Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Tommi » 30 юли 2014 22:13

Laetitia написа:Няма как да знаеш това. А какво щеше да е, ако Петев бе треньор? Продължавам да си задавам този въпрос, но...

Няма какво да умуваме за Петев. Победил Зенит в първия мач. Ами и Мурсия е бил Барселона насред Камп Ноу, но Неделчо Метушев и Бат Стою го правят за смях.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 30 юли 2014 22:13

Laetitia написа:
Tommi написа:Не знам дали... или. Въпросът е, че цесекистите са пълно посмешище, а ни биха.

А това не стана ли и през изминалия сезон? При това няколко пъти?

При вас въпросът в мачовете с ЦСКА е дали скоро ще им вкарате гол от игра, защото повече от 11 часа не можете-това са 7 мача без гол срещу един отбор, който не е в чак такава невероятна форма.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 30 юли 2014 22:14

NOMER14 написа:Петев не е левскар и е изхвърлен от предишния си отбор, като в последния мач на Герена си го размазал тактически...
Което не омаловажава това, което е постигнал, а то не е малко. ;)
Не бил левскар... Айде да не дъвчем пак това. На Мурсия пък щото са му хвърлили пъпа на Герена като бебе...
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 30 юли 2014 22:14

Laetitia написа:
Tommi написа:Не знам дали... или. Въпросът е, че цесекистите са пълно посмешище, а ни биха.

Нали идеята е да има някакво развитие, а не да поддържаме нивото. :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 30 юли 2014 22:17

Tommi написа:Нали идеята е да има някакво развитие, а не да поддържаме нивото. :)
На мен ми е кристално ясно каква е идеята, ама това не ни помага...

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 30 юли 2014 22:18

Кашчей написа:
Laetitia написа:

При вас въпросът в мачовете с ЦСКА е дали скоро ще им вкарате гол от игра, защото повече от 11 часа не можете-това са 7 мача без гол срещу един отбор, който не е в чак такава невероятна форма.

Ради Цонев нали фукна едно голче на алжиреца извън пеналтерията.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 30 юли 2014 22:20

Laetitia написа:
Tommi написа:Нали идеята е да има някакво развитие, а не да поддържаме нивото. :)
На мен ми е кристално ясно каква е идеята, ама това не ни помага...

Значи трябва промяна. ;)

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 30 юли 2014 22:38

Laetitia написа:
NOMER14 написа:Петев не е левскар и е изхвърлен от предишния си отбор, като в последния мач на Герена си го размазал тактически...
Което не омаловажава това, което е постигнал, а то не е малко. ;)
Не бил левскар... Айде да не дъвчем пак това. На Мурсия пък щото са му хвърлили пъпа на Герена като бебе...

И във футбола трябва малко любов, иначе, е брак по сметка с предизвестен край.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 30 юли 2014 22:41

NOMER14 написа:
Laetitia написа:Няма как да знаеш това. А какво щеше да е, ако Петев бе треньор? Продължавам да си задавам този въпрос, но...

Петев не е левскар и е изхвърлен от предишния си отбор, като в последния мач на Герена си го размазал тактически...

Майанта му някой дали е левскар или не, важно е как си върши работата, да не би пък Бардон, Жо и кой то ида е дошъл в Левски от друг отбор непременно е бил от Левски, всичко друго са комплекси от ЦСКА или друг отбор. А да твърдиш, че култовият Ники Митов е размазал някого тактически е несериозно, още повече, че си го бил с гол от рикошет в последната минута

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 30 юли 2014 22:42

NOMER14 написа:И във футбола трябва малко любов, иначе, е брак по сметка с предизвестен край.
В идеалния свят трябва МНОГО любов, всички футболисти и треньорът ни са сини и в червата, всички фенове са интелигентни и нямат дрязги помежду си, а собственикът ни е честен богаташ, който милее за клуба. Реалността да не ти казвам каква е...

Върни се в “Левски”