Лудогорец - Партизан - 0:0 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Лудогорец - Партизан

Мнениеот BRF » 30 юли 2014 15:23

мили написа:
hristo1306 написа:Пожелавам успех на българския шампион ! Не сега, а в групите на ШЛ ! Колко ли помия ще се излее върху вас от завист и злоба, от феновете на така наречените "софийски грандчета" ? Те добре разбират, че едно участие в групите на ШЛ, ще ги пороби за цял живот ! За това кръв пикаят ! Не им обръщайте внимание - изживейте си радостта ! УСПЕХ !!!

Много искаме, а когато силно желаеш се получава. Дано играчи, ръководство и фенове силно да желаят.
Бъдете живи и здрави, които ни пожелавате успех.
А ония, дето очакват с нетърпение провала ни, да се спукат по шевовете.

Следваш някаква извратена логика.Подиграваш на нас цесекарите с отстраняването от Зимбру,пък после който не е с вас е против вас :? !Не,че ми дреме ама се опитвам да ти разбера логиката!

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 30 юли 2014 15:50

BRF написа:
turbogena написа:Чорбарите пътуват към Разград.Изображение

Изглеждаш все едно си ги обслужил по пътя :? !

Няма такова нещо. Довечера вие трябва да обслужите доставчиците. ;)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 30 юли 2014 15:54

turbogena написа:
BRF написа:

Е то не е по-различно като с Лацио! Толкова пропаднали публики като чорбаро-говедарските няма!
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 30 юли 2014 16:05

mozart написа:
turbogena написа:
BRF написа:

Е то не е по-различно като с Лацио! Толкова пропаднали публики като чорбаро-говедарските няма!

Специално вие,няма как да сте пропаднали ;) !Първо трябва да станете публика и тогава да пропаднете!Сега като обиждаш,стана ли ти чурката :lol: !

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 30 юли 2014 16:25

BRF написа:
mozart написа:
turbogena написа:
BRF написа:

Специално вие,няма как да сте пропаднали ;) !Първо трябва да станете публика и тогава да пропаднете!Сега като обиждаш,стана ли ти чурката :lol: !

Днес ще имаме повече отколкото вие имахте на най-важния ви мач! Не ми обяснявай кой каква публика е. Нито палим, нито се бием, нито трошим, нито замеряме с бомби полицията, нито сме комплексари като вас. Ако някои хора спрат да псуват, няма да има като нас. Не се сравнявайте с нас, много сте далече. Нямате възпитанието да бъдете като нас!
ПС. Ти нали не се обиждаше на ЧОРБАР? Предположих, че и говедата като теб! :) Ако някой се е обидил да ме извини!
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 30 юли 2014 16:34

mozart написа:
BRF написа:
mozart написа:
turbogena написа:
BRF написа:

Днес ще имаме повече отколкото вие имахте на най-важния ви мач! Не ми обяснявай кой каква публика е. Нито палим, нито се бием, нито трошим, нито замеряме с бомби полицията, нито сме комплексари като вас. Ако някои хора спрат да псуват, няма да има като нас. Не се сравнявайте с нас, много сте далече. Нямате възпитанието да бъдете като нас!
ПС. Ти нали не се обиждаше на ЧОРБАР? Предположих, че и говедата като теб! :) Ако някой се е обидил да ме извини!

Жегнах се от пропаднал,не от чорбар!
Колкото до другите ти глупости :lol: ,нали съм бил на стадиона ви!Псувни,теманета,обидни скандирания :lol: !На къв ми се правиш,а?Мислиш,че си по-възпитан от мен,примерно :lol: ?!На база на какво?
Колко ще имате днес ми е все тая!Същите сте като Литекс.Първите години еуфория,ходене по мачове,гостувания,чужбина и накрая си останаха 1000 човека и толкова.При вас регреса даже дойде прекалено бързо.Видяхте се във Варна колко хора подкрепяха шампиона!Иначе Фен Клуб Лудогорец Варна,хахахахахахах.До София уж ходихте на собствени разноски,пък във Варна ви няма!Не се правете на това,което не сте!Кой ни е най-важния мач според теб?Че ние в Молдова бяхме повече,отколкото вие във Варна!Въобще сравнението между нас и вас е тъпо!Все едно Трабант и Майбах!

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 30 юли 2014 16:44

BRF написа:...
Колкото до другите ти глупости :lol: ,нали съм бил на стадиона ви!Псувни,теманета,обидни скандирания :lol: !На къв ми се правиш,а?Мислиш,че си по-възпитан от мен,примерно :lol: ?!На база на какво?
Колко ще имате днес ми е все тая!Същите сте като Литекс.Първите години еуфория,ходене по мачове,гостувания,чужбина и накрая си останаха 1000 човека и толкова.При вас регреса даже дойде прекалено бързо.Видяхте се във Варна колко хора подкрепяха шампиона!Иначе Фен Клуб Лудогорец Варна,хахахахахахах.До София уж ходихте на собствени разноски,пък във Варна ви няма!Не се правете на това,което не сте!Кой ни е най-важния мач според теб?Че ние в Молдова бяхме повече,отколкото вие във Варна!Въобще сравнението между нас и вас е тъпо!Все едно Трабант и Майбах!

Да, така е, разликата е голяма! Само, че вие сте трабанта, но ние все още не сме Майбах! В Рим имаше над 500 фена от Разград, забележи от Разград. 500 за 33 000 град, вие трябваше да сте 10 000 приятел, ама не сте, защото 2/3 от публиката която ви остана е пропаднала. Само ги погледни "войните". Хаха! Бяхте отбор споспбен всеки мач да пълни 50 000 стадион, сега станахте отбор, едва пълнещ един сектор! Айде със здраве! Успех на Лудогорец и всички БГ отбори в Европа! Упс, то май не останаха, ЗА ОГРОМНО МОЕ СЪЖАЛЕНИЕ!
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 30 юли 2014 16:49

mozart написа:
BRF написа:...

Да, така е, разликата е голяма! Само, че вие сте трабанта, но ние все още не сме Майбах! В Рим имаше над 500 фена от Разград, забележи от Разград. 500 за 33 000 град, вие трябваше да сте 10 000 приятел, ама не сте, защото 2/3 от публиката която ви остана е пропаднала. Само ги погледни "войните". Хаха! Бяхте отбор споспбен всеки мач да пълни 50 000 стадион, сега станахте отбор, едва пълнещ един сектор! Айде със здраве! Успех на Лудогорец и всички БГ отбори в Европа! Упс, то май не останаха, ЗА ОГРОМНО МОЕ СЪЖАЛЕНИЕ!

Ти не си добре,честно!500 човека се грабнаха от Разград и отидоха в Рим,хахахахахахах!Ето заради такива насосквания не трябва фенове на други отбори да ви подкрепят в чужбина!
500 човека от Разград,хахаххахахахахахахахахаххаахахах ще ме умориш от смях!
п.п. По темата:Прогнозирам победа с 2:1 за Партизан,като единия им гол ще е след груба грешка на защитата на домакините!

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 30 юли 2014 16:53

Някой може вече да е писал,(аз лично не можах да открия) но ще предават ли мача и ако да, къде?

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 30 юли 2014 17:30

an4o_321 написа:Някой може вече да е писал,(аз лично не можах да открия) но ще предават ли мача и ако да, къде?

Мачът между Лудогорец и Партизан тази вечер директно по Diema и Gong.bg

Върни се в “Лудогорец”