Берое-Ботев-1:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Re: Берое-Ботев-1:1

Мнениеот Avgusta 1916 » 29 юли 2014 14:23

DarkPsy написа:Според мен Хубчев се изчерпа като ваш треньор. Може би там е разковничето.

Не знам , може и нещо отвътре в отбора да става и да не му се дава гласност.Няма как да си обясня оставянето на скамейката на трима централни защитници , а на терена да преквалифицираме дефанзивен халф в защитник.За два мача Елиаш, който е дефанзивен халф игра като централен нападател и като централен защитник :? Също недоумение в мен буди и липсата на Мапуку в титулярния състав , при положение ,че в контролите бележеше редовно.
със сигурност Хубчев знае най-добре , но ... два мача минаха , а точките само две :roll:
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 29 юли 2014 18:42

Avgusta 1916 написа:
DarkPsy написа:Според мен Хубчев се изчерпа като ваш треньор. Може би там е разковничето.

Не знам , може и нещо отвътре в отбора да става и да не му се дава гласност.Няма как да си обясня оставянето на скамейката на трима централни защитници , а на терена да преквалифицираме дефанзивен халф в защитник.За два мача Елиаш, който е дефанзивен халф игра като централен нападател и като централен защитник :? Също недоумение в мен буди и липсата на Мапуку в титулярния състав , при положение ,че в контролите бележеше редовно.
със сигурност Хубчев знае най-добре , но ... два мача минаха , а точките само две :roll:

Да не само и след петият кръг да сме с 2 точки.Няма да се очудя ако е така.

Потребителски аватар
BAT UGOR
Контакти:

Мнениеот BAT UGOR » 19 авг 2014 00:08

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=QZQ2CREq0j8&list=UUrN1bY8AkDpyb2HuVcFwTCQ[/youtube]
През 1875г. Стара Загора има 4 419 дома с 25 550 жители и е най-големият град на територията на днешна България ,до 21 юли 1877г. когато Сюлейман паша (Соломон Леви Явиш ) изкла и изгори над 14 000 българи и унищожава Стара Загора.

Върни се в “Берое”