Тема за политика - България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Да ни е честита новата коалиция Герб-Дпс
Тея комунистическите тролове още ли са живи? Не остана стотинка в нито едно министерство, три месеца служебното правителство трябваше да бута държавата без пари, тея тролчета сега зареваха против актуализацията. А това че завлякоха 15 милиарда за една година без да си оправят и бюджета както трябва никой не го казва. Какви коалиции ви гонят бе?
Re: Да ни е честита новата коалиция Герб-Дпс
peliforewer написа:Нямах намерение да си губя времето да Ви опонирам,но като чета колко елементарни коментари има в темата че не се сдържах.Днес в Парламента се проведе една решителна битка между партиите преди изборите,правителството вижда реално че във времето до създаване на ново правителство трябва да се осигури финансов буфер за да може да се реагира при неотложни нужди,БСП не приема това защото по този начин ще признае че се е провалила в управлението и бюджета който е предложила за 2014г. се е провалил за 6месеца.БСП са готови България да загуби 3милиарда от еврофондовете,но да не си признае провала в управлението и да надува балона за някакви финансови успехи при тяхното управление до изборите.А това че се провалиха е видно и от Евроизборите и от това че си смениха лидера,лошото е че след загубата на изборите те си измиха ръцете с ДПС,с които се целуваха,кадруваха и се опитваха да затрият Герб и това им изяде главата в Парламента.ДПС натри носа на комунистите като ги направи статисти в залата,в същото време иска да покаже че си държи на думата и докрай ще поддържа правителството.Герб е нормално да е за актуализацията на бюджета,защото по този начин отива на изборите като партия която е предсказала провала на основния си противник БСП,освен това си осигурява финансова сигурност при евентуално бъдещо управление,вместо да се налага,естествено ако може да състави правителство,да актуализира бюджета в началото на управлението си.Така че е напълно нормално Герб да се възползва от гласовете на ДПС,но за да има коалиция между Герб-ДПС двете партии трябва да са управляващи,а Герб когато беше на власт управляваше сама и беше изолирала ДПС от властта ,а БСП винаги когато е била във власта е била в коалиция с ДСП.Така че сегашния плач на БСП за евентуална коалиция Герб-ДПС е смешен и жалък,през 2009г.същите сценаристи ни обясняваха как като гласуваш за Бойко получаваш Костов,какво стана къде беше Костов Герб като бяха на власт.За това моля хора които не са наясно за какво става дума и нямат умствен капацитет да коментират тези казуси да си мълчат и да не се излагат.
Ей няма по нагла сган от герберите! Колко финасови експерти трябва да се изкажат по въпроса, за да се престане с това обсебване, че държавата била в колапс!? Пълни глупости е, че са необходими 3.5 милиарда за актуализация, както и са пълни глупости, че ГЕРБ си защитават политиката! Къде бяха въпросните при актуализацията миналата година и защо президента удари вето на закона, а сега е пръв подръжник за теглене на заеми? Извинявайте, ама да ми обяснявате, че правителството, което уж изчерпало техния кредит на доверие още на 20 ден от управлението си, трябва да им гласува актуализацията на бюджета с 3.5 милиарда.. Е, айде махайте ми се от главата! Управлявали били сами.. Ще го видим Тиквата как ще управлява сам, ако не събере 121 депутати! Там е работата, че ДПС никога не са били изолирани от властта и затова доказват десетките срещи на Цветанов с Пеевски, за които признаха и двамата.. Престанете да лъжете, че едва ли не, при управлението на Борисов, Доган е бил натикан в ъгъла! Хората не са нито прости, нито слепи, че да не виждат какво става на местно ниво и как си прехвърлят топката за различни назначения и проекти!
Последна промяна от RedeviL на 29 юли 2014 22:59, променено общо 1 път.
Re: Тема за политика - България
Докато има толкова примитивни индивиди като тоя батцеко и още няколко други - заслужаваме си управници като Тиквата! Абсолютно в стила на долнопробния доносник на ДС Георги Марков, същите продължават да защитават мръсната герберска сган! Умът ми не проумява как е възможно да има такива хора!?
RedeviL написа:Докато има толкова примитивни индивиди като тоя батцеко и още няколко други - заслужаваме си управници като Тиквата! Абсолютно в стила на долнопробния доносник на ДС Георги Марков, същите продължават да защитават мръсната герберска сган! Умът ми не проумява как е възможно да има такива хора!?
За да мислиш трябва не само клавиатура и интернет

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Войната и ледената зима виси над главите ни, вий с занимавате с динени морзови неудачници...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
RedeviL написа:Докато има толкова примитивни индивиди като тоя батцеко и още няколко други - заслужаваме си управници като Тиквата! Абсолютно в стила на долнопробния доносник на ДС Георги Марков, същите продължават да защитават мръсната герберска сган! Умът ми не проумява как е възможно да има такива хора!?
Безполезно е с такива да говориш. Повтарят едно и също като развалена полча, по добро се пусни запис на някоя реч на Борисов и спори с нея - пак ще е същото.
Тяхната глупост е в това, че като вече на черното не могат да кажат бяло и виждат Герб каква престъпа шайка са, отиват на другия полюс на престъпността и гласуват за БСП. Това е по - голямото безумие и него не мога да проумея. Мисленето им не може да премине отвъд този омагьосан кръг и се въртят в него година след година...
Последна промяна от foetuss на 29 юли 2014 23:30, променено общо 1 път.
Кашчей написа:RedeviL написа:Докато има толкова примитивни индивиди като тоя батцеко и още няколко други - заслужаваме си управници като Тиквата! Абсолютно в стила на долнопробния доносник на ДС Георги Марков, същите продължават да защитават мръсната герберска сган! Умът ми не проумява как е възможно да има такива хора!?
За да мислиш трябва не само клавиатура и интернет
Абсолютно! Всъщност наистина е много дразнещо, че тези хора нямат собствено мнение, вместо това защитават определена политическа сила до състояние на вманиаченост.
sin4ec написа:Войната и ледената зима виси над главите ни, вий с занимавате с динени морзови неудачници...
Някъде бях чул, че имало предсказание на Ванга, ама не знам, доколко е слух или истина..

RedeviL написа:sin4ec написа:Войната и ледената зима виси над главите ни, вий с занимавате с динени морзови неудачници...
Някъде бях чул, че имало предсказание на Ванга, ама не знам, доколко е слух или истина..
За последния черен президент? Истина е...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
sin4ec написа:RedeviL написа:sin4ec написа:Войната и ледената зима виси над главите ни, вий с занимавате с динени морзови неудачници...
За последния черен президент? Истина е...
Това, както и за трета световна война..