Хасково - Локомотив Пд 02.08.2014г. - 18:00ч.

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Ivan-LPFC
Контакти:

Re: Хасково - Локомотив Пд 02.08.2014г. - 18:00ч.

Мнениеот Ivan-LPFC » 29 юли 2014 14:50

kartacha_hs написа:Абе, момчета, не е за да ви развалям рахатя, ама и 10 хил. да дойдете, все си е тая. Имаме 600 гостенски места. :lol: Мача няма да го играем на Маракана, все пак.
Тъй че си се пребройте предварително ли, не знам как ще решите проблема с пътуването, ама вярно си се бройте преди да тръгвате, защото не е в ничий интерес хора да седят пред стадиона.

А на няколкото самозабравили се фенове на Локо и не Локо, но подстрекаващи първите, ще кажа: мерете си приказките, момчета, за да не си триете после мнения от форума и да се криете като шушумиги. Ще ви помоля най-любезно да не лепите произволни квалификации, да не серете по чуждата черга, поне докато не си изчистите вашата. А доколкото следя, вашата тепърва ще почвате да я чистите.

Дано стане хубав мач. Гледам, че stefani е писала 1-1, значи мачът ще завърши 1 или 2, така че нека по-добрият победи.

Само искам да внеса едно уточнение, като заговорихме за чужди черги и т.н. Ние си пишем в НАШИЯ форум, за предстоящия мач на НАШИЯ отбор и присъствието на НАШИТЕ фенове. Ако си направиш труда да погледнеш 2-3 страници по-назад ще прочетеш кой започна с провокативните мнения за Марадончовци, Кямиловци и т.н. Така, че нека да се гледа обективно и понякога да търсим вината и в себе си... Успех на Хасково, А група има нужда от пълни стадиони!
САМО ЛОКО, МОЩНО В ХАСКОВО!
https://www.youtube.com/watch?v=4phmvRJqsHA&feature=youtu.be

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 29 юли 2014 15:10

Как така Хасково имаше 10 000 души на мача си в първия кръг, а гостуващия сектор е за 600 човека? Имате червени екипи, но не сте богопомазаните от софия, полагат ни се 10 ПРОЦЕНТА от стадиона на Хасково, значи поне 1000 места??? Ако там в Хасково имате собствени правила споделете ги с невежите! Защото и ние може да извадим жокери... примерно, имайки предвид мъжкарската ни слава като агитка, полицията да предпочете да не допусне фенове на Хасково на стадиона, вместо такива на ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!! ;) Колкото дойдем, толкова и ще влезнем, ГАРАНЦИЯ 8-)

И нека ултраса на Хасково да каже в какво сме се самозабравили, за да може да му отговорим конкретно, ако пък се покрие, според мен никой черно-бял фен не се е самозабравил!

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 29 юли 2014 15:15

Заради един полужълтур, полунезнамкакъв FCH не си правете изводи за цялата публика от Хасково. Наскоро бях там и града много ми хареса, като изключа малоумниците на рецепция в най-хубавия им хотел там забравих как се казва. Статуята на Богородица е страхотна, центъра е приятен с готини заведения. Няма как да идем 1500-2000 човека и да остават 1000-1400 човека отвън :mrgreen: Те на Кофража преди цецоууу василев да фалира не можаха да ни ограничат колко да идем и трябваше да им преструктурираме строежа, та в Хасково ли ще ни спрат :mrgreen: Място за притеснение няма!
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Ivan-LPFC
Контакти:

Мнениеот Ivan-LPFC » 29 юли 2014 15:25

Преструктурирането не е проблем :) :) :) ... Проблемът е това да не доведе до парични санкции за клуба 8-) .

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 29 юли 2014 15:39

Со кротце, со благо...
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
kartacha_hs
Контакти:

Мнениеот kartacha_hs » 29 юли 2014 16:00

kubik написа:Ако влезем по бързо в час с физическата подготовка,полу-аматьорското отборче от хасково го отнасяме без проблеми.
Иначе пак хикс 8-)
Живот и здраве, хасково ще е ЧЕРНО-БЯЛО!

