Дока:Още в 5-ата минута ми казаха, че ще ме ритат докато ме

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Gil-galad
Контакти:

Re: Дока:Още в 5-ата минута ми казаха, че ще ме ритат докато ме

Мнениеот Gil-galad » 25 ное 2009 23:05

SkArY_9 написа:
Gil-galad написа:
SkArY_9 написа:Дискутирайте, но без обиди или псувни!

Скери, за какви химери ми говориш тука :lol: :lol:

Как кави, искам да си дискутиране, но без да се обиждате, не виждам нищо лошо в това ;)

не бе то няма нищо лошо ама нали се сещаш че все ще се намери кой да осе*е темата... ;)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 25 ное 2009 23:08

Всичките цитати са взети от сайта Спортлайн, който се прави от Владимир Зарков. Както всеки знае, той е нещо като левия т....с на Гриша Ганчев. От което следва, че са пълна измислица.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 25 ное 2009 23:08

Ами, да има, след това ще има наказание ;)

IvoDivo
Контакти:

Мнениеот IvoDivo » 25 ное 2009 23:15

Дока се самокунтузи въргаляйки се по терена симулирайки колко много го боли... имаше един много смешен момент когато го спънаха, той падна, стана изрепчи се на Бардон че го беше фаулирал и после направи салто на земята и започна да се привива все едно че го бяха гръмнали....

Потребителски аватар
batbozho
Контакти:

Мнениеот batbozho » 25 ное 2009 23:17

Като неутрален зрител.
Червения за Литекс и втория такъв за Левски не трябваше да ги има,много пресилени и двата и изнервиха мача.Не виждам какво друго е объркал съдията.Смешно е да се говори за нарушение при втория гол на Литекс,няма такова.Левски започнаха грубо мача с цел да изплащат Литекс и си ги нашариха с картони резонно.
Незнам,Левски и ЦСКА да се оплакват от съдии е малко смешно,погледнато от страни да разправяш как е уредено първенството :) .Излезнало от устата на Левскари е комично защото на всички в съзнанието веднага изплува Наско Сираков....
Нас ни пукнаха от наказания.Едното беше че е залят дежурния делегат с вода.Интересно сега какво и ск олко ще накажат Левски.Да не намокрим само гащите от смях след заседанието :lol: :lol: ,с дежурното обяснение че делегата нищо не е описал в доклада а видеозаписи не се зачитат.
"Футболистите на Локомотив Пловдив също както "Смърфовете" са еднакви на терена и точно като "Смърфовете" - накрая винаги печелят!"
Атанас Драмов

Потребителски аватар
batbozho
Контакти:

Мнениеот batbozho » 25 ное 2009 23:21

dodo7271 написа:Всичките цитати са взети от сайта Спортлайн, който се прави от Владимир Зарков. Както всеки знае, той е нещо като левия т....с на Гриша Ганчев. От което следва, че са пълна измислица.

Интересно ти на кой сайтове вярваш щото по тая логика Гонг и *** една приказка с/у Левски не казват.Особено в гонг,знаеш кой са журналята и чии фенове са и сол...ци.
А цитатите ги има още и в новспорт,спортал и прочие.
"Футболистите на Локомотив Пловдив също както "Смърфовете" са еднакви на терена и точно като "Смърфовете" - накрая винаги печелят!"
Атанас Драмов

Потребителски аватар
YoTheReal
Контакти:

Мнениеот YoTheReal » 25 ное 2009 23:41

По-нагли хора от тия ловчанлии не бях виждал. Просто самия мач беше толкова опорочен, толкова зле изсвирен, а пък да се говори за ебаване на мача при картони на всяко ощипване на принцеските ви... и при 0:1 даже! Жалко, че се измъкнахте само с равен. Тия куХви от вашия отбор заслужаваха... за Кишишев и Янчев да не говорим...

Нагли бе, нагли !
storm написа:
Доктор Хаус написа:Тиеро и Грило какви играят? :roll:

контузени

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 25 ное 2009 23:47

batbozho написа:
dodo7271 написа:Всичките цитати са взети от сайта Спортлайн, който се прави от Владимир Зарков. Както всеки знае, той е нещо като левия т....с на Гриша Ганчев. От което следва, че са пълна измислица.

Интересно ти на кой сайтове вярваш щото по тая логика Гонг и *** една приказка с/у Левски не казват.Особено в гонг,знаеш кой са журналята и чии фенове са и сол...ци.
А цитатите ги има още и в новспорт,спортал и прочие.

Виж сега, пич. Аз искам да прочета истината. А ти искаш да четеш неща СРЕЩУ Левски. Ами отвори си цесекарските сайтове и чети, колкото искаш СРЕЩУ Левски. Аз не искам да чета ЗА или ПРОТИВ.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 26 ное 2009 12:57

"Още в началото на мача, някъде около 5-ата минута когато Живко Миланов ме изрита зверски паднах на земята, а над мен някой каза, че ще ме ритат докато ме убият."
Ако някой наистина иска да го рита,що трябва да му го "казва"?За да може после Дока да се развява по сайтовете ли?По голяма простотия не бях чувал.Равнява се само на изповедта на Т.Янчев:съдията ходеше по терена и ни разправяше това-онова.Абе тез,като приказват,сами дали си вярват?

Потребителски аватар
Dundy
Контакти:

Мнениеот Dundy » 26 ное 2009 15:40

dodo7271 написа:Много ми е кеф как от Литекс се правят на ощипани госпожички. Все едно при тях гостуванията на Левски минават кротко и тихо, а феновете там правят шпалир. Само няколко примера от Ловеч - пребити фенове на Левски, ЦСКА и Локо Пд, мутрата Страхил Димчев пред очите ми преби фен на Левски в онзи мач 4:3, бит съдия (Костадин Костадинов), бит футболист - Сашо Александров. Защо сега е това лицемерие?
Да припомним
че биха половината отбор на Литекс на ГЕРЕНА, Вутов тогавашния вратар беше насинен а не последва никакво наказание за Левски. НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА КОГАТО ЛЕВСКИ И ЦСКА СА ПЪРВИ НЯМА ПРОБЛЕМ В ПЪРВЕНСТВОТО, ако някои друг е първи веднага всички са виновни за това, да припомним че преди два кръга същия похват на бургаския водач на таблицата беше надигран пак световната конспирация е виновна. Че Литекс да не е компютърен производител на играчи да ги малтретират и контузват по 1 г да не могат да играят. Простотията царства по голямото село и тази банда Журналисти поддържат тя да се развива

Върни се в “Литекс”