bobo_13 написа:Типично българска черта на президентите на футболни клубове. Преди дни някой беше пуснал тем "Германският модел, има ли почва у нас?"...ето го отговора - НЯМА. Гуардиола провали целият сезон на Байерн като допусна след февруари, отбора му да излезе от форма и какво направи Кайзер Франц? Излезе и каза Гуардиола е тук поне докато му изтече договора. Нима Германия за последните 8 години е нямала провали? Имаха, но Льов си остана....има още мн други примери. Сега за 1 загуба и 4 равни махат Стойчо?
Да си призная честно, Лудогорец нямат отбор за ШЛ. Трябва им класен нападател(но не Венци Христов), разиграващ халф и най-вече дясно крило, защото тоя Мишо Александров е много набеден футболист.
Да не говорим, че типично за родните отбори, когато чужденците дойдат в наш клуб правят страхотен сезон/полусезон като имат подготовката от чужбина. Направят ли една цяла подготовка с наш отбор и вече не са същите. Вижте Мисиджан, Ешпиньо, Абало....за какво бяха платени луди пари за онова бразилче и Ангуло, след като не са в час и във форма? Ми те докато влязат във форма ще свърши първенството....а бразилчето е тук от половин година????
+ 1 точно и ясно !!
Аз никога не съм харесвал Стойчо Стоев, но според мен раздялата с него е прибързана. Успех на Лудогорец в реванша с Партизан !