slash1912 написа:Къде видя да сравнявам??Чети внимателно какво съм писал!Наказанието за Ботев е 3 (три) мача без публика,тук спокойно може да е по един!
И без наказания ние си играеме пред празни трибуни
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
slash1912 написа:Къде видя да сравнявам??Чети внимателно какво съм писал!Наказанието за Ботев е 3 (три) мача без публика,тук спокойно може да е по един!
ЕМИЛ написа:slash1912 написа:Къде видя да сравнявам??Чети внимателно какво съм писал!Наказанието за Ботев е 3 (три) мача без публика,тук спокойно може да е по един!
И без наказания ние си играеме пред празни трибуни
Alonso_Massa написа:Аз не разбирам защо трябва да се наказват клубовете. Те какво могат да направят по въпроса, че има стотина двеста олигофрена, дето целта на живота им е да се дрогират, да отидат на мач, да крещят, да хвърлят няколко бомбички и да се сбият след мача??? Ей тези арестуваните да ги сложат да лежат няколко месеца да видим дали след това няма да се позамислят малко. Ако пак направят някоя магария този път да не са няколко месеца, ами 1 година и ако продължават още ще лежат и още и още докато им дойде акъла в главата, пък ако не им дойде поне ще лежи и ще има с една дрогирана маймуна по-малко по улиците.
slash1912 написа:Alonso_Massa написа:Аз не разбирам защо трябва да се наказват клубовете. Те какво могат да направят по въпроса, че има стотина двеста олигофрена, дето целта на живота им е да се дрогират, да отидат на мач, да крещят, да хвърлят няколко бомбички и да се сбият след мача??? Ей тези арестуваните да ги сложат да лежат няколко месеца да видим дали след това няма да се позамислят малко. Ако пак направят някоя магария този път да не са няколко месеца, ами 1 година и ако продължават още ще лежат и още и още докато им дойде акъла в главата, пък ако не им дойде поне ще лежи и ще има с една дрогирана маймуна по-малко по улиците.
Това го пишем всяка година по 30 пъти.Явно на някой му е изгодно такива олигофрени да продължават да ходят по стадионите и да си правят "хореографиите".Така има пари от глоби след всеки кръг

we are the champions написа:Наказанието ще е следващото дерби да се играе в Пловдив а джонито да е зад вратата чисто гол и да подава топката на футболистите
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта