Умирам обаче да видя екзалтираният чичо Венци, усмихнат до уши да припява пред камерите "Бий ****** по блавата-бий бий бий", така както го стори след последната победа

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
memnto написа:Е то и вас никой не иска да ви гледа умреляците по терена, ама ето - дават ги.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
memnto написа:Твойта е още по-тъпа. ТЕЛЕВИЗИЯТА е искала да предава нашия мач, и дори го е включила в програмата си, но АГЕНТА и ДОМУСА са казал НЕ.
Не вярвам, че ще го разбереш.
TristaNNN написа:Логиката ти е тъпа. Телевизията предава това, което хората искат да гледат и най-вече това, което се очаква да генерира най-голям зрителски интерес. В случая Левски-Локо и Берое-Литекс.
TristaNNN написа:"...Медията ни имаше желание да предава и двубоя Славия - ЦСКА, който не бе предварително заложен в програмата. Фирмата държаща правата за излъчване обаче не пожела промени в движение...."
TristaNNN написа:memnto написа:Е то и вас никой не иска да ви гледа умреляците по терена, ама ето - дават ги.
Логиката ти е тъпа. Телевизията предава това, което хората искат да гледат и най-вече това, което се очаква да генерира най-голям зрителски интерес. В случая Левски-Локо и Берое-Литекс.
TristaNNN написа:Очаквам победа на Славия с 1-0, тъй като по един или друг начин успяха да сглобят много боеспособен тим и то с футболисти, които нямат нужда тепърва да се аклиматизират към проскубаните ливади, наречени футболни терени в България. Прогнозирам, че Платини ще накаже бившия си тим, а след мача ще даде сълзливо интервю колко зле е бил животът му на Народна армия.
Умирам обаче да видя екзалтираният чичо Венци, усмихнат до уши да припява пред камерите "Бий ****** по блавата-бий бий бий", така както го стори след последната победа
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 18 госта