беше непрестанно до футболистите. Яд ме е много за тази смяна, ставаме като едни други отбори, които сега си берат плодовете...
Прекалено много подценявате Домусчиев, а според мен всичко хубаво, което се е случило и продължава да се случва на този отбор, е благодарение на изключително добрия спортен мениджмънт от страна на вашия президент, което между другото е много рядко срещано за нашите ширини. Според мен следващата крачка към надграждане в Лудогорец трябва да бъде намирането на един наистина качествен треньор! В България това е доста трудна задача, затова си мисля, че ще е необходимо да се погледне към чужбина, но ако искате влизане в ШЛ и трайни успехи, няма друг начин.
Последна промяна от RedeviL на 31 юли 2014 18:40, променено общо 1 път.
Закривай фен клуб София и фен клуб Варна.. нема резултати, хората не издържат вече и ще стават фенове на нов урод след време..

ronnie написа:Като фен на ЦСКА съм много разочарованНие пак ще ви бием но на експерта по изпадане трябваше да му отмъстим за цирка който направи в Миньор за да загубим титлата
Титлата си я загубихте по ваша вина. Първо , не можахте да биете миньор , а после ''шуменския деко'' ви жигоса. Та така. Не търсете под вол теле.
Червени_шампиони написа:W84me написа:Очаквам Домуза да изостави Лудогорец след отпадането от Партизан.
Дай Боже! Ако познаеш ще те черпя, нищо че си ми един от най-неприятните хора в тоя форум.
Какво ще черпиш?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема