"Лудогорец" уволни треньора Стойчо Стоев

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

redman
Контакти:

Re: "Лудогорец" уволни треньора Стойчо Стоев

Мнениеот redman » 31 юли 2014 16:04

Според мен Стойчо Стоев много си повярва. Не знам чие решение беше да пратят Дерменджиев в дубъла. Знам че основната заслуга за изключително добрата игра на Лудогорец през тия 3 години е на Дерменджиев. Неговия проблем е, че просто е вечния помощник и не става за старши. Няма авторитет и не е кой знае какъв психолог, затова му трябва един старши за украса /Дуци, Петев, Стоев/. Дерменджиев е същия като Ради Здравков. Просто и двамата не стават за основен треньор, а иначе на ниво тренировки и тактика, са перфектни, особено за българските стандарти. Мен лично ме е адски яд за конфликта между Ст. Младенов и Ради Здравков, защото втория би могъл да запълни тактическите и тренировъчни бели петна при Младенов. Та в тая връзка не очаквам успех на Дерменджиев, само ще изгори за тия 2-3 ключови за Лудогорец мачове, които им предстоят и той ще води. А после ако доведат Любчо, то той със сигурност ще смени Дерменджиев. А защо разрешиха на Стойчо Стоев да изолира Дерменджиев, е друг въпрос. Възможно е и домусите да са искали да го видят що за треньор е, особено след циганските номера от пролетта, когато Стоев беше оторизирал английска мениджърска агенция да му търси отбор.
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...

drizhelev1
Контакти:

Мнениеот drizhelev1 » 31 юли 2014 16:05

Херо също е без работа. Томислав вчера се вълнуваше дали Херо и Левски ще се вземат, Херо отрече, може да са контактували с него от Разград.
BORN TO RUN

Потребителски аватар
Аврамов
Контакти:

Мнениеот Аврамов » 31 юли 2014 16:05

Дори и отбори като Байрен и Барселона не биха си позволили такъв ход заради изиграни един-два по-слаби мача.

Убеден съм, че Лудогорец щеше да спечели реванша, но при това положение нещата явно отиват към зле.

Лично за мен Стойчо Стоев и Пламен Марков са най-добрите, грамотни, скромни и интелигентни български треньори, но явно случващото се е в унисон с всичко, което става в държавата ни.

Много жалко.

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 31 юли 2014 16:06

Не знам защо така е решил Домусчиев. Стойчо не беше лош треньор . Предлагано е на Херо , но едва ли
В момента Херо учи английски език и се готви за чужбина

Мишок

Мнениеот Мишок » 31 юли 2014 16:07

crazy_one написа:Ако приината за уволнението на Стоев е представянето на Лудогорец в мачовете до този момент през сезона, а няма някоя неизвестна (поне на мен) причина, то значи това е повече от неправилно!!!

В такъв момент, точно преди реванша с Партизан, не трябва да има каквито и да е промени и сътресения в отбора, а напротив работа и сплотяване.
Реваншът не се очертаваше да е лесен, имайки предвид, че сръбските футболисти ще играят по различен начин във втория мач, но сега вече ми се струва и почти предрешен в тяхна полза!

Надявам се футболистите на Лудогорец да покажат здрави нерви и харектер и да победят в реванша и да продължат напред! Знам че имат сили за това, трябва да си послужат с натрупания опит от изминалите сезони!!!

Ама ти сериозно ли го мислиш или се майтапиш :o

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 31 юли 2014 16:08

Абсолютно правилно решение. Домуса е едниственият, който не чака издънката, а взема мерките преди да се случи. За което аз лично го паздравявам.
Убеден съм, че Лудогорец щеше да отпадне на реванша, но сега има сериозни шансове, едно 60-70 %

Потребителски аватар
vg_vasilev
Контакти:

Мнениеот vg_vasilev » 31 юли 2014 16:08

За мен вина имат и новите "титуляри" . Ешпиньо, Ангуло и особенно Луму и Анисе не са играчи, с които ще пробиеш в шампионска лига. Поправете ме ако греша .

Потребителски аватар
парци
Контакти:

Мнениеот парци » 31 юли 2014 16:09

Като гледам коментарите - комплексите на хората в тая "държава" са потресаващи. От мутро-олигарха, до чистача на стадиона. Отдавна циркулира мнението "когато Домусчиев се наиграе". Според мен, случката от днес е нагледен пример за това, което най-вероятно е заложено в бъдещето на Лудогорец, когато "Шефа" го хванат лудите (нищо лично, просто наблюдение).
Изображение

zaqwsxd
Контакти:

Мнениеот zaqwsxd » 31 юли 2014 16:12

Домуса бил като Абрама - сменял ги като за добро утро. :)

Потребителски аватар
Аврамов
Контакти:

Мнениеот Аврамов » 31 юли 2014 16:14

Истината е, че ако българският клубен футбол не започне да развива школите си и да налага млади български футболисти в първите отбори, а не да разчита на измислени чужденци, купени на килограм, скоро няма да имаме добър клубен футбол, нито пък национален отбор.

Върни се в “Лудогорец”