Повод за тази тема е следният линк:
http://gong.bg/oshte-sport/drugi-sporto ... iia-290419
Няма нещо по-противно, от спортисти които се състезават за други държави заради пари.
Каратанчеви, Аврамови и т.н., не сте желани в България!
Продажни 'Български' спортисти
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Балкански Орел
- Контакти:
Re: Продажни 'Български' спортисти
Нейна си работа, пазарна икономика, другари! Въпрос на култура!
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
Тяхна си работа.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- Captain Stottlemeyer
-1914- написа:...Няма нещо по-противно, от спортисти които се състезават за други държави заради пари.
Но нямаме нищо против, когато Предраг Пажин, Лусио Вагнер (да не изброявам всички футболисти и спортисти в други спортове) се състезават за България...

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
След като нашата държава не си цени спортистите и не дава пари за тях,те ще идат там където ще бъдат оценени не само финансово.То хубаво е да си патриот и да милееш за своята държава,ама пустия му патриотизъм не става за ядене.
- obi4am_pirin
- Контакти:
Captain Stottlemeyer написа:-1914- написа:...Няма нещо по-противно, от спортисти които се състезават за други държави заради пари.
Но нямаме нищо против, когато Предраг Пажин, Лусио Вагнер (да не изброявам всички футболисти и спортисти в други спортове) се състезават за България...
Имаме против!Имам против когато например в баскетнационала раздават някакви паспорти на безизвестни американчета,които паспорти им дават облаги, а те взели ги веднъж нямат никаквото желание да играят за България!Натурализиране на играчи е временно решение и след това проблемите избуяват с още по-голяма сила!Затриват школи и отбори после чакаме някой турист от Копакабана за да го направим национал!
хахахахах
Изпратено на: 15 Дек 2014 19:35
От: Messi_fan
До: obi4am_pirin
Къде ти е темичката ? Май нещо я заключиха. хахахаха
П.П. Не е нужно да ми благодариш, че заради мен я премахнаха.
Изпратено на: 15 Дек 2014 19:35
От: Messi_fan
До: obi4am_pirin
Къде ти е темичката ? Май нещо я заключиха. хахахаха
П.П. Не е нужно да ми благодариш, че заради мен я премахнаха.

Captain Stottlemeyer написа:-1914- написа:...Няма нещо по-противно, от спортисти които се състезават за други държави заради пари.
Чакай малко, това са играчи които просто нямат сили да се състезават за родните им държави.
А и става въпрос за хора които поне са живели няколко години в България.
Аврамова да живее в Измир случайно? Или Каратанчева в Астана?
Ще плува за здраве, най-много колкото да издрапа за до олимпиада, във времето, в което не обикаля по масите като сервитьорка- щото вие така искате. ДОООБРЕ!!!