Ей тоя коментар визирах. Полуаматьорски бяхме преди 3 години в А регионална и във В група.

А относно коментирането във вашия форум, коментирам тука, щото на нас от Хасково очевидно форум не ни се полага.

Аз също мислих, че имаме 1500 гостенски места, защото стадионът е приблизително 16 000. Даже така бях писал в коментара си. Обаче после прочетох този материал. Визирам думите на г-н Петков:
По искане на ръководството на тима от Пловдив сме заделили за тях 600 билета, толкова са местата в клетката за гостуващия отбор.

А относно "преструктурирания" и всякаквите трудни закани, че ще влизате в домакински сектор, от това се плаша. Половината си живот сигурно съм прекарал в едно пловдивско село. Ходил съм много по пловдивски мачове. И, както твърдите, може наистина да има много културни и разумни фенове, но доста от тях са слабоинтелигентни кретени. Не казвам, че това е само при вас. И при нас е същата и точно това ме плаши. Имаме си една група пияндета, живеещи още в анархистките години, и една сюрия хлапета, които се вдъхновяват от първите. И ако си изпълните заканата да се изтърсите в домакинския сектор, ще стане грозно и за двата отбора. Щото, както всички знаем, няма да ни галят с перце като чорбата и говедата, а ще си останем по без няколко домакинства и по без няколко десетки хиляди лева.

Затова призовавам разумните от вас малко от малко да имат уважение към нас, ако искате към феновете, които са си умират за футбол на високо ниво, ако искате и към пооправеното стадионче, ако искате и към усилието ни да играем основно с млади бъгларчета. Аз лично обещавам уважение и от нас. Все пак Локо е отбор с много традиции. А че няма да се мине без псувни едни по други, няма. Отдавна съм вдигнал ръце. Както каза Пловдив1926:
Пловдив1926 написа:Со кротце, со благо...

Надявам се да съм отговорил на въпросите относно стадиона. Ако има още материали по въпроса тия дни, ще пиша. Инак може да следите haskovo.info и novinarug.com. Може да следите и нашата страница Ултра Хасково, която ми е в описанието. Ама е доста по-малко вероятно там да се появи първо информацията.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 29 юли 2014 16:05

Вие сте еталон на ултрас културата в България. Вашата страница е homepage на всеки един от нас!

Потребителски аватар
kartacha_hs
Контакти:

Мнениеот kartacha_hs » 29 юли 2014 16:19

Никакъв еталон не сме. Много сме далече от истината дори. Показателен е фактът, че в Дупница бяхме 14 човека. Срамно ми е да го кажа, но градът е инкубатор. Няма университет и когато някой стане на 19, бяга. Не се изключвам от това число. Останалите в града след заветната възраст са празни в масата си и просто са си намерили работа като щатни кибици някъде. За отбора на голяма част от хората им е през...да речем..., а тия, на които истински им пука, са малко и понякога се престарават. Затова беше и глобата от първия кръг, затова и в Дупница бяхме малко повече хора отколкото транспаранти. В момента сме на ниво "опитващи се".

Не съм искал да обидя никого от вас с горното си изказване, защото си личи, че сте интелигентни хора, но нека не изкривяваме реалността, дори от пристрастия. Във всяко стадо има мърша, ние сигурно сме рекордьори по процент, но вие вероятно ни биете като бройка, щото просто сте повече.

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 29 юли 2014 16:29

Реално ще има места за всички, просто трябва един кордон от полиция, която да раздели двете публика. Ще е цяло чудо да дойдем само 600, ще е и чудо 1000 да останем извън стадиона. Определено не тръгваме с нагласата да правим проблеми, глобите са крайно нежелателни, а лишаване от домакинство е още по зле. Вярвам че двете ръководства на Локо и Хасково ще стигнат до разбирателство, трябва да вземат правилното решение.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 29 юли 2014 16:29

Ние сме най-добре организираната публиака в България. Няма от какво да се притесняваш. При положене, че евентуални глоби ще си ги плащаме ние, ще се направи всичко възможно да ги избегнем.

Върни се в “Локо Пловдив”