ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pasaden
Контакти:

Re: Серджо Борго: Скоро започваме да се разплащаме в Ботев

Мнениеот pasaden » 26 ное 2009 09:57

botev_1912 написа:
Alternative написа:Добре...минават още 10 дни?После какво правим?Мисля,че нищо...отборът ще си доиграе полусезона...но как?Много са въпросите... :roll:

Според мен каквито сме бабаити - отбора ще си доиграе сезона безпроблемно!

И това е най-разумното което може да стане - на пролет - ако нищо не се е случило - вадим отбора на мача с говедата отиваме във В група. Там вече трябва да направим така, че БПФК да се отдели от ПФК БОТЕВ ПЛОВДИВ 1912 АД понеже не е нужно във В група да има такова АД, ние си получаваме отбора, а селяка ще си има едно АД с 5 000 000 дългове. И оттам нататъка - започваме да градим!

Много ми е забавна часта с ваденето на отбора.Чета наляво, надясно как "ако нищо не стане със сделката ,вадим отбора и тва е" и оставам с впечатлението ,че "ваденето на отбора от групата" е нещо много лесно.....все едно си вадиш члена да се изпикаеш.......
:roll:
100 години символ на Пловдив

1912BOTEV
Контакти:

Мнениеот 1912BOTEV » 26 ное 2009 10:37

Не е лесно работата с ваденето на отбора. На всичкото отгоре, ушевите ще вкарат и хора в ареста, което е още по-кофти. Не може ли да направим някакъв организиран митинг пред сградата на БФС София или пък пред министерски съвет. Та да вземат накрая да разберат и управляващите държавата и футбола ни, че има проблем. А не да си заравят главата в пясъка, да вдигат рамене и да говорят, че това било частен клуб и не може да се месят! Крайно време е да се свали чадъра от главата на Селяка!

selby1912
Контакти:

Мнениеот selby1912 » 26 ное 2009 10:58

1912BOTEV написа:Не е лесно работата с ваденето на отбора. На всичкото отгоре, ушевите ще вкарат и хора в ареста, което е още по-кофти. Не може ли да направим някакъв организиран митинг пред сградата на БФС София или пък пред министерски съвет. Та да вземат накрая да разберат и управляващите държавата и футбола ни, че има проблем. А не да си заравят главата в пясъка, да вдигат рамене и да говорят, че това било частен клуб и не може да се месят! Крайно време е да се свали чадъра от главата на Селяка!

Сега е добър момент за митинг,мисля,че всички футболни фенове ще ни подкрепят,най-малкото говеждите и те сега са скочили на перуката,така че сега е момента.Друг е въпросът как ще стане цялата организация.

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 26 ное 2009 11:45

selby1912 написа:
1912BOTEV написа:Не е лесно работата с ваденето на отбора. На всичкото отгоре, ушевите ще вкарат и хора в ареста, което е още по-кофти. Не може ли да направим някакъв организиран митинг пред сградата на БФС София или пък пред министерски съвет. Та да вземат накрая да разберат и управляващите държавата и футбола ни, че има проблем. А не да си заравят главата в пясъка, да вдигат рамене и да говорят, че това било частен клуб и не може да се месят! Крайно време е да се свали чадъра от главата на Селяка!

Сега е добър момент за митинг,мисля,че всички футболни фенове ще ни подкрепят,най-малкото говеждите и те сега са скочили на перуката,така че сега е момента.Друг е въпросът как ще стане цялата организация.

Кво като и говедата са срещу перуката, ще го свалим примерно, ще дойде друг който да обслужва говедата и нас ще ни отебат в 9 глуха пак. Все едно е кога ще е митингът, дали сега или по-късно, говедата няма как да ни помогнат за тва.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Мнениеот Canaries front » 26 ное 2009 11:51

стига с тея вадения на отбора,всички,които го пишете това за ваденето ,много добре знаете ,че няма да го направим ,защото просто не ни стиска от една страна,а от друга сърце недава да го сторим.Колкото и да мразим Христолов,любовта ни към Ботев е по-силна и не ни позволява да работим против клуба на сърцето ни.
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 26 ное 2009 16:09

pasaden написа:Много ми е забавна часта с ваденето на отбора.Чета наляво, надясно как "ако нищо не стане със сделката ,вадим отбора и тва е" и оставам с впечатлението ,че "ваденето на отбора от групата" е нещо много лесно.....все едно си вадиш члена да се изпикаеш.......

Ами почти толкова лесно е АКО се спазват правилниците на БФС!

Вадим един трансперант със свастика - наказват ни със последно предупреждение!

Вадим втори и сме във В група!

Това при положение че БФС си спазват собствените разпоредби!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 26 ное 2009 18:19

botev_1912 написа:
pasaden написа:Много ми е забавна часта с ваденето на отбора.Чета наляво, надясно как "ако нищо не стане със сделката ,вадим отбора и тва е" и оставам с впечатлението ,че "ваденето на отбора от групата" е нещо много лесно.....все едно си вадиш члена да се изпикаеш.......

Ами почти толкова лесно е АКО се спазват правилниците на БФС!
Вадим един трансперант със свастика - наказват ни със последно предупреждение!
Вадим втори и сме във В група!
Това при положение че БФС си спазват собствените разпоредби!

Това е добър вариант, но има ли възможност да не е свастика. Лека му пръст на Исак Каталан, ще се обърне в гроба. Трябва да има възможност. Или поне да е придружено с декларация какво и защо. Лошото е, че ако стане някой може да пострада. Имам предвид арести и пр.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 26 ное 2009 18:22

не смятам че ваденето на отбора от групата ще реши проблемите , ако си мислите че едно вадене на отбора от А група означава че селяка се маха жестоко се лъжете ....
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

bate goiko
Контакти:

Мнениеот bate goiko » 26 ное 2009 19:05

Абе що се занимавате с глупости??????????? Ние и без това отиваме в В група. Не стане ли сделката, тръгнат ли си Италянците това е края.Нищо не може да ни спаси. А повече от видно е, че ако другата седмица най-късно сряда-четвъртак няма нищо значи няма и да има.Дано да станат нещата аз лично смятах ,че пречката е делото с Ирена днес то е минало ДХ е осъден така ,че има някакъв напредък сега вече са ясни всички дългове.ДАНО ДАНО ДАНО

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 26 ное 2009 20:18

bate goiko написа:Абе що се занимавате с глупости??????????? Ние и без това отиваме в В група. Не стане ли сделката, тръгнат ли си Италянците това е края.Нищо не може да ни спаси. А повече от видно е, че ако другата седмица най-късно сряда-четвъртак няма нищо значи няма и да има.Дано да станат нещата аз лично смятах ,че пречката е делото с Ирена днес то е минало ДХ е осъден така ,че има някакъв напредък сега вече са ясни всички дългове.ДАНО ДАНО ДАНО

Предстоят n на брой обжалвания, благодарение на тромавата съдебна система в пръдливата ни държава.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Върни се в “Ботев”