Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Централен

Re: Левски София - Локомотив София 02.08.2014 20:00ч.

Мнениеот Централен » 29 юли 2014 09:00

Raid написа:
Централен написа:
Сам не знаеш колко истини, но и колко гл`пости си написал.
!

Знам отлично какво съм написал. Като смяташ, че е глупост желанието да се даде време на Левски да стане отбор, не знам защо чакаш и не променяш нещата. Наистина, много те моля - щракни с пръсти, че всичко да се оправи,. Едно щракване и в отбора заиграват Меси и Роналдо. Второ щракване и идва да ги тренира Клоп. Трето щракване и след двуседмична подготовка отборът е сработен, играчите се намират със затворени очи, треньорът ни познава и кътните зъби на противниците ни, а на терена играят 7 юноши на клуба (естествено, нали са европейски шампиони с националния). Моля те, пощракай с пръсти.

Каква двуседмична подготовка бре?
Локо Пд на колко седмици е?Цесека на колко?
Ти и такива като теб, мислите ли изобщо като пишете?И четете ли?
Говорим ви с факти , а вие като папагали-"Градим отбор".
По-добре ти щракни с пръсти и може да ти дойте нещо У главата. :lol:
„Човек заради едното име красно живей"
Рачко Пръдлето

" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот modor » 29 юли 2014 12:23

Мачът между дублиращите отбори (U21) между ПФК Левски и ЦСКА днес в 18:00 часа (29.07. 2014 г.) ще бъде излъчван на живо в официалния сайт video.levski.bg. Достъпът е свободен.

За достъп до трибуните ще бъдат отворени входове 8 и 11.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 29 юли 2014 12:51

[center]Гастарбайтери от Югозапада създадоха ФК „Левски“ в Чикаго с треньор орлето Пл. Бежански[/center]

Гастарбайтери от Югозападна България, фенове на ФК "Левски", създадоха в Чикаго аматьорски футболен клуб "Левски-Чикаго-2014 г." по повод едновековния юбилей на родния гранд. Треньор на отбора е благоевградчанинът и бивш футболист на ФК "Пирин" Пламен Бежански. Единайсеторката е на челните места в класацията на местната лига. От изиграни 8 мача има осем победи с голова разлика 61:41.
Всички футболисти отделят от свободното си време след работа и тренират усилено. Работят като тираджии, озеленители, общи работници. Носят в сърцето си ФК "Левски" и зад Океана. Досега са побеждавали отбори, съставени от италианци, румънци и други националности, живеещи в Чикаго. Феновете са създали Фейсбук страница, в която отразяват представянето на любимците си.

В отбора са и двамата братя от гр. Бобошево - 31-г. Андон Ценов и 34-г. Георги Ценов. По-малкият е в Чикаго от 1994 г., собственик е на транспортна фирма. С него е и съпругата му Десислава Портарска, която наскоро го дари с дъщеричка Елизабет. Батко му Георги също има собствена транспортна фирма. Двамата превозват товари с тировете из цялата страна.

„Устроиха си живота в САЩ и нямат намерение да се връщат. Купиха си къщи. За нас, родителите, остава да им желаем да са живи и здрави. Свикваш, че децата ти не са до теб, но се радваш на успехите им там, където са. Чакаш да дойде часът да се видите и поговорите по скайпа”, заяви пред репортер на в. "Струма" майката на Андон и Георги - Даниела Ценова.

http://struma.bg/news/28147/1/1/Gastarb ... anski.html
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 29 юли 2014 13:39

Отново за бардака, курвите и обещанията или за това как вълка козината си мени, но нравите- не: http://fakti.bg/sport/107728-levski-ima ... reformacia

Потребителски аватар
darakchiev_77
Контакти:

