Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

OT18
Контакти:

Re: Каква е цената на коалицията Герб-Дпс

Мнениеот OT18 » 30 юли 2014 12:48

CTAHKO написа:
OT18 написа:Това ли е новата опорна точка. Вие червените тролове сте ненадминати в безочието и наглата пропаганда. БСП от 9г. са в коалиция с ДПС,но видиш ли Герб били виновни.Симпантизантите на БСП се прегръщаха и целуваха с циганите и турците на орлов мост,но сега се оказва,че Бойко Борисов,а не Станишев се извинявал за Възродителния процес.
След изборите очакван Голяма коалиция ГЕРБ-БСП по нареждане от ЕС. Никой ли не забеляза,че разрива БСП-ДПС дойде след като на Станишев му издърпаха ушите в Брюксел. Европа не иска корпоративни партии и руски подлоги, затова БСП и ДПС в този си вид отиват в историята. Първите трябва да станат истински социалдемократи, а вторите в момента се чудят как да се присламчат към някой,за да спасят бизнес империята си.
Другия вариант е да сме първата държава изгонена от ЕС и да слагаме пак петолъчката на знамето и на 1май да носим по площадите ликовете на Путя и Медведа.

Къде ги видя тези 9 години :?: Да не би четирите години безвластие и грабежи на ГЕРБ пак да ги приписвате на БСП :?: Няма по-нагли същества от вас герберастите :!:

:shock:
Някъде да съм казал,че са управлявали 9г.? Вие платените тролчета май само едно си знаете-герберасти,грабежите на Борисов,полицейщина и т.н.
Всички неща,в които обвиняват Борисов, БСП и ДПС ги извършиха в тройни размери при това само за 1г., та айде да не ми говориш за наглост,защото еталоните за такава са именно в редиците на "столетницата". Имената мисля сам ще се досетиш.

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот Tobacco » 30 юли 2014 12:54

Сами сме си виновни.Докато всички българи не излязат да гласуват,турците винаги ще са във властта.
Офтопик:

Офтопик:

Потребителски аватар
batceko
Контакти:

Мнениеот batceko » 30 юли 2014 13:24

RedeviL написа:
ГЕРБ се отказа от актуализация на бюджета, няма да влиза в парламента

Парламентарната група на ГЕРБ няма да влиза повече в парламента.
Това стана ясно от думите на председателя на партия ГЕРБ Бойко Борисов след заседанието на гурапата на депутатите от партията. То се проведе непосредствено след като сутринта след 9 ч стана ясно, че в залата няма кворум. Регистрираха се 104 народни представители от БСП и ДПС. Хората на Бойко Борисов бяха в сградата на парламента, но не влязоха в зала. Депутатите от Атака пък изобщо отсъстваха от Народното събрание днес.
Така Бойко Борисов се отказа от актуализацията на централния бюджет. Вчера народните представители проведоха над 6-часово заседание и с гласовете на ГЕРБ и ДПС актуализацията на бюджета и тази на бюджета на здравната каса бе приета на първо четене.
От тук нататък отговорността е изцяло на БСП, заяви лидерът на ГЕРБ.
"Аз бях преди при председателя г-н Михаил Миков - и като председател на БСП, да ми каже какво възнамеряват да правят. Защото разговарях и с нашата парламентарна група. След година и два месеца, след 4 вота на недоверие, в които БСП и ДПС ръкопляскаха на това правителство, а ние викахме „Оставка”, депутатите от ГЕРБ са категорично против в последните 3 дни да им дадем да се възползват от опорната си точка „ГЕРБ и ДПС”, „коалиция КТБ”.
Така на брифинг в парламента Бойко Борисов обясни мотивите на своите депутати да не влязат в зала днес, въпреки че "ние много искахме да помогнем на президента и на служебното правителство". "Ако тази коалиция – БСП, ДПС и ГЕРБ, беше успешна, парламентът щеше да работи, щеше да има кворум, щяха да са си актуализирали Здравната каса, щяха да си приели закона за отпадъците, щяха да са направили всичко – така, както си направиха Закона за Сметната палата, Закона за МВР, както работиха година и два месеца”.
С тези думи Борисов аргументира решението на партията да не участва повече в решенията, които взима управляващото мнозинство. И припомни, че е предсказал докъде щели да доведат държавата ДПС, Атака и БСП.

На това как му се вика, колеги?

На това му се вика , че ще сърбаме попарата , която бсп и дпс са надробили докрай .Комунистите направиха всичко възможно за да попречат за актуализация на бюджета , което щеше да е очевадно признание за тоталния им провал , овикаха орталъка за така наречената нова коалиция , включително и чрез тролчетата като теб - е ...край с това ... няма и не е имало коалиция и това беше ясно на всички с малко акъл в тиквите -е .. с тази опорна точка приключи .За жалост на Бойко не му оставиха нищо друго освен да остави всички ние да изсърбаме попарата надробена от бсп и дпс .Явно за бсп е много по важно да си вдигне резултата с 0.5 процента на изборите , отколкото да се опита стабилизация на ситуацията в България . ЧЕСТИТО .

ОТ МРЪСНИ КОМУНИСТИ САМО МРЪСОТИИ ОЧАКВАЙ

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 30 юли 2014 13:51

Споко, ще дойде Обонго и ша ви дава 5-6 млрд заем, с арабия лихва и много ша ви помага! Ша ни докара самолетоносач, пълен с дръгливите им пилета блъскани с хормони, че Русия ги не ще и вий ша ги изпапате сичките от Кофланд за по 6.99 кинта с дедесето, а Европа ша ви дава хамбурски салам , правен от лигнин и кокоши черва, а вий ша го лапате и ша са кефите, че е ефтинко. Росица и премиера( все е таз кой е) ще чакат с трепет команда от пиндосите, и още докато тя идва със самолета, ще четкат килима с мустаци, ще се кланят доземи и ще викат: Евет, ефенди!
А га дойде Димитровден и навън завее, сняг се зададе и останете без газ, ша го идете сиренясал и немит! С хамбурски салам! Е, пак ша е виновен Станишев и руснаците, кой да е друг, ама нищо...Както казва Захари Стоянов, робовете български са успокояват само когато камшикът изплющи и се увие около вратовете им няколко пъти. Да ви е хаирлия!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

foetuss
Контакти:

Re: Новата коалиция Герб-Дпс актуализира бюджета

Мнениеот foetuss » 30 юли 2014 13:55

dunavfc написа:Ей не се научи да се изразяваш правилно и да използваш правилните термини. Казах ти и тогава, че бъркаш цензурата с лакейството, но явно няма файда от уточнението ми...Не знам, дали използваш телевизор, вестници или какъвто и да е било друг източник за информиране, но имам една новина за теб. България продължава да пада в класацията за медийна прозрачност и т.н. а ГЕРБ не са на власт повече от година, така че айде моля ти се.
С огромна мъка прочетох следващите ти пасащи, защото прочетох едно нищо. Отваряне на очи, отново намесване индиректно на овце и вълци, пробуждане и ала-бала....Ти вербалният гуру, не ми разправяй ,какво да гледам и какво да анализирам, защото ми е омръзнало от капацитети като Вас , които видно , нищо не чаткат, но имат претенции. Гласно, безгласно , вербално , невербално , коалиция между ГЕРБ и ДПС , никога е нямало, няма и смятам, че никога няма да има, а ти си дрънкай глупостите. Аз съм се информирал от медиите, а ти си се информирал сигурно от личните си срещи с политическият елит. Сигурно като си прочел, няколко книги за политика и смяташ, че си някакъв Гуру ?

И разбира се , че ще имам самочувствие, когато знам, че съм прав. Когато не съм си мълча или се извинявам, но прав ли съм, не се опитвай да ме коригираш...

ПП: Това, което се случи днес с актуализацията, като каква коалиция да я разбирам ? Вербална ? Невербален ?

