Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Re: Българите в клуба обмислят ефективна стачка!!!

Мнениеот Hacko1912 » 26 ное 2009 12:09

terro написа:
Hacko1912 написа:terro

честно, брат, нищо не разбрах от твоите обяснения за ирония, но мисля се досещам какво искаш да кажеш. моята мисъл е друга. казвал съм я не един или два пъти. няма как никой от днас да е 'светнат", или да знае, или да е умен достатъчно да прозре, дали ще има сделка или не. Освен ако не седиш в мозъка на Селяка, на Борго и на 2ма трима други може би. Та от тази гледна точка, постове като онзи твоя за когота се хванах ("айде ПРОУМЕЙТЕ че няма да има сделка") ме дразнят жестоко много, най-малкото защото директно или косвено се обвиняват феновете че са тъпи и овце. Няма какво да се проумява тука. Всички сме в един гьол, яко затънали, и всеки избира на къде да наклони - да се нядява ли, да им вярва ли, да не им вярва ли и прочие. % на тези които взимат едната или другата страна се променя според вятъра. Ето аз съм сред по-вярващите тука (което може да ме прави и балък, ама тва е) , но последно време и моята вяра бая изтъня, да го е'ааа.

Сега ще си прав ако кажеш че трябва задружно мислене и действия, но това няма как да стане и се рещи тук, от мен, теб или от двмата заедно. Досега ако не ме лъже паматта, малко или много се следва една обща стратегия от феновете - когато се бойкотира се бойкотираше, прави се концерт - всички там; дава се кредит на доверие - всички на стадиона. И на лидерите не им е лесно да решат какво да правят и ги разбирам.

Колкото по-рано се събудят всички, толкова по-добре!
Аз съм готов и по-силни думи да използвам. Ако това помогне, повече хора да прогледнат и проумеят истината, колкото и да е гадна тя - ще го направя.
Не ме интересува дали някой ще ми се сърди, щото всички сме по-малки от нашия Ботев.

ЕТО - пак се връщаме на изходна позиция. Ти твърдиш че знаеш ИСТИНАТА и че другите трябва да я ПРОГЛЕДНАТ. Аз твърдя че, освен ако не си селския или борго, няма как да знаеш истината. Може да се досещаш, но няма как, освен ако не си и Ванга преродена, да знаеш италиянците цирк ли правят искат ли наистина да купуват, и ако да - селяка продава или не. Така че да ми говориш за ПРОГЛЕЖДАНЕ си е точно това което казах в пурвото ми мнение до теб, което май те засегна. Писна ми от многознайковци, дет първи виждат истината която ние останалите не можем.

Потребителски аватар
Sunway
Контакти:

Мнениеот Sunway » 26 ное 2009 12:15

Стачка има, декларация не :), какво правим ??? Рано или късно това щеше да се случи, при тази НЕнормална обстановка не може да се работи (футболистите да играят)
What about my broken heart
What about my broken dreams
What about the things you said
Does it matter
What about the end of this

"Coz the Best Things in Life Are FREE"

botev forever

Мнениеот botev forever » 26 ное 2009 12:36

canar4e написа:Форевър,как позна пак? И,сега какво,е кашата е пълна!

Аз не съм Ванга,просто давам на феновете информация,която другите четат във утрешните вестници и е 100% истина.Видно е ,че не съм подвел никого както съм обещал.

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 26 ное 2009 12:39

но за сметка на това убедително отбягваш да отговаряш на въпроси ... не бил подвел никого, манипулатор си ти, форевър и ти си го знаеш най-добре това.

botev forever

Мнениеот botev forever » 26 ное 2009 12:41

Hacko1912 написа:

сори, ама трябва да се уточни нещо много важно тук. Виж предишният ми пост. Явно е че форевър има вътрешна инфо, или е един от футболистите, или (по-вероятно) е от служителите, или баща на някой или Боби Д или около него някой. Не това е въпросът. Проблемът с него е че не е е искрен, т.е. не казва какви са му целите и от къде му е инфото. Да каже - аз съм баща на футболист или аз съм един от служителите, да каже - така и така, фен съм на Ботев, но, майна, не сме получавали заплати, храним семейства и прочие. Мисля всички ще го разберем и никой няма да го напада тук. А той си крие мотивите и целите и пуска информация и факти от тук от там. Защо? Той си знае, но от това не печели нищо, поне сред хората във форума. Това че те са верни, не означава че няма опит за манипулация.

Целите ми са хората да не са заблудени и от това да страда любимия ми клуб.Истината никога не служи за манипулация ако ти е известно.

botev forever

Мнениеот botev forever » 26 ное 2009 12:42

Hacko1912 написа:но за сметка на това убедително отбягваш да отговаряш на въпроси ... не бил подвел никого, манипулатор си ти, форевър и ти си го знаеш най-добре това.

Примери дай,а не празни внушения!!!!!!!!!!Аз никога не лъжа в инфото си!!!!!!!!!!!!!

canar4e
Контакти:

Мнениеот canar4e » 26 ное 2009 12:46

botev forever написа:

Аз не съм Ванга,просто давам на феновете информация,която другите четат във утрешните вестници и е 100% истина.Видно е ,че не съм подвел никого както съм обещал.

Добре,ами от тук нататък какво следва?

Потребителски аватар
terro
Контакти:

Мнениеот terro » 26 ное 2009 12:47

Hacko1912 написа:но за сметка на това убедително отбягваш да отговаряш на въпроси ... не бил подвел никого, манипулатор си ти, форевър и ти си го знаеш най-добре това.

Какво манипулативно намираш ти, в поднасянето на един ФАКТ :shock: би ли обяснил?
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 26 ное 2009 12:49

botev forever написа:Целите ми са хората да не са заблудени и от това да страда любимия ми клуб.Истината никога не служи за манипулация ако ти е известно.

Това, теоретично, е абсолютно невярно. Виж ако знаем ЦЯЛАТА истина, всеки факт, всяка мисъл - тогава теоретично няма да има манипулация. Но части от истината могат да са прекарасна манипулация. Всички режими знаят това много добре - подаваш на час по лъжичка, казваш някои неща, не казваш други, знаеш едни, не знаеш други. Аз съм юрист по образование и знам много добре какво означава всичко това. И като такъв, пак ти казвам и призовавам да разкриеш, че дори по-важно от фактите са мотивите и целите. Ама знам че си говоря на шапката и ти никога няма да разкриеш картите си.

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 26 ное 2009 12:55

terro написа:

Какво манипулативно намираш ти, в поднасянето на един ФАКТ :shock: би ли обяснил?

ти явно не познаваш историята на неговите "поднасяния на факти". всичките му факти са ясно с цел дискредитиране на италиянците. и това се правеше в момента на най-голяма надежда в сделката.

Върни се в “Архив”