[offtopic]Чудя се и недоумявам цесекистките коментари в темата

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Puldin написа:Балкански Орел написа:Как не ви е срам да говорите за публики, Рязград е 25 хилки и днес имаше към 9 хиляди на стадиона, а "грандовете" от 2 млн София събират средно 1500 на мач и половината плакати са Перник, Ловеч, Пловдив и нз къде още.
Ти пък къде ги видя тези 9000, да не са седели отвън.
zlatan написа:Puldin написа:Балкански Орел написа:Как не ви е срам да говорите за публики, Рязград е 25 хилки и днес имаше към 9 хиляди на стадиона, а "грандовете" от 2 млн София събират средно 1500 на мач и половината плакати са Перник, Ловеч, Пловдив и нз къде още.
при капацитет на стадиона 4,800 места.Но е прав колегата за 2 млн София 8 хил на Вечното дерби си е срамота,Само едно е тъпото как за три години тия в Разград не измислиха някой рефрен,някоя песен-фен клуб нямат ли там.
BadBoy написа:Второто Лудогорец тотално смачкаха Партизан, който е още по-слаб от миналата година.
Днес здраво се бранеха, но в Белград ще трябва да атакуват, а 1 гол за Лудогрец им дава сериозно предимство.
До тук феновете на сини и червени яко са заредили лайномета
Балкански Орел написа:zlatan написа:Puldin написа:Балкански Орел написа:Как не ви е срам да говорите за публики, Рязград е 25 хилки и днес имаше към 9 хиляди на стадиона, а "грандовете" от 2 млн София събират средно 1500 на мач и половината плакати са Перник, Ловеч, Пловдив и нз къде още.
при капацитет на стадиона 4,800 места.Но е прав колегата за 2 млн София 8 хил на Вечното дерби си е срамота,Само едно е тъпото как за три години тия в Разград не измислиха някой рефрен,някоя песен-фен клуб нямат ли там.
Съвсем съм объркал копчетата исках да кажа към 4 хилки.Сори.
TristaNNN написа:Не очаквах спиращ дъха мач, но все си мислех, че зелените някак ще добутат резултата до 1-0. Единственото логическо обяснение, което имам за себе си е, че подготовката им е била стратегически планирана така, че отборът да е в топ форма след месец или малко повече от месец. Насочена основно за големите(евентуално) мачове. Иначе не мога да си обясня тази голова немощ и спад в игровото темпо.
[offtopic]Чудя се и недоумявам цесекистките коментари в тематаТия май имат нов мним враг в лицето на Лудогорец.[/offtopic]
zlatan написа:според мен от утре тренер на Лудите ще бъде Любо Пенев,не знам от къде ми дойде това -шесто чувство.
TristaNNN написа:[offtopic]Чудя се и недоумявам цесекистките коментари в тематаТия май имат нов мним враг в лицето на Лудогорец.[/offtopic]
гражданин от село написа:zlatan написа:според мен от утре тренер на Лудите ще бъде Любо Пенев,не знам от къде ми дойде това -шесто чувство.
Изглежда си чел кредитното му досие.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта