Позиция на Сектор "Г"

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
CSKA 78

Re: Позиция на Сектор "Г"

Мнениеот CSKA 78 » 28 юли 2014 17:53

mtaraduda написа:Някой колега ако успее да ми посочи 3 разлики между управлението на титан и това в момента бих го почерпил в столична кръчма.
1. И преди и сега се водят по 15 човека нови.
2. И преди и сега се плащат сериозни суми за заплати, като разликата е че по - малките заплатки се компенсират от някои роднини и приятели назначени в треньорския щаб.
3. И преди и сега пари за деца няма.
4. И преди и сега добрите играчи се махат за половин година.
5. И преди и сега заплатите се бавят с по 1-2 месеца поне.
В Левски положението е същото, така че ако някой реши да ми го зададе този въпрос, съм дал отговор още тук.

Виждам един съпричастен левскар със случващото се в ЦСКА!Брех,трябва много да боли...,това което ви спретна ЦСКА вчера!?И аз да бях на твое място,щях да поискам оставката(разбира се,от противниковия отбор) на всички тия ,които ми докараха тази болка и унижение! :lol: :mrgreen:
Последна промяна от CSKA 78 на 28 юли 2014 17:56, променено общо 2 пъти.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

motg
Контакти:

Мнениеот motg » 28 юли 2014 17:54

nicromanser написа:"сектор Г" да се извинят по-добре до де е време.
направиха огромен гаф без да помислят и без да разбират нещата.
цяла година не стигна на някой да разберат, че цска е отбор вече на една година, а не на 66.
сектор Г мълча или се обаждаше , но тихичко вече 24 години и когато отбора преживява най-големите си проблеми се намериха хора, който да се борят за да го запазят. Г Ганчев, В Божков, къде са сега, защо не протегнаха ръка , а искаха А окръжна с нови име.
малко уважение към тези които сега се опитват да спасят отбора от милионите грешки в зелено никога не е излишно.
да има слабости има и грешки, но когато няма алтернативи, когато има желание за нещо добро трябва да има и търпение.
и на мен като фен ми е болно за зимбру, но реалностите са такива, не само за цска, но се видя и за целия ни футбол. с подобни протести и декларации може само да се навреди и, ако това се търси би било разбираемо да е от фенове на други отбори, но ако е от фенове на цска е срамно и недообмислено.
фен на цска съм от повече от 30 години, видял съм какво ли не, за това не мога да се съглася с подобен простест и ме е срам заради тези който го спретнаха. очаквам в следващите мачове пълна подкрепа и плакати с извинение!!!
цска може да отпадне не от зимбру може да отпадне и от иртиш въпреки че цска не беше победен, цска може да не влезе в първата 6-ца дори, но уважение към тези който застанаха зад клуба в най-лошия момент от славната история си трябва винаги.
години трябва да минат за да се заличи стореното от години с цска до тогава нещата ще са все така, защото явно няма кой да даде 50 милиона ей така поне тия дето ги имаха не се решиха и се скатаха, от феновете 5000 помогнаха с акции, а сега недоволство, цска няма 5000 фена...а можеше да се купят милиони акцйй за това когато някой иска отговори нека сам си ги намери щом не ги вижда.
срамна работа беше това дано да има извинение!!!

Разбирам го това, за мен проблемът е че никой не пое отговрност за Провала, защото тези Зимбру ще ги бият половината отбори в Б-група.
И второ, в края на миналия сезон от ръководството, включително и треньорското, казаха колко важно е да се доберем поне до плейофа в УЕФА, как отбора е почти комплектован и ще се вземат само 3-4ма играча на необходимите постове, като се даде и по-голям шанс на младите ни играчи. Е след 3тия кръг кое изпълниха? Остава неприятното чувство че клуба се управлява на парче, ден за ден, което си е престъпление.
Последна промяна от motg на 28 юли 2014 17:55, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 28 юли 2014 17:54

Тъпа декларация, пълна с неверни неща. И кога ще е проумеете, че 15 000 лева е смехотворна заплата във футбола. Тук даже някакъв се пъне да обяснява как заплатите били високи като при Титан :shock: При боклуците левия ни бек вземаше 40 000 лева. Разни палячовци като Бенжалюн по 25 000 лева. Заплатите сега са от два до три пъти по-ниски, а болшинството футболисти които идват имат класа за нашата черга.

kubrat
Контакти:

Мнениеот kubrat » 28 юли 2014 17:56

Пичове, вие не сте нормални, как може да се оплаквате, че нямало кой да налее 50 млн. в ЦСКА? Ако някои иска да прави нещо такова с тези пари и правилен мениджмънт, при положение че започне на чисто, може да направи отбор с класа над Лудогорец и всяка година да влиза в Шампионската лига, а вие искате да ги хариже на Божков, Титан, Томов или който там е кредитор, само и само точно сега да играете в А група и Зимбру да се гаври с вас... :lol:

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 28 юли 2014 17:59

motg написа:Стига с тези акции бе, никой не можа да си купи акции, емисията беше неуспешна.
И всеки човек има различни финансови възможности. Кой е по-голям фен, този който дава 5% от месечния си доход за каузата, да речем 10 000лв или този който дава 50% - 200лв. И двамата са равностойни, защото е важно да си съпричастен към идеята, а не финансиите с които можеш да я подкрепиш.

И защо беше неуспешна?Може би,защото само 5000 си купиха, а останалите като теб имат само претенции!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 28 юли 2014 18:02

CSKA 78 написа:
mtaraduda написа:Някой колега ако успее да ми посочи 3 разлики между управлението на титан и това в момента бих го почерпил в столична кръчма.
2. И преди и сега се плащат сериозни суми за заплати, като разликата е че по - малките заплатки се компенсират от някои роднини и приятели назначени в треньорския щаб.
В Левски положението е същото, така че ако някой реши да ми го зададе този въпрос, съм дал отговор още тук.

Виждам един съпричастен левскар със случващото се в ЦСКА!Брех,трябва много да боли...,това което ви спретна ЦСКА вчера!?И аз да бях на твое място,щях да поискам оставката(разбира се,от противниковия отбор) на всички тия ,които ми докараха тази болка и унижение! :lol: :mrgreen:

Унижението беше за вас и на трибуните. Мен няма от какво да ме е срам. Аз си бях там - в сектор Б, а отсреща едно празно. Смешна и жалка работа.

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 28 юли 2014 18:03

nicromanser написа:

1 а 5 поредни победи в дербита титан имаха ли? та те нямаха и 5 победи като цяло
2 колко дългове имаха титан и колко има сегашното ръководство
3 колко футболисти и менаджери съдят цска за стари не платени суми и колко съдят сега новото...
4 титан даде ли шанс цска да е на феновете, както направи това новото?

Опростените дългове на титан е 3/4 от това, което е погасило новото ви ръководство ... При титан играехте в Европа, нали за вас тя е важна, а сега кво стана ...

motg
Контакти:

Мнениеот motg » 28 юли 2014 18:04

CSKA 78 написа:
motg написа:Стига с тези акции бе, никой не можа да си купи акции, емисията беше неуспешна.
И всеки човек има различни финансови възможности. Кой е по-голям фен, този който дава 5% от месечния си доход за каузата, да речем 10 000лв или този който дава 50% - 200лв. И двамата са равностойни, защото е важно да си съпричастен към идеята, а не финансиите с които можеш да я подкрепиш.

И защо беше неуспешна?Може би,защото само 5000 си купиха, а останалите като теб имат само претенции!

Фена, я кажи на колко мача беше миналия сезон, защото аз бях на 21 домакинства по 10лв и 3 мача по 7лв, дано можеш да го сметнеш, плюс официалния екип на отбора 67лв. Ти колко пари остави в отбора.

ronnie
Контакти:

Мнениеот ronnie » 28 юли 2014 18:07

Този коментар е може би най-голямото доказателство за свършеното от новото управление- подуенци са комплексирани и правят всичко възможно да очернят хората, които им причиниха това огромно унижение. От тази декларация печелят всички отбори, с изключение на един-ЦСКА :!:

ronnie
Контакти:

Мнениеот ronnie » 28 юли 2014 18:14

mtaraduda написа:
ronnie написа:

Този коментар е може би най-голямото доказателство за свършеното от новото управление- подуенци са комплексирани и правят всичко възможно да очернят хората, които им причиниха това огромно унижение. От тази декларация печелят всички отбори, с изключение на един-ЦСКА :!:

Може би нямаш много мозък, но да ти разясня. Унижение има за Гаджев, Божи86 и други знайни и незнайни герои, аз съм горд от това, че вчера като свърши мача траехте като путки и гледахте какво става в сектор Б.

1) Вие нямате ли си форум в който да показвате умствения си капацитет, вместо по цял ден да пишете в нашия?
2) Позволих си да разгледам въпросния форум и като гледам хората там хич не са горди като теб, а се чувстват доста унизени.

Върни се в “ЦСКА”