Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

suareshampion

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот suareshampion » 28 юли 2014 18:36

boabbb написа:
Gil-galad написа:
HoUs4oOL написа:
Transfer news: Harry Redknapp denies Loic Remy failed Liverpool medical

http://www1.skysports.com/football/news ... ol-medical

Точно па на некадърния данъчен измамник да вярваме :lol:

Иначе слухове, че ще се борим с Арсенал за Йоветич, като има оферти за него и от Италия.

Тоя ви го пускаме бонус :lol: :lol: Дървеничав черногорец - мерси 8-) :lol: Ние днес сме си взели 1 брой английски бук за 20-тина милиона, сигурно :mrgreen:

Боянчо ,пак те е напекло слънцето . Много често взе да слънчасваш бе момче ? :) Йоветич бил дървеничав ?! Дървена ти е главата на тебе. :)
Йоветич е класа ,ти нямаш подобен нападател в отборчето си . Следя го от Фиорентина и винаги съм го искал в Ливърпул .Снощи разпиля Милан и веднага след мача Пелегрини каза ,че Йоветич е уникален и не се продава ..за съжаление .
Моя фаворит за заместник на Суарес беше Диего Коща ,но отиде при Моуринката . Следващите са Ройс и Йоветич ..ще видим какво ще се случи ...има още един месец...
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 28 юли 2014 18:56

Най-накрая дойде Ловренчо дълго чакан трансфер .... Честит да ни е и съм убеден, че ще влезне в титулярния и ще мачка !!! Брендо само трябва да почне да го налага като десен централен за да играе заедно със Сако на терена и съм убеден, че така ще стане Ловрен играе с десен крак и няма да му е проблем да смени лявата с дясна зона в центъра на защитата :)
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 28 юли 2014 19:11

Нас ни свързват с Родригес, но по последни слухове Джей Родригес и Шанйдерлин са близо до трансфер в Тотнъм.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

john barnes

Мнениеот john barnes » 28 юли 2014 19:13

В английските медии се тиражират две версии. Според едната, Реми изненадващо не е успял да премине медицинските тестове. От Ливърпул са поискали мнение от още един специалист и той е потвърдил, че нападателят има проблем.
Поне това твърдят източници, близки до Ливърпул. Според хора от обкръжението на Реми обаче, стрелецът е напълно здрав и причината се крие другаде.
Те твърдят, че трансферът на Реми пропаднал, защото Фабио Борини се отказал да ходи в Съндърланд и това била причината "мърсисайдци" да блокират трансфера на Реми.

дано не е втората версия...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Izzy
Контакти:

Мнениеот Izzy » 28 юли 2014 19:17

Йоветич е уникален, още си спомням как 2009 ни развинти в ШЛ. Кинтаджийте трудно ще го дадат на пряк конкурент.

Потребителски аватар
tisho_ynwa
Контакти:

Мнениеот tisho_ynwa » 28 юли 2014 19:18

Слухове за Бензема, Лаказет и Бони. Според мен нито един от тях не ни трябва, би било перфектно бартер Борини за Реми без участието на парични суми.

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 28 юли 2014 19:18

mitko9311 написа:Най-накрая дойде Ловренчо дълго чакан трансфер .... Честит да ни е и съм убеден, че ще влезне в титулярния и ще мачка !!! Брендо само трябва да почне да го налага като десен централен за да играе заедно със Сако на терена и съм убеден, че така ще стане Ловрен играе с десен крак и няма да му е проблем да смени лявата с дясна зона в центъра на защитата :)

Сега остава да ''дадем'' Агер на някой за 15-ина млн. и ще сме подменили единия ЦЗ за 5 млн, което би било доста добър ход ако се получи.
Hala Madrid

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 28 юли 2014 19:33

john barnes написа:В английските медии се тиражират две версии. Според едната, Реми изненадващо не е успял да премине медицинските тестове. От Ливърпул са поискали мнение от още един специалист и той е потвърдил, че нападателят има проблем.
Поне това твърдят източници, близки до Ливърпул. Според хора от обкръжението на Реми обаче, стрелецът е напълно здрав и причината се крие другаде.
Те твърдят, че трансферът на Реми пропаднал, защото Фабио Борини се отказал да ходи в Съндърланд и това била причината "мърсисайдци" да блокират трансфера на Реми.

Абе и мен взе да ме дразни тоя Борини нещо. Клуба е съгласен да го продава ,той се натиска ? Кво се натискаш бе ? Щом Роджърс е дал съгласието си да се продаде ,значи не те ебава много много . Да отива в малкия клуб ,няма психика за голям а и качества не му достигат ....кво да го мъчиме още ?
В Съндърланд треньора го иска ,дава цели 18 млн евра ..феновете го заобичаха ...а той се натиска на Ливърпул ,амбициозния ?! То хубаво да имаш амбиции за голям клуб ,но трябва и покритие .Млад е още ...то ако е писано да играе в голям клуб ,ще се случи след време ,явно не е сега момента.
Ок ,ще ти кажа ,като дойде екипа ,но само ми звънни ,че ти изгубих нещо номерчето . А къде е тоя Асаиди бе ? Контузен ли е нещо ?
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
superspiro
Контакти:

Мнениеот superspiro » 28 юли 2014 19:59

suareshampion написа:
john barnes написа:В английските медии се тиражират две версии. Според едната, Реми изненадващо не е успял да премине медицинските тестове. От Ливърпул са поискали мнение от още един специалист и той е потвърдил, че нападателят има проблем.

Абе и мен взе да ме дразни тоя Борини нещо. Клуба е съгласен да го продава ,той се натиска ? Кво се натискаш бе ? Щом Роджърс е дал съгласието си да се продаде ,значи не те ебава много много . Да отива в малкия клуб ,няма психика за голям а и качества не му достигат ....кво да го мъчиме още ?
В Съндърланд треньора го иска ,дава цели 18 млн евра ..феновете го заобичаха ...а той се натиска на Ливърпул ,амбициозния ?! То хубаво да имаш амбиции за голям клуб ,но трябва и покритие .Млад е още ...то ако е писано да играе в голям клуб ,ще се случи след време ,явно не е сега момента.
Ок ,ще ти кажа ,като дойде екипа ,но само ми звънни ,че ти изгубих нещо номерчето . А къде е тоя Асаиди бе ? Контузен ли е нещо ?

За него е ясно, че никой не го ще в Ливърпул, Стоук го искат, но още се опъват за цената.
When you walk through a storm, hold your head up high...

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 28 юли 2014 20:03

superspiro написа:
suareshampion написа:

За него е ясно, че никой не го ще в Ливърпул, Стоук го искат, но още се опъват за цената.

Не бе ясно е ,че е пред трансфер в Стоук ,но защо не тренира с отбора ? Той все още е играч на Ливърпул и трябва да тренира с отбора. От 7ми юли са започнали нашите а той никакъв го няма ??

Върни се в “Ливърпул”