Мачът Cлавия и ЦСКА няма да бъде излъчван по ТВ
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Батков и Домусчиев скриват Cлавия : ЦСКА
Нали уж правата са продадени от агента и гела на телевизията, и те (от телевизията) могат да си решават кои мачове да излъчват?
OT18 написа:ronnie написа:Фирмата на Тодор Батков и Кирил Домусчиев "Футбол Про Медиа", която държи телевизионните и рекламните права за родното първенство, не позволява на ТВ 7 да излъчи директно столичното дерби Славия - ЦСКА. От телевизията съобщиха, че този уикенд ще предават "Левски" - Локомотив (София) в събота от 20:00 часа и Литекс - Берое в неделя от 20:00 часа.
"Медията ни имаше желание да предава и двубоя Славия - ЦСКА, който не бе предварително заложен в програмата. Фирмата държаща правата за излъчване обаче не пожела промени в движение. Студиата преди мачовете по традиция започват половин час по-рано - в 19:30 часа", съобщиха от ТВ 7, а в програмата на сайта на медията преди дни заложиха за излъчване Славия - ЦСКА, след което тръгна информацията за промяната, като очакванията бяха, че от екран ще падне Литекс - Берое.
Новината, че хората на Батков и Домусчиев скриват срещата на ЦСКА никак няма да се хареса на феновете на "армейците", които нямат възможност да бъдат на стадиона в "Овча купел" и искат да гледат любимците си по телевизията.
[offtopic]http://www.blitz.bg/sport/article/238060[/offtopic]
Много притеснителна новина. Според мен това означава, че в този мач се готви съдийска наказателна акция срещу ЦСКА, като притеснения за такава изрази и Сашо Тодоров по-рано днес. Поръчителите на тази акция не искат сътвореното от тях да се показва в ефир
Наказателна акция
![]()
И дори да се покаже предполагаемата наказателна акция какво ще се случи? Ще оставите празен и сектор А ли? Пак ли ще късат месо от харизмата? Директива? Пак ли ще се борите срещу млекопроизводството в България? Светът не се върти около ЦСКА и Левски.
Литекс и Берое нали също трябва да получават част от телевизионните права. ТВ7 като искат да предават да бяха си платили всичко и всичко щеше да е наред.
Е, естествено
Леевски, оле
W84me написа:memnto написа:Нали уж правата са продадени от агента и гела на телевизията, и те (от телевизията) могат да си решават кои мачове да излъчват?
Ами хората са решили бе,какъв ти е проблема? Плащаш ли на ТВ7, че цивриш? Левски няма да падне от ефир, ЛиЦеск и Бироя ще ги гледат само роднините на ограчите, но това е проблем на телевизията. Вие не се оплаквайте, а отивайте на стадиона, че оняден бяхте 3000 човека с майките и бабите...
Ми, да ти кажа, то от 8 хиляди, като махнеме 1500-2000 семкари ... Колко остават за великия
Леевски, оле
Е, естествено
Литекс и Берое ще съберат невероятната телевизионна аудитория от цели 28 човека
Мач от откровено селския ( ще ме извинявате ) стадион в Ловеч - не, мерси
[/quote]
И какво му е селското бе? А твойте градски армейски и овчокупелски стадиони Болен мозък такъв
И какво му е селското бе? А твойте градски армейски и овчокупелски стадиони Болен мозък такъв
Последна промяна от MaX на 31 юли 2014 05:13, променено общо 1 път.
Кочинката бързо си повярва нещо
А този хленчо Младенски един прав от Славия
ММач всекидневно прави дуду на Младенов. Смешна работа!
Ако не беше Божиков с неговото съмнително отиграване щяха да пеят друга песен. Тези червени победи в Ловеч са много съмнителни по един и същ сценарии.
Ако не беше Божиков с неговото съмнително отиграване щяха да пеят друга песен. Тези червени победи в Ловеч са много съмнителни по един и същ сценарии.
MaX написа:Кочинката бързо си повярва нещоА този хленчо Младенски един прав от Славия
ММач всекидневно прави дуду на Младенов. Смешна работа!
Кажи нещо против шефа ви, или ти приседна
Леевски, оле
- JohnnieWalker
- Контакти:
ronnie написа:Фирмата на Тодор Батков и Кирил Домусчиев "Футбол Про Медиа", която държи телевизионните и рекламните права за родното първенство, не позволява на ТВ 7 да излъчи директно столичното дерби Славия - ЦСКА. От телевизията съобщиха, че този уикенд ще предават "Левски" - Локомотив (София) в събота от 20:00 часа и Литекс - Берое в неделя от 20:00 часа.
"Медията ни имаше желание да предава и двубоя Славия - ЦСКА, който не бе предварително заложен в програмата. Фирмата държаща правата за излъчване обаче не пожела промени в движение. Студиата преди мачовете по традиция започват половин час по-рано - в 19:30 часа", съобщиха от ТВ 7, а в програмата на сайта на медията преди дни заложиха за излъчване Славия - ЦСКА, след което тръгна информацията за промяната, като очакванията бяха, че от екран ще падне Литекс - Берое.
Новината, че хората на Батков и Домусчиев скриват срещата на ЦСКА никак няма да се хареса на феновете на "армейците", които нямат възможност да бъдат на стадиона в "Овча купел" и искат да гледат любимците си по телевизията.
[offtopic]http://www.blitz.bg/sport/article/238060[/offtopic]
Много притеснителна новина. Според мен това означава, че в този мач се готви съдийска наказателна акция срещу ЦСКА, като притеснения за такава изрази и Сашо Тодоров по-рано днес. Поръчителите на тази акция не искат сътвореното от тях да се показва в ефир
Световна конспирация срещу цска... срещу нас ? Едва ли ! Просто сте слаби и от сега търсите оправдания ! Споко - Стойчо Директивата и Лупи ще ги намерят !
Джони, на мен пък ми се струва, че ще си ви биеме резонно 
Леевски, оле
- JohnnieWalker
- Контакти:
boabbb написа:Джони, на мен пък ми се струва, че ще си ви биеме резонно
Не казвам, че няма, а казвам, че стана досадно преди всеки мач да приказвате за конспирации...
JohnnieWalker написа:boabbb написа:Джони, на мен пък ми се струва, че ще си ви биеме резонно
Не казвам, че няма, а казвам, че стана досадно преди всеки мач да приказвате за конспирации...
Абе, след акцията на Станислав Тодоров миналата година ... Има резон, особно като силите са изравнени, има значение съдията
Леевски, оле
Върни се в “Футбол - България”