Лудогорец - Партизан - 0:0 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

dream team
Контакти:

Re: Лудогорец - Партизан

Мнениеот dream team » 30 юли 2014 23:21

Личи си, че Лудогорец не играе на топ ниво в момента, но въпреки това бяха взели страха на Партизан, които бяха паркирали автобуса. 0-0 не е лош турнирен резултат. Един бърз гол за Лудогорец в Белград и ще се отворят много възможности за контри.

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 30 юли 2014 23:25

Стойчо, че не е добър колкото Петев не е, ама тука някой направо го погребаха.Чак само с инерция и помощник тренер не се бие ПСВ, Динамо (З), Одеса и Лацио.
[center]Levski & Lazio[/center]

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 30 юли 2014 23:26

Партизан са много зле(поне в този мач),но и Лудогорец май тази подготовка са ги учили да играят на "пиян морков",а не на футбол.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 30 юли 2014 23:27

Балкански Орел написа:Стойчо, че не е добър колкото Петев не е, ама тука някой направо го погребаха.Чак само с инерция и помощник тренер не се бие ПСВ, Динамо (З), Одеса и Лацио.

ей този помощник беше мозъка на отбора,за всеки мач той градеше тактиката.Не го погребвам изказвам моето си виждане.
LEVSKI_FOREVER

bez-nick

Мнениеот bez-nick » 30 юли 2014 23:29

Балкански Орел написа:Стойчо, че не е добър колкото Петев не е, ама тука някой направо го погребаха.Чак само с инерция и помощник тренер не се бие ПСВ, Динамо (З), Одеса и Лацио.

Абе ти в час ли си, миналото година по това време Лудогорец играеха по-слабо, без самочувствие и разчитаха на щастливо стечение на обстоятелствата и за това губиха спечелени мачове като онези с Динамо Загреб и Слован Братислава, та дори и онзи важен мач с Левски, който едва не им коства титлата, сега поне се опитват да играят футбол, впрочем Партизан днес използваха тактиката на Петев и им се получи, но кой каквото иска да говори, Стойчо Стоев си остава единственият български треньор печелил група на европейски клубен турнир и то дори без загуба, тръгна да се надиграва и в двата мача с Лацио и Лудогорец успях с футбол да ги отстрани, а не със затворени тактики, тръгна да се надиграва и с Валенсия, но там вече класата и възможностите не им стигнаха просто, фактите са си факти, човека си доказа, че си разбира от професията!
Последна промяна от bez-nick на 30 юли 2014 23:34, променено общо 5 пъти.

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 30 юли 2014 23:30

zlatan написа:

ей този помощник беше мозъка на отбора,за всеки мач той градеше тактиката.Не го погребвам изказвам моето си виждане.

Те защо го махнаха ? Май само домуса не разбра, че този човек беше 50% тренер.Цяла България го разбра това.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 30 юли 2014 23:33

Тоя мач го изгледах!Слаба работа!Домакините бяха по-добри!За мен лично този мач беше загуба на 2 часа!

bez-nick

Мнениеот bez-nick » 30 юли 2014 23:36

Разликата между Стойчо Стоев и Ивайло Петев е, че единия практикува атакуващ тактика и иска да печели мачовете си с футбол, докато другия разчита на затворение футбол, Петев за това и загуби титлата в Кипър, за това и загуби спечелени мачове като онези с Динамо Загреб и Слован Братислава, както и важния мач за титлата с Левски...Затвореният футбол не е нищо повече от търсене на късмета...
Последна промяна от bez-nick на 30 юли 2014 23:39, променено общо 1 път.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 30 юли 2014 23:43

zlatan написа:
гражданин от село написа:
zlatan написа:според мен от утре тренер на Лудите ще бъде Любо Пенев,не знам от къде ми дойде това -шесто чувство.

Изглежда си чел кредитното му досие. :lol:

не бе братле не знам от къде ми дойде,може би както за резултата в Белгард за 0:1,така и за Стоев-та този наистина ли си мислите че е тренер.Стига глупости.Дерменджиев си отиде и този е пълен фарс от началото на годината.

Дерменджиев е треньор на на дублиращия.По този начин си подсигуряват продължение на изградения стил за
всички налични футболисти.Това според мен е добър ход,като в Барса,всички практикуват този стил.
Последна промяна от petko.h.markov на 30 юли 2014 23:51, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 30 юли 2014 23:45

От мен - успех на Лудогорец в реванша с/у Шумкар Белград!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Лудогорец”