Лудогорец - Партизан - 0:0 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Бай Иван
Контакти:

Re: Лудогорец - Партизан - 0:0 FT

Мнениеот Бай Иван » 31 юли 2014 10:27

Неоспорими факти от мача:

"Лудогорец" играха повече от отвратително! Напомнят ми мача с "Валенсия", когато просто ритаха топката напосоки, без грам да се прицелват.

Имаше предостатъчно фенове на отбора и това ясно се виждаше по телевизията.

Съдиите стабилно и сигурно подкрепяха сръбския отбор и имаха за цел да ощетят максимално отбора от Разград. За първи път наблюдавам такова съдийство на мач на "Лудогорец" от всички изминали досега мачове в лига Европа. През всички останали мачове, които са имали "орлите", съдийството беше обективно от всички страни. Снощи се видя точно обратното. Както и да е.

Неоспорими факти в темата и мненията:

Пълно с комплексари. Трябва да се отбележи, че е доста по-приятно в публиката да има деца и млади хора, които да се интересуват от футбол и играта, отколкото "ултраси"-"бултраси" на "Ботевъ", маймунски фенове на "Левски", факли и пушилки на "ЦСКА", както и псуващи привърженици на "Литекс", които имат единствено за цел да си сложат шалове и забрадки на лицата и да показват средни пръсти по телевизията. Публиката си подкрепяше отбора достатъчно. Има още какво да се желае, но на този етап след като само "Лудогорец" представя България в Европа, това е предостатъчно.

И не разбирам защо наричате града "Рязград", при положение, че се казва "Разград"? Не виждате буквите по клавиатурата ли? :)

Успех на лудите в следващия мач, могат да победят "Партизан", но да не тичат по терена като заколени кокошки! :)
Срамота е да слагате подписи, които заемат повече място от коментара Ви!

Потребителски аватар
kanara1978
Контакти:

Мнениеот kanara1978 » 31 юли 2014 10:31

Втория мач Двуличевич крилото ще бележи.Видя се че не купат ли съдията Лудогорец са едно посредствено отборче

Потребителски аватар
dickinson
Контакти:

Мнениеот dickinson » 31 юли 2014 10:40

kanara1978 написа:Втория мач Двуличевич крилото ще бележи.Видя се че не купат ли съдията Лудогорец са едно посредствено отборче

и на финалът ли в Бургас купихме съдията и затова купата дойде в Разград

Иначе отборът има проблем с отбелязването на гола, жалко че ги изпуснахме, по-класния отбот сме но това не значи че ще продължим

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 31 юли 2014 10:48

dickinson написа:
kanara1978 написа:Втория мач Двуличевич крилото ще бележи.Видя се че не купат ли съдията Лудогорец са едно посредствено отборче

и на финалът ли в Бургас купихме съдията и затова купата дойде в Разград

Иначе отборът има проблем с отбелязването на гола, жалко че ги изпуснахме, по-класния отбот сме но това не значи че ще продължим

Не ама купихте мачовете с Лацио и ПСВ, така да знаеш. Добре, че в Базел и Валенсия са неподкупни, че не знам какво следваше инак.. :D
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

matrix
Контакти:

Мнениеот matrix » 31 юли 2014 11:06

Айде сега и с Лацио мача били купили :))) абе хора вие съвсем се спукахте от завист. Приемете Лудогорец е отбор, ващите са банда некадърници. Относно че нямали публика няма какво да говорим. Мисля че факта 30000 град с 7000 пълен стадион говори за себе си. Или да напомня на великото дерби между Левски и ЦСКА колко имаше ;) Не будете толкова комплексирани, моля ви!

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 31 юли 2014 11:57

Слаб мач, Партизан по-слаб от миналата година, Лудогорец по-слаб от СЪЩОТО време на миналата година, резултатът горе долу същия с малката разлика, че Партизан не е длъжен да атакува в последните минути така както миналата година (тоест възможно е такава контра като тогава да не се получи), защото и 0-0 и дузпи пак е резулатат. Принципно като игрови потенциал Лудогорец остава лек фаворит, но не вярвам да успеят. Мисля, че ще паднат с 0-1 с някой тъпанарски гол, а после много зависи от жребия, но не вярвам да се вдигнат.

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 31 юли 2014 12:45

Не знам на какво се дължи тази мини-криза, но вчера бяхте много слаби. С тази игра най-много до следващия кръг и дотам!

ПП. Все си мисля, че трябваше по-сериозна селекция да бъде направена. Защото се видя, че като основни играчи като Мисиджан и Безяк не са във форма няма кой да ги замести.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Re: Лудогорец - Партизан

Мнениеот zlatan » 31 юли 2014 16:36

гражданин от село написа:
zlatan написа:според мен от утре тренер на Лудите ще бъде Любо Пенев,не знам от къде ми дойде това -шесто чувство.

Изглежда си чел кредитното му досие. :lol:
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 31 юли 2014 16:38

zlatan написа:
zlatan написа:според мен от утре тренер на Лудите ще бъде Любо Пенев,не знам от къде ми дойде това -шесто чувство.

Страшен си!

мили

Мнениеот мили » 31 юли 2014 17:40

мили написа:
petko.h.markov написа:
zlatan написа:

не бе братле не знам от къде ми дойде,може би както за резултата в Белгард за 0:1,така и за Стоев-та този наистина ли си мислите че е тренер.Стига глупости.Дерменджиев си отиде и този е пълен фарс от началото на годината.

Дерменджиев е треньор на на дублиращия.По този начин си подсигуряват продължение на изградения стил за
всички налични футболисти.Това според мен е добър,като в Барса,всички практикуват този стил.

Не вярвам Дерменджиев да е пренебрегнат. Не изключвам възможността след някой и друг месец или седмица, да си заеми заслуженото място! Изключвате ли това?

Няма и седмица!!! :roll:

Върни се в “Лудогорец”