ЛИВЪРПУЛ:Олимпиакос|Контрола№4|КР:1:0|

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

suareshampion

Re: ЛИВЪРПУЛ:Олимпиакос|Контрола№4|КР:1:0|

Мнениеот suareshampion » 28 юли 2014 10:26

В атака ,изобщо не бяхме добре ,но това е нормално ,предвид краткото време за подготовка . Не създадохме почти никакви положения . Маркович имаше едно така по чисто ,но не успя да уцели далечния ъгъл .
Значи ,виждам ,че вече дойдохте на мойта и за защитата. А така. За всичко ще дойдете ,но защо трябва да ме плюете хиляди пъти преди това ?
И за Керъл беше така и за Далглиш и за Даунинг и за Джонсън сега ,за Шкъртел ,за Енрике и за кой ли не ...така леко полеко идвате за на мойта .
В тая контрола ,така,колкото и да ми се иска ,не мога да отлича никой .Чан може би ,игра отново на ниво и Стърлинг показа известна острота ,но като цяло доволен съм само от резултата.Гърците изтърваха положения ,удариха греда ..излъгахме ги .Изиграхме мача ,наистина като един турнирен мач .Тия мачове ,помагат за участитето ни в ШЛ.
Гледах преди това и Сити ,там може би са малко по напреднали с подготовката ...видяха ми се по свежи. Или пък Милан бяха много слаби ? Незнам .Ще видим ,но определено мача с тях ще е много тежък. Важното е да няма контузени ..още сме в една ранна фаза от подготовката и играчите са податливи към контузии,особено ако правят по резки движения .
Отбора се нуждае от още доста промени за да е готов напълно за новия сезон .Трябва да се привлекат още 4 играча .Двама нападатели и два бека и да се изчистят някои туристи.Искам Марко Ройс и Морено ,за останалите двама общо взето нямам претенции и се доверявам на моя човек.
За десен бек исках Ориер ,но той за съжаление премина в ПСЖ.
Последна промяна от suareshampion на 28 юли 2014 11:32, променено общо 1 път.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 28 юли 2014 10:55

Да екипа е много добре .Поръчах за мен и за децата по един в спортдирект ,но още не е дошла пратката . И без нашивки за ШЛ :)
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 28 юли 2014 13:40

Стъридж е играч на мача. :)
Изображение
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 28 юли 2014 13:42

HoUs4oOL написа:Стъридж е играч на мача. :)
Изображение

Това е защото не е можело да се гласува за Стърлинг, тъй като е твърде малък(няма 21) и не може да пие алкохол в Щатите, а спонсора както знаем е Гинес :lol: :lol:
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 28 юли 2014 13:55

[offtopic]
Gil-galad написа:
HoUs4oOL написа:Стъридж е играч на мача. :)
Изображение

Това е защото не е можело да се гласува за Стърлинг, тъй като е твърде малък(няма 21) и не може да пие алкохол в Щатите, а спонсора както знаем е Гинес :lol: :lol:

Гиле, какво стана със Сусо, има ли инфо вече[/offtopic]
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

bez-nick

Мнениеот bez-nick » 28 юли 2014 14:03

Гледах само първото полувреме, не съм впечатлен от представянето за това полувреме, Чан игра добре, а Маркович направи 1-2 хубави неща и един неточен удар от удобна позиция след хубав рейд, общо взето оставам впечатление че в момента Ливърпул гради отбор с едно на ум за бъдещето, отбор който с всяка година да се развива и да става все по-силен, за това се и купуват такива млади и обещатаващи играчи. Ще видим какво обаче ще направим през настоящия сезон с тези млади играчи, които привлече Роджърс, не очаквайте чудеса, за мен този отбор не се прави за момента, а да бере плодове след година-две.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 28 юли 2014 14:16

daduradam написа:[offtopic]Гиле, какво стана със Сусо, има ли инфо вече[/offtopic]

Нищо не съм видял още ма ся ще питам Пиърс в Туитър белкем вземе да каже :lol:
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 28 юли 2014 15:27

suareshampion написа:Да екипа е много добре .Поръчах за мен и за децата по един в спортдирект ,но още не е дошла пратката . И без нашивки за ШЛ :)

и на мене ми харесва най-много от трите.като ти пристигне,пиши да кажеш как е на живо.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 28 юли 2014 16:04

Черния ли? Много добре седи да

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 28 юли 2014 16:23

Gil-galad написа:
daduradam написа:[offtopic]Гиле, какво стана със Сусо, има ли инфо вече[/offtopic]

Нищо не съм видял още ма ся ще питам Пиърс в Туитър белкем вземе да каже :lol:

:lol: :lol: Ако Пиърс нещо се дърпа да ти каже му кажи, че аз те пращам :lol: :lol:
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Върни се в “Ливърпул”