Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

konvoec
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот konvoec » 28 юли 2014 10:20

plamenst7 написа:
daniel875 написа:Този Мурсия развали съвсем "Левски". Може ли треньор от шеста дивизия да е начело на тима? Това НЕ Е моят "Левски". Този отбор не заслужава да го гледам.
Няма никаква връзка с поколонието на Гунди, Патрата, Фифи Перото, Соколето, Дълга Мара и т.н.

За такива като тебе има Лудогорец сега. Те ще бъдат твоят нов "Левски", а пък един ден когато МОЯТ ЛЕВСКИ се надигне отново, ще можеш пак да се биеш в гърдите колко голям левскар си. Такива като тебе не са фенове на никой. Наричат се глорихънтъри и са фенове на силните на деня. Феновете на Левски днес бяха на ст. Васил Левски и деряха гърла за техният Левски много след края на поредния загубен мач. Поклон пред всички тези момичета и момчета, които никога няма да изоставят отбора си и никога няма да изрекат еретичните думи "това не е моят Левски". Това е все едно да кажеш "това не е моята майка" само защото вече е болна и не може да върши всичко както преди и да я изоставиш. Ужас!!!

Може да е вярно това за него, не знам, обаче си в много сериозна грешка за друго нещо. Феновете на Левски НЕ БЯХА на стадиона. Бяхме доста малко там. И влезте малко в положението на хората, които не могат да го издържат това и смятат да го пропуснат!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 28 юли 2014 12:02

Само Батко, единстввено Гаджев, Гонзо... Пръстът се сочи само към този или онзи, но за съжаление хората виновни за това, което се случва в клуба е разпределена между мнозина. ОК, батковата вина е най-голяма, но признаем ли него за основен виновник, сигурно трябва да го признаем и за влизането в ШЛ, и за четвърт-финала в Уефа, защото не се затича още след Беверен по пистата да уволнява Мъри, а се вслуша в Наско - ако приемем, че въобще някога решенията за клуба са взимани от някой друг, освен еднолично от Батко - нещо, в което мнозина са убедени.

Няма да открия топллата вода, като кажа, че с години наред - още от Мри насам се взимат не хора да свършат работа, а се търси работа за едни хора да я свършат. Отражение на всичко това го виждаме на терена. Това, което става долу - на тревата е огледално отражение на случващото се в офисите. Трябва ни крило - ще сложим Прохазка. Ма той е дефанзивен халф (ако е и такъв). Йовчо и Божо са дружки. Божи е без отбор. 1+1=2 и boji86 е в "Левски". Владо е единственият човек, на терена, на който му пука за "Левски", но той не е харесван от... хайде да не казвам шепа какви. Другите, които им пригласят са само имитатори. Той ще е поредният заминал си обиден от Герена. Вчера пробяга най-много от всички, отне най-много топки и беше единственият стрелял към вратата. Наско например стреля преди няколко месеца към вратата също. И си го получи. Чрез качулките. Кой ги прати едва ли ще е ясно някога. Знаеше се обаче защо. Това беше сценка съшита с бели конци. Знаел ли е Наско за това, което се случи. И да е знаел, какво е можело да направи. Да прати някой да ги ступа? Че нали ще му направят живота черен.
От Батков до boji86 - само бездарност и некадърие.

Апропо, къде е завършил Дани. Какви компетентности има, за да заема поста, който заема? Къде е карал стаж? Колко време? На базата на какви методики изгражда стратегията си. Има ли такава наистина, защото това, което говори са прказки за наивници. Сменят се треньори - на мъжкия състав, на младите, на вратарите, помощник-треньори идват и си отиват. А помните ли Мъри колко време седя до Гочето, гледа отблизо Славо и работата му, попива от Майстора. За съжаление и Мъри беше обхванат от тази мания за "реформи" и смени. Изрита готов състав - този на Гочето. Същият, който игра с Ливърпул пред 50 000. Хора, като Илиян Стоянов дали толкова на този клуб бяха унижавани по недостоен начин, така сякаш са врагове на "Левски", а не сини сърца. Добър-лош, Коловати никой не може да отрече, че играеше с хъс, с жар. Натирени бяха достойни хора, като Топузаков. Някой да е чул Топчо да каже нещо? Няма и да го каже! Защото Топчо не е селска кифла, той е достоен за сърцата ни левскар. Замина си и Мариян - обиден. Но и той не каза това, което сигурно е искал да каже. Докато беше играч, Гонзо беше разнасян, като някакъв ненужен треторазреден новак. Аз му вярвам, че са скрили от него офертите от Сосиедад и Еспаньол (говореше се и за Фулъм - по времето, когато бяха фактор в ЛЕ). Тогава той беше в стихията си. Без него щяхме да се сринем. За нас - е било правилно, че са крили. За него - не.

"Змиите на Герена". Днес виждаме тяхното царство. Днес, когато ни беше нанесен от Батков ли и аз вече не знам такъв страшен шамар... Не, не става дума за загубата от Берое, нито от ЦСКА. Не става дума за бездушието на Онези там на терена - та моля ви се, те са чужденци! При това некадърни. Водени от треньор с изклщчително съмнителни качества. Става дума за пристигането на Алексей Петров и половинсезонната му "подкрепа" за клуба. Даже и не искам да ги казвам нещата на глас, които ми дойдоха наум... щото ще заслужа вечен бан по IP и сигурно ще го заслужавам...

Кой доведе Алексей Петров в "Левски". Кой наистина ръководи този клуб и ръководен ли е той въобще. Има ли власт Иво Тонев все още, и в какво се изразява тя? Кой е предложил Мурсия на Гонзо? И предложен ли му е той или е наложен?
Кой пере пари с трансферите? Защото на мен не ми изглежда по друг начин.
Кога прокаратура и БФС ще се намесят? Има ли участие в БФС в съсипването на двата софийски гранда? Кой има изгода от това?
И един съвет към "Гонг". Айде, моля ви се! Вместо да ми ревете по радиото в лигави петминутки на фона на дискотечни хитове, вземете най-после да направите едно журналистическо разследване или поне един обзор на последните 10 години - материал за 50 и повече страници. Ние (ок, поне аз )ви вярваме!

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 28 юли 2014 16:49

metodito написа:Само Батко, единстввено Гаджев, Гонзо... Пръстът се сочи само към този или онзи, но за съжаление хората виновни за това, което се случва в клуба е разпределена между мнозина. ОК, батковата вина е най-голяма, но признаем ли него за основен виновник, сигурно трябва да го признаем и за влизането в ШЛ, и за четвърт-финала в Уефа, защото не се затича още след Беверен по пистата да уволнява Мъри, а се вслуша в Наско - ако приемем, че въобще някога решенията за клуба са взимани от някой друг, освен еднолично от Батко - нещо, в което мнозина са убедени.

Няма да открия топллата вода, като кажа, че с години наред - още от Мри насам се взимат не хора да свършат работа, а се търси работа за едни хора да я свършат. Отражение на всичко това го виждаме на терена. Това, което става долу - на тревата е огледално отражение на случващото се в офисите. Трябва ни крило - ще сложим Прохазка. Ма той е дефанзивен халф (ако е и такъв). Йовчо и Божо са дружки. Божи е без отбор. 1+1=2 и boji86 е в "Левски". Владо е единственият човек, на терена, на който му пука за "Левски", но той не е харесван от... хайде да не казвам шепа какви. Другите, които им пригласят са само имитатори. Той ще е поредният заминал си обиден от Герена. Вчера пробяга най-много от всички, отне най-много топки и беше единственият стрелял към вратата. Наско например стреля преди няколко месеца към вратата също. И си го получи. Чрез качулките. Кой ги прати едва ли ще е ясно някога. Знаеше се обаче защо. Това беше сценка съшита с бели конци. Знаел ли е Наско за това, което се случи. И да е знаел, какво е можело да направи. Да прати някой да ги ступа? Че нали ще му направят живота черен.
От Батков до boji86 - само бездарност и некадърие.

Апропо, къде е завършил Дани. Какви компетентности има, за да заема поста, който заема? Къде е карал стаж? Колко време? На базата на какви методики изгражда стратегията си. Има ли такава наистина, защото това, което говори са прказки за наивници. Сменят се треньори - на мъжкия състав, на младите, на вратарите, помощник-треньори идват и си отиват. А помните ли Мъри колко време седя до Гочето, гледа отблизо Славо и работата му, попива от Майстора. За съжаление и Мъри беше обхванат от тази мания за "реформи" и смени. Изрита готов състав - този на Гочето. Същият, който игра с Ливърпул пред 50 000. Хора, като Илиян Стоянов дали толкова на този клуб бяха унижавани по недостоен начин, така сякаш са врагове на "Левски", а не сини сърца. Добър-лош, Коловати никой не може да отрече, че играеше с хъс, с жар. Натирени бяха достойни хора, като Топузаков. Някой да е чул Топчо да каже нещо? Няма и да го каже! Защото Топчо не е селска кифла, той е достоен за сърцата ни левскар. Замина си и Мариян - обиден. Но и той не каза това, което сигурно е искал да каже. Докато беше играч, Гонзо беше разнасян, като някакъв ненужен треторазреден новак. Аз му вярвам, че са скрили от него офертите от Сосиедад и Еспаньол (говореше се и за Фулъм - по времето, когато бяха фактор в ЛЕ). Тогава той беше в стихията си. Без него щяхме да се сринем. За нас - е било правилно, че са крили. За него - не.

