ЦСКА продаде М`Боли в САЩ

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
CSKA 78

Re: ЦСКА продаде М`Боли в САЩ

Мнениеот CSKA 78 » 30 юли 2014 22:02

damyanov1963 написа:1кг. домати, ако обичате!

Гледай какъв трансфер ще направят,точно след една година- оня Бедоя или новият ви испанец!Ако вземете сума за двамата равна, на поне 1 кг. сливи,то ще е голям успех! :lol: :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

sad_mitco
Контакти:

Мнениеот sad_mitco » 30 юли 2014 22:08

300 000 ? За един от топ вратарите на последното световно...Доколкото си спомням цената на Навас е някъде към 3 милиона...Нашите бизнесмени - 300 000...Това е подарък , не е продажба...После леле мале, оле мале - що нямаме пари...

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 30 юли 2014 22:10

Успех и от мен :!: Определено ги чува петлите така , че ще се справи :!:

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 30 юли 2014 22:40

inivanov написа:
damyanov1963 написа:
CSKA_1948_ написа:Рогати, ние поне продаваме за разлика от вас....
Гледайте си вашия куц отбор. Смешници такива...

1кг. домати, ако обичате!

Чак такова отношение не заслужават футболистите ви :lol:

:lol: А, те наще футболисти друго заслужават, ама пак ще ме баннат, за това ще си затрая :lol:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 30 юли 2014 22:59

CSKA 78 написа:...Трябва да дадеш акъл на Тара,да вкара някоя клауза в договора на Гаджев,за да може по някакъв начин да го продадете и да си върнете, поне 1/10 от сумата ,която сте дали за заплати на този гениален футболист! :lol: :mrgreen:

Гаджев може да не е гениален футболист, но за българските условия е достатъчно добър. Щом Любо Пенев го взима в националния отбор, значи е сред най-добрите. А ти, вместо да се правиш на разбирач в сфера, която ти е доста чужда, по-добре пробвай другаде... 8-)
П.П. И дайте акъл на Лупи да побърза с новата емисия акции, защото през септември и октомври отново ще се гледа делото срещу него, а никак няма да бъде фотогенично да ги рекламира в раиран костюм от конфекцията на ЦСЗ с лозунга "Бъди един от нас!"... ;)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 30 юли 2014 23:09

Captain Stottlemeyer написа:Гаджев може да не е гениален футболист, но за българските условия е достатъчно добър. Щом Любо Пенев го взима в националния отбор, значи е сред най-добрите. А ти, вместо да се правиш на разбирач в сфера, която ти е доста чужда, по-добре пробвай другаде... 8-)
П.П. И дайте акъл на Лупи да побърза с новата емисия акции, защото през септември и октомври отново ще се гледа делото срещу него, а никак няма да бъде фотогенично да ги рекламира в раиран костюм от конфекцията на ЦСЗ с лозунга "Бъди един от нас!"... ;)

Браво "капитане"!Това сега или го измисли или цяла сюрия малки сини "негърчета" ти помагаха в продължение на часове!? :lol:
Явно не си запознат,когато започне втората емисия акции,то в края и тя ще бъде успешна,защото вече няма праг!
Е,тогава вече ще ни дишате прахта!!! :mrgreen: :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]

Потребителски аватар
gacobacov
Контакти:

Мнениеот gacobacov » 30 юли 2014 23:18

batmanlevski написа:е САЩ ,първо Барсеолона и Челси се биеха за него ,после падна на Лил ,после Ница ,и сега в трета глуха ! още малко и в Непал ще акустира ,но нормално след като си получил 7 гола за 4 мача от 9 удара ,то къде другаде да те вземат !

zlato1234 написа:
Лупи: М'Боли ще играе в голям европейски отбор.
:lol: :mrgreen:
Фенове на ЦСКА: Милионите се стичат в касичката на ЦСКА.
Ко? Не!

Вие нямате ли си друга работа, например да анализарате как Карачанака ви я завъртЕ :oops:

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 30 юли 2014 23:31

CSKA 78 написа:
damyanov1963 написа:1кг. домати, ако обичате!

Гледай какъв трансфер ще направят,точно след една година- оня Бедоя или новият ви испанец!Ако вземете сума за двамата равна, на поне 1 кг. сливи,то ще е голям успех! :lol: :mrgreen:

Ако аз бях собственик на Левски, щях да платя за да се отърва от тях. А за доматки все си имам за ракийката ;)
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 30 юли 2014 23:45

damyanov1963 написа:Ако аз бях собственик на Левски, щях да платя за да се отърва от тях. А за доматки все си имам за ракийката ;)

Явно си голям непукист!Като гледаш "Левски",само това ти е останало!
Може би е време да се преориентираш към комедиите,като добавка към салатката и ракийката,поне с последните ще можеш да се смееш! ;)

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Мнениеот Red thunderstorm » 30 юли 2014 23:49

gacobacov написа:
zlato1234 написа:
Лупи: М'Боли ще играе в голям европейски отбор.
Фенове на ЦСКА: Милионите се стичат в касичката на ЦСКА.
Ко? Не!

Вие нямате ли си друга работа, например да анализарате как Карачанака ви я завъртЕ :oops:

И Гонзо "трябваше" да играе във Валенсия, които "предлагаха" 15млн. евро, ама на, той пък даже и в Рен не можа да заиграе! :lol: :lol: :lol:
Време е "уважаваните" от 100йчо преди да пишат да се пробват и да мислят! :)

Върни се в “ЦСКА”