коментарът ти изопачава думите ми и няма нищо друго освен заяждане. не ме наричай гуру, защото ти говоря елементарни неща, които не си осъзнал.

къде съм намесвал индиректо овце и вълци? В тези две изречение ли?

Гласувай си за човека, който четири години за постижение говореше само за магистралите/които вече се рушат, защо ли?/, и хората като причина да гласуват за него използват именно тях, въпреки че комунистите също ги строяха преди него, но даже и те не изтъкваха това гигантско усилие на духа за най-висшето им постижение. Радвай му се и сигурно пак ще се случи този сюжет със самозапалването на хора, а той да си подава отново оставката като един истински Демократ, за да дойде после отново на бял кон

Никакво индиректно загатване за овце не виждам тук, а на дебили без грам морал. а ти стой с високо вдигната глава, че си част от това множество.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 30 юли 2014 15:01

sin4ec написа:Споко, ще дойде Обонго и ша ви дава 5-6 млрд заем, с арабия лихва и много ша ви помага! Ша ни докара самолетоносач, пълен с дръгливите им пилета блъскани с хормони, че Русия ги не ще и вий ша ги изпапате сичките от Кофланд за по 6.99 кинта с дедесето, а Европа ша ви дава хамбурски салам , правен от лигнин и кокоши черва, а вий ша го лапате и ша са кефите, че е ефтинко. Росица и премиера( все е таз кой е) ще чакат с трепет команда от пиндосите, и още докато тя идва със самолета, ще четкат килима с мустаци, ще се кланят доземи и ще викат: Евет, ефенди!
А га дойде Димитровден и навън завее, сняг се зададе и останете без газ, ша го идете сиренясал и немит! С хамбурски салам! Е, пак ша е виновен Станишев и руснаците, кой да е друг, ама нищо...Както казва Захари Стоянов, робовете български са успокояват само когато камшикът изплющи и се увие около вратовете им няколко пъти. Да ви е хаирлия!

Ама разбира се, ако БСП и Станишев бяха останали на власт, пилетата щяха да са екологично чисти без грам хормони, хамбурския щеше да е от високопланиско най-чисто месо, хич нямаше да има кланяне и целиване уста в уста с ДПС и хич нямаше да има викове Евет, ефенди...
Блажени са вярващите :!:
I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 30 юли 2014 15:14

„Депутатите от ГЕРБ са категорично против след година и два месеца, след 4 вота на недоверие, в които БСП и ДПС ръкопляскаха на това правителство, а ние викахме „Оставка”, в последните 3 дни да им дадем да се възползват от опорната си точка „ГЕРБ и ДПС”, „коалиция КТБ.” Това заяви председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов на специален брифинг в Народното Събрание.

„От ГЕРБ много искахме да помогнем на президента и на служебното правителство. Параметрите на държавата са такива, каквито и вчера нашите експерти в парламента казаха – категорични и ясни. Много спекулации се правят с фискалния резерв, но е много вероятно той да остане под 4 млрд. Ако тази коалиция – БСП, ДПС и "Атака" беше успешна, парламентът щеше да работи, щеше да има кворум, щяха да са си актуализирали Здравната каса, щяха да си приели закона за отпадъците, щяха да са направили всичко – така, както си направиха Закона за Сметната палата, Закона за МВР, както работиха година и два месеца”, каза Борисов и подчерта, че позицията му е отговорна и държавническа, благодарение на политическия му нюх.

Председателят на ПП ГЕРБ заяви още, че ситуацията с актуализирането на бюджета е странна, тъй като от БСП не искат да подкрепят предложението на премиера Орешарски, избран от тяхната парламентарна група. „Като няма да си подкрепите премиера Орешарски, ние ли да го подкрепяме? ДПС с техните експерти прекрасно знаят състоянието на бюджета. Те прекрасно знаят, че трябват пари за еврофондове, за общините, за буфери. Само в неделя аз видях как премиерът Орешарски се целува със Станишев на Конгреса на БСП. Излиза, че БСП не иска да подкрепи актуализация на бюджет, който този г-н Орешарски е предложил”, каза Борисов. Председателят на ПП ГЕРБ добави, че групата му се стреми да осигури на служебното правителство всичко необходимо, „за да има то нужното спокойствие.”

За опонентите си от БСП бившият премиер заяви, че се държат „нахално като говорят глупости по адрес на ГЕРБ” и допълни, че държавата не се управлява „от Фейсбук или от кулоарите на парламента”, а от този, който спечели изборите. „ Оттук-нататък БСП да бъде любезна да си носи цялата отговорност за следващите три месеца, ако това, което говорят, е лъжа и не е истина. Ако цифрите в бюджета са такива, каквито ние казваме, а не те и ако се създаде катаклизъм в държавата без да има буфери - това си е изцяло тяхна отговорност, защото КТБ се срина в това управление, не в предишното”, посочи Борисов и подчерта, че е заявил своята позиция по въпроса със своите четири стъпки за решаване на проблема. „В нито една от четирите стъпки не влиза да се фалира банката, за да се опитват да го пришиват от БСП към нас. Нито в една стъпка не сме подкрепили и банкова ваканция. Сиреч техните опорни точки и наглост са в момента залогът за следващите три месеца на стабилност. Събирайте си се „Атака”, БСП и ДПС – така, както година и два месеца, актуализирайте си, приемайте си закони за отпадъци или каквото и да било. Ние ви пожелаваме приятна игра ”, поясни лидерът на ПП ГЕРБ и прибави, че от партията му няма да влязат в зала за гласуването на второ четене на актуализацията на държавния бюджет и на на НЗОК.

Бойко Борисов обясни още, че партията му никога не е влизала и няма да влиза в никакви задкулисни игри. „Лидерът на БСП от 10-15 дни не сме го чули, не сме го видели. Той все още е шеф на коалицията БСП, ДПС и „Атака”. Не знам каква международна политика прави – с ЕНП не я прави със сигурност. Излизаме от парламента, днес беше последният работен ден. Няма повече опорни точки, няма как да ви минат. Живи и здрави”, завърши Борисов.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

haha

Мнениеот haha » 30 юли 2014 15:44

Уникален Боко, за 1 ден си смени мнението на 180 градуса. :lol: :lol: :lol: До вчера викаше колко важно било актуализирането на бюджета, подиграваше БСП, че не искали да го актуализират, а сега набързо обърна плочата. Няма по- непоследователен тип от тоя, интересно, кой му е издърпал ушите, за да се откаже така бързо от идеята си.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

pomiqr169

Мнениеот pomiqr169 » 30 юли 2014 15:58

haha написа:Уникален Боко, за 1 ден си смени мнението на 180 градуса. :lol: :lol: :lol: До вчера викаше колко важно било актуализирането на бюджета, подиграваше БСП, че не искали да го актуализират, а сега набързо обърна плочата. Няма по- непоследователен тип от тоя, интересно, кой му е издърпал ушите, за да се откаже така бързо от идеята си.

Човекът, който вижда света на 50 така, както го е виждал на 20, е загубил 30 години от живота си.
форевъре, няма смисъл.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vmEfzfI-y68[/youtube]

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 30 юли 2014 16:37

Нали до вчера говорехте нова коалиция ГЕРБ-ДПС, актуализацията била за да се откраднат няколко милиарда, някои призоваваха за протести заради този грабеж, а сега когато каза, че няма да участват в гласуването и тази актуализация няма да се състои, отново започнахте да го обвинявате за това. Каквото и да направи ГЕРБ, БСП и привържениците и са против и се започва с опорните точки. Борисов и ГЕРБ са в опозиция и този кабенет все още е с мандата на БСП, така, че отговорността за бламирането на собственото си правителство си е изцяло тяхна, а опозицията може да постъпва както намери за добре. Както казах по рано не разбирам от финанси и няма как да имам мнение дали актуализацията е наложителна или не, но поведението на БСП е много по-нелогично от всички останали партии заедно. Уж са управляващи, а се държат като опозиция.

Върни се в “Свободна зона”