Висша лига - Сезон 2014/2015

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Re: Висша лига - Сезон 2014/2015

Мнениеот smoothc » 29 юли 2014 11:39

Според мен Евертън едва ли ще запазят играта си от сезон 2013-2014,а какво остава за надграждане и по-високи позиции?
Преходният период в Юнайтед,оказа съществено влияние върху разместването на пластовете през миналият сезон.
Както коментирах още преди месеци,аз лично очаквам спад в представянето на Ливърпулските отбори и доста критики по адрес на Роджърс и Мартинес.
Борбата за титлата ще е между Манчестър Юнайтед,Челси и Манчестър Сити...мисля,че това е вън от всякакво съмнение!
А и като цяло,може би е време Манчестър Сити да "настъпи" малко по-сериозно в представянето си в Шампионската лига,нещо което се чака повече от 3 години.
Арсенал правят интересни модификации,но въпреки всичко едва ли ще им стигнат силите за нещо повече от 3-то място(мое мнение).
Тотнъм с Почетино са доста интересни за анализи,ще е наистина страшно любопитно как ще се отрази разчупеността на аржетинеца върху Лондончани.
И тук ми се струва,че заедно с Ливърпул ще се конкурират за заветното 4-то място в Премиършип.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 29 юли 2014 13:19

Саутхямптън разпродадоха най-добрите си футболисти в Юнайтед, Ливърпул и Арсенал.
Сега се очаква да дадат още двама на Тотнъм.
Morgan Schneiderlin and Jay Rodriguez close to joining Maurico Pochettino at Tottenham as Southampton woes continue

Hustla
Контакти:

Мнениеот Hustla » 29 юли 2014 19:29

Вярно е, че Саутхямптън си разпродадоха отбора, обаче като се замислиш, кой клуб от тяхното ниво няма да го направи? Тук говорим за трансфери от по 20-30 млн. Ще видим заместниците, които ще дойдат как ще се справят, но не мисля, че ще изпаднат.

Между другото винаги английските играчи са били страшно надценени, не разбирам на какво отгоре Лалана, Шоу и Калъм Чембърс струват тези пари? Играчи средна класа, идващи от средняшки отбор, направил малко по-силен сезон. Само като се сетя колко пари се дадоха за Анди Керъл ... просто защото беше млад англичанин, уж с потенциал.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 29 юли 2014 19:53

Много е важно какви играчи ще вземат. Засега май пасуват.
А докато дойдат новите, да се сработят, да се види дали ще им потръгне... Мачовете започват след 2 седмици, няма кой да ги чака.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 29 юли 2014 20:39

Официално: Ориги е играч на Ливърпул

Изображение

Потребителски аватар
Klzrdz
Контакти:

Мнениеот Klzrdz » 29 юли 2014 22:20

Отборите като Ливърпуул, Саутхямптън и Манчестър Юнайтед няма как да повторят миналия сезон. ;)
Шампионът ще се разбере, ако не в последния кръг, то в 36 или 37 кръг. 8-)

Arsenal_Loko_Plovdiv
Контакти:

Мнениеот Arsenal_Loko_Plovdiv » 30 юли 2014 08:46

smoothc написа:Според мен Евертън едва ли ще запазят играта си от сезон 2013-2014,а какво остава за надграждане и по-високи позиции?
Преходният период в Юнайтед,оказа съществено влияние върху разместването на пластовете през миналият сезон.
Както коментирах още преди месеци,аз лично очаквам спад в представянето на Ливърпулските отбори и доста критики по адрес на Роджърс и Мартинес.
Борбата за титлата ще е между Манчестър Юнайтед,Челси и Манчестър Сити...мисля,че това е вън от всякакво съмнение!
А и като цяло,може би е време Манчестър Сити да "настъпи" малко по-сериозно в представянето си в Шампионската лига,нещо което се чака повече от 3 години.
Арсенал правят интересни модификации,но въпреки всичко едва ли ще им стигнат силите за нещо повече от 3-то място(мое мнение).
Тотнъм с Почетино са доста интересни за анализи,ще е наистина страшно любопитно как ще се отрази разчупеността на аржетинеца върху Лондончани.
И тук ми се струва,че заедно с Ливърпул ще се конкурират за заветното 4-то място в Премиършип.

Юнайтед, Челси и Сити на първите три места, Тотнъм и Ливърпул в борба за четвърто място, което значи Арсенал шести ? :mrgreen: Най-сигурните места в топ 4 са тези на Манчестър Сити, Челси и Арсенал, а най-вече след тези трансфери даже сме готови и за борбата за титлата. Ако не това най-малкото ще се класираме в четворката, то ние дори без трансфери влизахме всяка година, а сега няма да влезем.
Victoria Concordia Crescit

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 30 юли 2014 10:33

Hustla написа:Вярно е, че Саутхямптън си разпродадоха отбора, обаче като се замислиш, кой клуб от тяхното ниво няма да го направи? Тук говорим за трансфери от по 20-30 млн. Ще видим заместниците, които ще дойдат как ще се справят, но не мисля, че ще изпаднат.

Между другото винаги английските играчи са били страшно надценени, не разбирам на какво отгоре Лалана, Шоу и Калъм Чембърс струват тези пари? Играчи средна класа, идващи от средняшки отбор, направил малко по-силен сезон. Само като се сетя колко пари се дадоха за Анди Керъл ... просто защото беше млад англичанин, уж с потенциал.

Tи какво искаш? Светците да си дадат играчите евтино на добра воля, защото да не им спират развитието ?

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 30 юли 2014 13:43

Като почнахте темата, носи се слух, че провалът на трансфера на Реми в Ливърпул не е заради медицинските тестове, а защото в последния момент са разбрали, че не го купуват от Саутхямптън :mrgreen:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Архив”