Мнениеот darakchiev_77 » 29 юли 2014 13:59

Хубава статия, много истински написана. Преди няколко седмици един пич тук попита
колко юноши ще има твърди титуляри и сам си отговори - нито един. Ами оказа се прав и
май това е най- тежкият от всички проблеми, все ми се струва, че ако имаше повече млади
момчета в състава феновете ще са доста по толерантни, може би и напрежението ще намалее
от само себе си. За мен Мурсия е взет само да тренира отбора и нищо повече, за всички последствия
Гонзо ще трябва да отговаря. Само да не се стигне до там пак само той да вижда, че играем добре, че
и да се опитва да убеждава феновете в това.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 29 юли 2014 14:42

Въпреки всичко, аз искам да видя един треньор който да изкара цял сезон. Пет години имаше всякакви въртележки и резултата е голяма нула. Последния който изкара цял сезон беше Велев и тогава беше и последната титла. Не мисля че Мурсия е по-слаб треньор от Велев, да не изброявам и други. Сигурно Мурсия не е идеала за треньор, обаче футбола ни е толкова слаб, че спокойно отборите които е водил, като Саламанка и Албасете ще смачкат всеки наш отбор. Да не говорим за Селта и Атлетико. Доказаха го втородивизионните австрийци които се подиграха с Ботев. Нека всеки да се постави на мястото на Мурсия и да види дали му е леко, като е дошъл от много подредена страна в която футбола е на световно ниво в нашата мила страна в която нищо не е наред. Сигурно за пръв път се сблъсква с футболисти като нашите с техните качества и манталитет.

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 29 юли 2014 14:55

Абе вие сте много интересни хора!?Да не би да можем да клонираме играчите си???Как да са хем на европейско,хем да играят в първите два кръга?Не казвам,че оттук-нататък това ще е факт,но специално за изминалите два мача това нямаше как да се случи...

Потребителски аватар
darakchiev_77
Контакти:

Мнениеот darakchiev_77 » 29 юли 2014 15:59

olfix написа:Абе вие сте много интересни хора!?Да не би да можем да клонираме играчите си???Как да са хем на европейско,хем да играят в първите два кръга?Не казвам,че оттук-нататък това ще е факт,но специално за изминалите два мача това нямаше как да се случи...

От полевите на европейско бяха само Орачев и Цонев. Мисля, че всички искаме да видим в игра Краев, Г. Ташев
Мисяк, последните двама май не бяха и в групата за мача, не съм сигурен. Резерви остават Велев, Огнянов,
дори Балтанов ми беше итересно да видя в игра, а не измислени испанци. Нищо лично против тях но
без да са водили подготовка да започват от първите мачове е доста аматьорско решение.

Потребителски аватар
Caligula furious 77

Мнениеот Caligula furious 77 » 29 юли 2014 17:53

darakchiev_77 написа:
От полевите на европейско бяха само Орачев и Цонев. Мисля, че всички искаме да видим в игра Краев, Г. Ташев
Мисяк, последните двама май не бяха и в групата за мача, не съм сигурен. Резерви остават Велев, Огнянов,
дори Балтанов ми беше итересно да видя в игра, а не измислени испанци. Нищо лично против тях но
без да са водили подготовка да започват от първите мачове е доста аматьорско решение.

Интересно ми е,мислиш ли,че споменатите от теб юноши ще видят терен,при наличието на Божинов и новият испанец!?Някак си не ми изглежда реално,испанецът да е разерва на юношите!
[rimg]http://www.mytinyphone.com/uploads/users/1980mercurytruck/493491.gif[/rimg]

Lead me not into TEMPTATION...Oh HELL...who am I kiding?
Follow me,I know a shortcut!!

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 29 юли 2014 18:07

Caligula furious 77 написа:
darakchiev_77 написа:

Интересно ми е,мислиш ли,че споменатите от теб юноши ще видят терен,при наличието на Божинов и новият испанец!?Някак си не ми изглежда реално,испанецът да е разерва на юношите!

И кой от гореизброените юноши играе на позицията на Божинов или на новия испанец? :? Цонев или Орачев... или Краев и Ташев?

Върни се в “Левски”