Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот kingofpop » 28 юли 2014 20:31

Агер за 15 милки, моля....предпочитам него пред измисления герой Маркиньос, струващ 40 милки... :oops:

то Дани и без това не е люжимец на Брендън май,(това го предполагам с оглед на игровите му минути миналия сезон) така че от такава сделка и 2 та клуба и играча ще спечелят :roll:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

john barnes

Мнениеот john barnes » 28 юли 2014 20:45

тренер,аз съм му бесен на борини бе...абе не стига,че е куц,ами и се натиска да остава.чакай да ти кажа и за асаиди-двата клуба са се разбрали за цената,ама оня искал голяма заплата и стоук не искат да му я плащат.общо взето,май и двамцата ще си ги гледаме при нас...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Мнениеот soccerav » 28 юли 2014 20:55

Как може доказан некадърник като БОНИ да се свързва за трансфер при нас?!? Моля се да не го вземем тоя, на кой въобще му е дошло на акъла, че тоя ни трябва? Ако трябва да избираме наистина межди него, Лаказет, Родригес и Бензема, то последния е най-добрия избор. Изпуснахме Санчес, после Гризман, трансфера на Реми пропадна, единственото хубаво което направихме това лято до този момент е привличането на Ловрен! Какво стана с Ройс, Погба и Видал? Поне единия да вземем бе мамка му...

На линия
kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 28 юли 2014 20:57

john barnes написа:тренер,аз съм му бесен на борини бе...абе не стига,че е куц,ами и се натиска да остава.чакай да ти кажа и за асаиди-двата клуба са се разбрали за цената,ама оня искал голяма заплата и стоук не искат да му я плащат.общо взето,май и двамцата ще си ги гледаме при нас...

Е да де, ама и двамата си ги докара БР, нали си спомняте. Да продължавам ли?

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 28 юли 2014 21:05

soccerav написа:Как може доказан некадърник като БОНИ да се свързва за трансфер при нас?!? Моля се да не го вземем тоя, на кой въобще му е дошло на акъла, че тоя ни трябва? Ако трябва да избираме наистина межди него, Лаказет, Родригес и Бензема, то последния е най-добрия избор. Изпуснахме Санчес, после Гризман, трансфера на Реми пропадна, единственото хубаво което направихме това лято до този момент е привличането на Ловрен! Какво стана с Ройс, Погба и Видал? Поне единия да вземем бе мамка му...

Е, Карим си е машина, прави пропуски, но си е екстра класа, на световното игра много силно, а в Лион ако си гледал направо си ги влачеше...в Реал като че ли малко е засенчен и на моменти прегорява, но ако го вземете съм сигурен, че ще вкара супер много голове...
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

john barnes

Мнениеот john barnes » 28 юли 2014 21:22

kadett1 написа:
john barnes написа:тренер,аз съм му бесен на борини бе...абе не стига,че е куц,ами и се натиска да остава.чакай да ти кажа и за асаиди-двата клуба са се разбрали за цената,ама оня искал голяма заплата и стоук не искат да му я плащат.общо взето,май и двамцата ще си ги гледаме при нас...

Е да де, ама и двамата си ги докара БР, нали си спомняте. Да продължавам ли?

знам,че ги докара лебеда,но сега има шанс да ги разкара и то със доста голяма горница,ама...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 28 юли 2014 21:28

Никой не е перфектен :) Ще видим дали ще успее да го разкара ;) Дано !
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 28 юли 2014 22:17

А дано това с Бензема е вярно ! мисля ,че ще замести поне на 50 процента Суарес !

На линия
Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 28 юли 2014 22:26

we are the champions написа:А дано това с Бензема е вярно ! мисля ,че ще замести поне на 50 процента Суарес !

ако някога дойде мястото му ще е играе зад Стъридж защото Бензема на върха на атаката е просто обречено на провал. Чудесен подавач, доста лош завършващ удар

Milkoy
Контакти:

Мнениеот Milkoy » 28 юли 2014 22:42

Де Врай в Лацио за 8млн евро !!!

А Роналдиньо е свободен агент. Ех, защо не е 5 години по-млад.

Върни се в “Ливърпул”