ОФИЦИАЛНО-БФС се наведе пред Цска и Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ОФИЦИАЛНО-БФС се наведе пред Цска и Левски
Жони и другите пернати, вие нямате ли бетон да наливате, бе, патета

Последна промяна от boabbb на 29 юли 2014 16:11, променено общо 1 път.
Леевски, оле
- za nas e toj religiq
- Контакти:
Joni_ написа:Това майните са големи комплексари, няма други такива![]()
Иначе нека някой запознат да ми разясни защо ние сме наказани с 9000 лв, а сините с 2000 лв ?
Ами ако се научиш да четеш, може и да разбереш защо
Много харесвам подобни теми, където коментират хора по оста Пловдив-София, а в същото време не знаят кой номер автобус да хванат от централа гара в София за да отидат до стадиона на любимия си отбор 

Joni_ написа:DarkPsy написа:Joni_ написа:Това майните са големи комплексари, няма други такива![]()
Иначе нека някой запознат да ми разясни защо ние сме наказани с 9000 лв, а сините с 2000 лв ?
За кое точно сме комплексари? За това, че се налагат двойни стандарти ли? Или не си съгласен, че това е така?
Съгласен съм с всичко
Ами после не се чудете що всички много ви "обичаме".
Последна промяна от DarkPsy на 29 юли 2014 16:17, променено общо 1 път.
Е поне не запалихме стадиона, а селяните ще си останат селяни- пише се ЦСКА 
До къде ни докараха...
Футбалерите ни, милите... Мислят, че като си сложат от гела на Кристиано или татуровките на Бекъм и ще ритат топката като тях, па то пак на боц им иде...
Само до преди 20-тина години спорехме кой е отстранил по-велик отбор в ЕКТ, а днес спорим кой е отпаднал от по-слаб отбор
Футбалерите ни, милите... Мислят, че като си сложат от гела на Кристиано или татуровките на Бекъм и ще ритат топката като тях, па то пак на боц им иде...
Само до преди 20-тина години спорехме кой е отстранил по-велик отбор в ЕКТ, а днес спорим кой е отпаднал от по-слаб отбор

[offtopic]
[/offtopic]Re: ОФИЦИАЛНО-БФС се наведе пред Цска и Левски
^^ Питаш се и сам си отговаряш. Добре си.DarkPsy написа:DarkPsy написа:Joni_ написа:Това майните са големи комплексари, няма други такива![]()
За кое точно сме комплексари? За това, че се налагат двойни стандарти ли? Или не си съгласен, че това е така?
Ами после не се чудете що всички много ви "обичаме".
- JohnnieWalker
- Контакти:
Joni_ написа:Това майните са големи комплексари, няма други такива![]()
Какво те притеснява - Лупи така или иначе няма да плати и стотинка...
- za nas e toj religiq
- Контакти:
boabbb написа:Жони и другите пернати, вие нямате ли бетон да наливате, бе, патета![]()
![]()
Ние сме патрони бе мой
А колкото до двойните ви стандарти някой ще ми обясни ли защо винаги Стойчо Младенов го наказват по 2 мача, а другите тренери по 1? Дори онзи дето късаше картоните пак за 1 мач го наказаха, това нормално ли е