Лудогорец - Партизан - 0:0 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CSKA 78

Re: Лудогорец - Партизан

Мнениеот CSKA 78 » 30 юли 2014 22:56

Това беше шансът на Лц и го пропиляха!След седмица ролите ще се разменят и Партизан ще атакуват,а Лц най-вече ще се бранят!Може обаче да сте сигурни,че сърбите пред собствена публика,ще вкарат гол или два!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 30 юли 2014 22:58

аз ще сложа едни 10 лв на резултат о:1 в Белград,но ме притеснява че в последните 4 мача лудите са вкарали само едно голче.Тоя Ангуло верно ли струва 1,5 млн евро.Господи в какъв свят живеем,аз с толова пари ще събера отбор и ще ги тупам тези от Партизан.
Все пак успех на Разград в Белград.
LEVSKI_FOREVER

black sea
Контакти:

Мнениеот black sea » 30 юли 2014 22:58

bastuna2003 написа:То не може да се разчита вечно на това, което Петев пося ;)
Ето в такива моменти публиката може да натисне, но тия никога няма да имат това, което два пловдивски и два софийски отбора имат ;)

Да ти кажа честно и в Стара Загора, и във Барна и в Бургас би било друго. Там, в Разград няма никакъв потенциал от към фенове. Във Варна, ако имахме стадион разбира се, ти гарантирам поне 25 000 зрители на един такъв, подобен мач. Сега много фенове на Черно море конкретно, не идват на мачове заради липсата на добър, приличен стадион и никакви цели и амбиции на ръководството и отбора...

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 30 юли 2014 22:59

според мен от утре тренер на Лудите ще бъде Любо Пенев,не знам от къде ми дойде това -шесто чувство.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 30 юли 2014 23:00

black sea написа:
Ето в такива моменти публиката може да натисне, но тия никога няма да имат това, което два пловдивски и два софийски отбора имат ;)

Да ти кажа честно и в Стара Загора, и във Барна и в Бургас би било друго. Там, в Разград няма никакъв потенциал от към фенове. Във Варна, ако имахме стадион разбира се, ти гарантирам поне 25 000 зрители на един такъв, подобен мач. Сега много фенове на Черно море конкретно, не идват на мачове заради липсата на добър, приличен стадион и никакви цели и амбиции на ръководството и отбора...

Как да има потенциал като са фенове от 3 години. И ще бъдат още толкова.
А иначе 0:0 е много добър резултат. Мен лично повече щеше да ми хареса 0:2,ама то на мен кога ли ми е вървяло. :mrgreen:
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 30 юли 2014 23:01

zlatan написа:според мен от утре тренер на Лудите ще бъде Любо Пенев,не знам от къде ми дойде това -шесто чувство.

Утре не,ама след другия мач. ;)
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 30 юли 2014 23:03

Второто Лудогорец тотално смачкаха Партизан, който е още по-слаб от миналата година.
Днес здраво се бранеха, но в Белград ще трябва да атакуват, а 1 гол за Лудогрец им дава сериозно предимство.

До тук феновете на сини и червени яко са заредили лайномета :lol:
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 30 юли 2014 23:06

Как не ви е срам да говорите за публики, Рязград е 25 хилки и днес имаше към 9 хиляди на стадиона, а "грандовете" от 2 млн София събират средно 1500 на мач и половината плакати са Перник, Ловеч, Пловдив и нз къде още.
[center]Levski & Lazio[/center]

Puldin
Контакти:

Мнениеот Puldin » 30 юли 2014 23:07

black sea написа:

:mrgreen: :lol: :lol: :lol: Минимум :lol: :lol: :lol:

Puldin
Контакти:

Мнениеот Puldin » 30 юли 2014 23:08

Балкански Орел написа:Как не ви е срам да говорите за публики, Рязград е 25 хилки и днес имаше към 9 хиляди на стадиона, а "грандовете" от 2 млн София събират средно 1500 на мач и половината плакати са Перник, Ловеч, Пловдив и нз къде още.

Ти пък къде ги видя тези 9000, да не са седели отвън. :lol:

Върни се в “Лудогорец”