"Змиите на Герена". Днес виждаме тяхното царство. Днес, когато ни беше нанесен от Батков ли и аз вече не знам такъв страшен шамар... Не, не става дума за загубата от Берое, нито от ЦСКА. Не става дума за бездушието на Онези там на терена - та моля ви се, те са чужденци! При това некадърни. Водени от треньор с изклщчително съмнителни качества. Става дума за пристигането на Алексей Петров и половинсезонната му "подкрепа" за клуба. Даже и не искам да ги казвам нещата на глас, които ми дойдоха наум... щото ще заслужа вечен бан по IP и сигурно ще го заслужавам...

Кой доведе Алексей Петров в "Левски". Кой наистина ръководи този клуб и ръководен ли е той въобще. Има ли власт Иво Тонев все още, и в какво се изразява тя? Кой е предложил Мурсия на Гонзо? И предложен ли му е той или е наложен?
Кой пере пари с трансферите? Защото на мен не ми изглежда по друг начин.
Кога прокаратура и БФС ще се намесят? Има ли участие в БФС в съсипването на двата софийски гранда? Кой има изгода от това?
И един съвет към "Гонг". Айде, моля ви се! Вместо да ми ревете по радиото в лигави петминутки на фона на дискотечни хитове, вземете най-после да направите едно журналистическо разследване или поне един обзор на последните 10 години - материал за 50 и повече страници. Ние (ок, поне аз )ви вярваме!

Първо като се говори за Божинов, така ли нашите не видяха,че той не може да играе на върха на атаката сам. Божинов е много класен играч (за мен най-класния нападател в нашето първенство),но само ако до него има тежък централен нападател. Такъв беше и в Лече в тандем с М.Вучинич, такъв беше и във Фиорентина в тандем с Л.Тони,така беше и при на с в миналия полусезон, когато заиграха заедно с Генков изведнъж започна да вкарва и то не малко.
Първо би ли споделил какво общо има Ал.Петров с ФК Левски? Защото аз не знам за нищо такова,той е спонсор и президент на клуба по карате Левски(ако не знаеш Ал.Петров е бивш световен шампион по карате). Ако намекваш за връзки на Ал.Петров с Лев Инс, от доста време поне официални няма такава. Зад Лев Инс в момента стоят еврейски капитали(част от които официално са регистрирани в Швейцария),знае се че преди време да защитава интересите на Лев Инс у нас беше Дани Ятом,бивш шеф на МОСАД, и бизнес партньор на .......М.Чорни(с който заедно имат общ бизнес за милиарди). Иначе ако Лев Инс реализират това,което обявиха ,само може да им бъдем благодарни,а именно основната част от техните инвестиции да бъдат насочени в школата.
За Д.Боримиров- самия факт ,че игра 9 сезона в Първа Бундеслига мисли че говори достатъчно,не е особено умен,но компромис с интересите на Левски няма да направи,а и ти гарантирам ,че докато той е шеф на школата корупцията в нея ще бъде сведена до минимум,повярвай ми не искам да съм на мястото на някой от треньорите в школата,ако Боримиров разбере ,че въпросния треньор е взел пари да налага определено момче или пък е препоръчал наше момче на друг клуб(и такива случаи има). Може да е всякакъв ,но е един от най-добре подготвените физически футболисти в цялата история на българския футбол, отделно и голям режимлия и се храни само с избрани храни,казвам ти че и в момента ако тренира 2 месеца ще бъде не по-зле от половината ни титуляри. За сега това ,което прави в школата е много добре,друг е въпроса,че в момента всичко са само идеи, а хубави идеи дал Господ ,трудно е да се реализират.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 28 юли 2014 19:07

