Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот TristaNNN » 30 юли 2014 16:09

MuFc1878 написа:Сега като не бием Локо Сф или Берое, Мурсия е пътник :|

Ще ги бием бре, спокойно. Все пак са ни конкурент за оставане в елита, а както каза Гонзо навремето, Левски е силен, когато е опрян до стената :!:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 30 юли 2014 16:15

TristaNNN написа:
MuFc1878 написа:Сега като не бием Локо Сф или Берое, Мурсия е пътник :|

Ще ги бием бре, спокойно. Все пак са ни конкурент за оставане в елита, а както каза Гонзо навремето, Левски е силен, когато е опрян до стената :!:

Тая стена много я напукахме в последно време :(
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
darakchiev_77
Контакти:

Мнениеот darakchiev_77 » 30 юли 2014 16:27

Много интервю много нещо днес по медиите. Херо, Н. Илиев, Ил. Стоянов, и
всички критикуват. Някакво неясно изказване на Гонзо. Дали не се готви вече
треньорската смяна.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 30 юли 2014 16:33

darakchiev_77 написа:Много интервю много нещо днес по медиите. Херо, Н. Илиев, Ил. Стоянов, и
треньорската смяна.

Като знаем политиката на Батков. При негативен развой в следващите 2 мача, сами се сещате........
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 30 юли 2014 16:44

metodito написа:
Player написа:ВНе мисля че Мурсия е по-слаб треньор от Велев, да не изброявам и други.

Бе защо така подценявате толкова много хора Велев. Мурсия е шампион с...? Като футболист колко титли има? Качвал ли е лично той отбор до евроместа? Еми, айде стига вече. Да, това не е гаранция. Просто Велев има нещо, което нито Илиев, нито Мурсия, нито Йока явно, да не говорим за Вили, Ясен или Костов имаха. Велев има на първо място топки и след това дух на победител. И като играч, и като треньор, той знае какво е да се бориш за челото. Не да се бориш за оставане в групата (като Костов) или да водиш средняк в смешната А група (Илиев, Ясен, Вили) и от теб единствено да се иска да не падаш в долен ешелон. Не, не е закон, че трябва да си ставал шампион, за да направиш шампиони, но това за духа е вярно. Задължително.

Няма нищо общо между кариерата на футболист и треньор. Давам веднага пример със Съра и с Жозе. Какви футболисти са били и какви успехи са имали и какви треньори стават след това с доста успехи. Има и обратното със страхотни футболисти със световни отличия, но с никакви успехи като треньори, например Марадона и Ван Бастен. Примери има още много, но тези са много показателни. Може да си бил най-добрия футболист с най-много отличия, но после като треньор да нямаш нито едно или пък обратното. Няма никаква гаранция в това. Но си прав,че да си добър треньор трябва да имаш топки и дух на победител, но и много акъл. Велев беше 6 години помощник-треньор, след което по стечение на обстоятелствата стана треньор. Не случайно го имаше надписа " Кокалче не си дорасъл", на тренировъчното игрище. Но стана шампион, къде с негови качества, къде с готовия тогава отбор. Не може да се сравнява онзи отбор със сегашния все пак. Аз и тогава бях против махането на Велев, след като става шампион и след като бие с 9-0 в предварителен кръг на ШЛ. И все пак, не съм казал че Мурсия е по-добър треньор от Велев, само казах, че според мен не е по-слаб.

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 30 юли 2014 17:49

modor написа:
darakchiev_77 написа:Много интервю много нещо днес по медиите. Херо, Н. Илиев, Ил. Стоянов, и
треньорската смяна.

Като знаем политиката на Батков. При негативен развой в следващите 2 мача, сами се сещате........

Е той Гонзич си го "каза" вече, че ако продължи ще има смяна.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 30 юли 2014 17:51

Така е. Велев обаче не е от хората, които ще мълчат на Батков. А Мурсия е възпитан. На Запад срещу ръжена не скачат. Ще видим какво ще стане. На Гонзо му предстои страхотна битка. Но... който го е страх от мечки... Иначе мача с Локото не знам решаващ ли ще е за нещо. Еле, ако бием.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 30 юли 2014 18:29

Що си го изкарвате на Мурсия,като е ясно,че не той води отбора в момента?Гонзо ръководи отбора,а и селекцията си е негова,а вие скачате на испанчето.Дайте му време,да опознае футболистите,противниците и стадионите в страната и тогава ако не покаже качества му скачайте.И без туй годината ви е нулева,дайте време на човека да се докаже.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 30 юли 2014 19:48

тборът се лута, загубата от ЦСКА ще ни мотивира, обяви Деко

Полузащитникът на Левски Мирослав Иванов заяви пред Sportonline.bg, че има каква да даде още на „сините“. Той обясни, че се очаква в края на август отново да е на терена със „синята“ фланелка. Техничният футболист получи травма в самото начало на пролетния дял и оттогава не е влизал в игра.

„Не съм започнал още тренировки. Подложих се на операция преди 2 седмици и сега 10 дни ще имам физиотерапия. След това 2 седмици ще тичам, за да влизам във форма и едва тогаа ще започна с топка. Надявам се след 20 август вече да съм на разположение на треньора“, обясни Иванов пред Sportonline.bg.

„Честно казано не знам защо така се получи. Истината е, че Тони Георгиев е човекът, който ми откри контузията. Прегледа ме за 15 минути и ми каза какъв е проблемът. Сега се чувствам добре, гаранция разбира се няма“, продължи той.

„Имах разговори с Мурсия, нормално. Все пак проведох първия лагер и се надявах да играя, но получих болки. Тогава говорихме и взехме решение да се подложа на операция. Ще направя една мини подготовка сега в рамките на 20 дни. Има какво да дам на Левски, знам на какво съм способен и какво мога, не съм на 18 години все пак, а на 32″, закани се Деко.

„Всички се надяваме проблемите на Левски да са преходни. Отборът се лута, трябва време. Има нов треньор, нови футболисти“, обясни още техничният халф.
„Разбира се, че загубата от ЦСКА ще ни мотивира, а освен това е и 5-та подред. Но не само това трябва да ни мотивира. Ние сме Левски и играем всеки мач за победа“.

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 30 юли 2014 21:23

Ето и пълната програма на Левски за мача с Локомотив Сф:

Вторник (29.07) – 9:30 ч.

Сряда (30.07) – 18:30 ч.

Четвъртък (31.07) – 9:30 ч.

Петък (01.08) – 9:30 ч.

Събота (02.08) – Левски – Локомотив (Сф) – 20:00 ч.

Чудно ми е защо последната тренировка не е около 24часа преди мача? За предишните двубои беше същото.
...

Върни се в “Левски”