[center]21:15[/center]
[center]Доста интересен мач, ако няма какво да се прави довечера.Незнам дали Иса ще играе, доколкото знам предните мачове беше титуляр.Успех му желая.Като наближи началото ще пусна линкове.[/center]
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Балкански Орел написа:...Незнам дали Иса ще играе, доколкото знам предните мачове беше титуляр.Успех му желая.Като наближи началото ще пусна линкове.[/center]
мили написа:Балкански Орел написа:...Незнам дали Иса ще играе, доколкото знам предните мачове беше титуляр.Успех му желая.Като наближи началото ще пусна линкове.[/center]
Не съм чувал това българско име!![]()
В кой град е роден? Ще го повика ли Любо в националния отбор?
JohnnieWalker написа:мили написа:Балкански Орел написа:...Незнам дали Иса ще играе, доколкото знам предните мачове беше титуляр.Успех му желая.Като наближи началото ще пусна линкове.[/center]
Ако Льов не беше чувал за Клозе, Подолски, Кедира, Боатенг Йозил и ко, едва ли щяха да са световни шампиониСвета е различен ! / разбирам и харесвам мнението ти, но реалностите са други за съжаление/
Балкански Орел написа:JohnnieWalker написа:мили написа:Балкански Орел написа:...Незнам дали Иса ще играе, доколкото знам предните мачове беше титуляр.Успех му желая.Като наближи началото ще пусна линкове.[/center]
Ако Льов не беше чувал за Клозе, Подолски, Кедира, Боатенг Йозил и ко, едва ли щяха да са световни шампиониСвета е различен ! / разбирам и харесвам мнението ти, но реалностите са други за съжаление/
Иса е много свестен човек и ако не му знаеш името въобще няма да разбереш, че не е етнически българин.Такива като него не мисля, че трябва да ги мразим.Онези в Кърджали и Родопите са за мразене, дето незнаят български.
Потребители, разглеждащи този форум: burchill и 25 госта