За Д.Боримиров- самия факт ,че игра 9 сезона в Първа Бундеслига мисли че говори достатъчно,не е особено умен,но компромис с интересите на Левски няма да направи,а и ти гарантирам ,че докато той е шеф на школата корупцията в нея ще бъде сведена до минимум,повярвай ми не искам да съм на мястото на някой от треньорите в школата,ако Боримиров разбере ,че въпросния треньор е взел пари да налага определено момче или пък е препоръчал наше момче на друг клуб(и такива случаи има). Може да е всякакъв ,но е един от най-добре подготвените физически футболисти в цялата история на българския футбол, отделно и голям режимлия и се храни само с избрани храни,казвам ти че и в момента ако тренира 2 месеца ще бъде не по-зле от половината ни титуляри. За сега това ,което прави в школата е много добре,друг е въпроса,че в момента всичко са само идеи, а хубави идеи дал Господ ,трудно е да се реализират.

Чакай малко сега, къде видя да нападам моралът на Борето. Това, че си добър футболист бил не означава, че ще си и добър футболен ръководител. И тук не става дума за умствен багаж и разни такива. Комплексни са нещата. Най-просто може да се каже, че веднъж се получава, веднъж - не. Нали? След това това е работа с подрастващи, работа с хора. Къде е опита му? Неслучайно споменах Мъри и това, че още като футболист Славо почна да му помага. Гледа и Майстора. Гледа Гочето. Наско му е помагал. Успехът на Мъри не беше плод на случайност.

Вчера написах, че аз официално оттеглям подкрепата си за Гонзо, като ръководител. Първото нещо, заради което го правя са трите имена на треньори, които "помогнаха" на "Левски" да е на това дередже. Изборът му на Ратко и учудващо големия вот на доверие към него. Изборът на Костов. Изборът на Пепе. Една забележка. Относно Пепе не е много сигурно. В една друга тема, мисля bigbonusprize отбеляза наченките на хубави неща - опит за пресиране, движение, работа с топката. Да, и вчера ги имаше в първите 15 минути. Нещата не ставали с магическа пръчка - трябвало време. Това е най-смешното оправдание. Не беше ли дадено достатъчно време на Илиан Илиев? Не беше ли дадено такова на Костов? Не беше ли дадено такова на Ратко. Защо с Кокала може, а с тях - не? Защо с Тасевски, Гара, мароканците, Жо, Пламен, Дъстли и Грийн не можахме да спечелим нищо? Какво би станало, ако с подобни играчи разполагаше Кокала, Гочето, Мъри разполагаха с тези играчи. Нищо лошо против Ясен. Но той не беше треньор-победител! Нито Илиан беше такъв, нито Костов (вчера Цветков отново бележи, между другото), нито Вили. ОК, и Велев няма победи, ма той е перде, абсолютен непокист. Ей такъв ни трябва. Кой от изброените е някой, който може да бие шамари, да тропа по масата. И Гонзо не може да го прави. И щом позволява да му се качват на главата тоневци и батковци е ясна работата. Между другото съм съгласен - Дани няма да позволи това, ами си спомням държанието му на един турнир на синковеца му. Спомням си и след един мач с ЦСКА. Владо или Гонзо нямаше да си го позволят. Трябва ни директор от ранга на специалист като Вуцов -баща и треньор като Димитър Пенев. Но не ги виждам и двамата как ги назначава Батков.

Именно заради немския си опит и дисциплина, Борето е идеален за кондиционен треньор. И то на мъжете. Не казвам, че Борето ще се справи или не. Казвам, че той е назначен по неясни критерии. Поне за мен. И ние няма да видим плодовете на труда му, защото той ще бъде свален от позицията си от Батков, ако не на зима, то през февруари-март...

Преди това ще махне Мурсия, с който ще си замине и екипа му, след това и Гонзо. Клубът ще бъде разбит из основи за пореден път и така до безкрай!

Относно Лев Инс... знаеш как е в нашата татковина, нали?

Забравих да спомена втората причина, поради която Гонзо ме загуби. Това е размахът, с който направи промените. Трябваше едно по едно да прави нещата. Трябваше да помисли малко. Какво правим, ако Батков еднолично натири Мурсия и екипа му? А след това и Гонзо си тръгне.

Какво се случи, когато Наско и Мъри за втори път пометоха цял един отбор. Те нямаха бекъп-план. ;) В едно си заминаха прекалено много хора, а нямаше готови заместници. Последва и Сривът!

Никой от двамата не помисли: "Ами, ако не стане така, както го мислим?". Да не говорим за това, че имат един напълно непредсказуем шеф, дето, ако един ден ти каже: "Супер си!", на следващия може да стане с г_за нагоре и да те уволни.

Тая надежда, че нещата ще се променят, о с всеки ден отслабва. Говоря за отбора - игрово. За клуба - докато Бтков е тук - няма надежда. А след Батков не забравям, че може да дойде новия Венци Стефанов, така че...

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 28 юли 2014 20:57

Просто исках да го споделя... :)

"Искам да ви разкажа за нещо. Бай Стефан се казва човекът, който ме закара на първия ми мач преди доста години. Съседи сме, като малки ни хвана за ръка със сина му и на стадиона. Синът му е голям левскар, не пропуска мач. Бай Стефан се пенсионира и отиде да живее на вилата си извън София. Не го бях виждал от няколко години. Срещнах го сега в магазина, беше дошъл за празниците. Разговорихме се и стана дума за Левски. Че ни е тежко на сърцето от всичко, което става. Хората нямат настроение, смачкани са, юбилей идва, а на никой не му се празнува. Знаете ли какво ми каза?
- Каквото казах на Васко, ще го кажа и на теб. И той един оклюмал. От какво ви е тежко, бе, юнаци? Мачове загубил Левски. Титла нямало. И ви било тежко? Абе ей... А виждали ли сте идола на детството си в ковчег да го изпращате? Тежко ви било. Ние ревахме по тротоарите с дни, все едно баща и майка ни бяха починали. Това е тежко. Всеки от нас беше готов да размени всяка титла и победа за живота на Гунди. Косите ни побеляваха от мъката на млади момчета като се качвахме на трибуните и го нямаше Гунди. Въздух нямаше, живот на стадиона нямаше, нищо нямаше... Нямаше го Гунди! Не съм стъпвал на мач на Левски с години и по телевизора вече едвам ги гледам. Заради такива като сина ми и теб ще отида на юбилея, за да ви научим кое е тежко. Левски не е купата, бе, Левски е Гунди! Само онова знаменце на Гунди дето го имате да го веете, само него ще го оставите. Левски е Гунди! Оттогава на Левски му е тежко и такава му е съдбата, винаги да му е тежко. На вас ви било тежко, много знаете тежко вие... Само Левски, абе ей!"
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Мнениеот 727150 » 28 юли 2014 23:08

А бе ГугУ и олигофрените от София Запад кога ще си подадат оставката от ръководенето на НКП? Докараха агитката на "Левски" до 100 човека.,изгониха нормалните хора от стадиона и продълэават с тъпите си и нагли декларации.
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Мнениеот flo » 28 юли 2014 23:25

Истината е само една: отбора не играе добре и не побеждава. Това е най-важното за 90% от хората. София Запад нямат нищо общо за отлива на хора. Когато бяхме на една ръка от титлата, на мачовете с ЛЦ и Слагия стадиона беше пълен и никой не му пречеше София Запад, Саутх Дивижън етц. След като паднахме се почнаха пак редовните оправдания, твай.

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 28 юли 2014 23:46

Някой виждал ли е в друг отбор да НЯМА треньор, а спортния директор да прави трансфери (изходящи и входящи ) през това време?!?
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Re: Левски София - Локомотив София 02.08.2014 20:00ч.

Мнениеот wilge » 29 юли 2014 07:29

Не си чешайте езиците, т.е. клавиатурите. Вижте ИСТИНАТА. Най- добре представилия се футболист срещу панчеревци беше Веселин Минев. Признаха го дори специалистите. В ОНЗИ Левски той беше РЕЗЕРВА на Лусио Вагнер. Коментарите са излишни.

Потребителски аватар
Raid
Контакти:

Re: Левски София - Локомотив София 02.08.2014 20:00ч.

Мнениеот Raid » 29 юли 2014 08:14

Централен написа:
Сам не знаеш колко истини, но и колко гл`пости си написал.
!

Знам отлично какво съм написал. Като смяташ, че е глупост желанието да се даде време на Левски да стане отбор, не знам защо чакаш и не променяш нещата. Наистина, много те моля - щракни с пръсти, че всичко да се оправи,. Едно щракване и в отбора заиграват Меси и Роналдо. Второ щракване и идва да ги тренира Клоп. Трето щракване и след двуседмична подготовка отборът е сработен, играчите се намират със затворени очи, треньорът ни познава и кътните зъби на противниците ни, а на терена играят 7 юноши на клуба (естествено, нали са европейски шампиони с националния). Моля те, пощракай с пръсти.
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!

Върни се в “Левски”