Дискусии: Левски - Литекс

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Каква поредна съдииска драма.

Мнениеот POPCORN » 26 ное 2009 09:11

tarikat написа:Важното е наистина ,че отново виждаме добри игри .Черната серия е в миналото и гледаме напред.Тази година сме шампион ,разбира се ,ако няма далаверки ...
Не виждам как ЦСКА може да ни бие 20 кръг ;) С кански мъки взеха скалпа на Свиленград ...а и отнова някой съдия ги подпря ;)

и какво подпря съдята отворко?Че не даде червен картон и като му беше дал червен картон какво?щяха да вкарат пряк сбодония ли?Какво само пискате... освен където дадоха измислен червен картон на Кръстовчев всичко друго си беше ок.я си погледнете футболистите.отначалото на мача почнаха така да влизат какво да прави, да си трае ли?Кво нарушение има при втория гол на Литекс?Никакво!Какво тогава ви е виновен съдята.Вие се радвяайте, че направихте 2 на 2 с тоя измислен корнер където си вкараха!Гонзо вчера го слушам къв картон на Зе Соарес, алоооооо купи си очила моито момче.Тинката може да е простак , ама без да го предизвикат няма направи такива глупости.Много добре се вижда как го рита и после кишишев го бута!Много плачете за нищо!Факт , червения картон на крастовчев го нямаше!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 26 ное 2009 09:12

IvoDivo написа:добре бе, голям си разбирач. Дай един телефонен номер на телевизиите и на вестниците да те търсят за коментари, защото така като чета какво се пише и какво се казва, явно ти си най-големия разбирач! Ако ми кажеш че нарушението на Еньо е за жълт картон, при това втори, явно си най-големия некадърник и нищо неразбираш. Стига си писал само да си губиш времето и да се дракосваш. Варви си гледай работата и си коментирай твоя си отбор и толкова...

1) Мога да коментирам каквото и където си искам.
2) За картона на Еньо нищо не съм казал.
3) Не съм голям разбирач.
4) Действително си губя времето, но ако ме не бях писал тука, и аз и вие щяхме да скучаем сега.
5) Мисълта ми беше че не сте обективни...
6) Наистина вече спирам да пиша по тая тема, че тряа ходя на работа :)
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 26 ное 2009 09:13

crap написа:
Стига е... няма коментирам повече-на кривата ракета и космоса и е крив...

Като няма да коментираш изчезни от форума и остави хората да се възмущават от ку*вите наречени съдии... Ето за това искаме рефери от чужбина на всички дербита...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

IvoDivo
Контакти:

Мнениеот IvoDivo » 26 ное 2009 09:15

POPCORN написа:
tarikat написа:Важното е наистина ,че отново виждаме добри игри .Черната серия е в миналото и гледаме напред.Тази година сме шампион ,разбира се ,ако няма далаверки ...
Не виждам как ЦСКА може да ни бие 20 кръг ;) С кански мъки взеха скалпа на Свиленград ...а и отнова някой съдия ги подпря ;)

и какво подпря съдята отворко?Че не даде червен картон и като му беше дал червен картон какво?щяха да вкарат пряк сбодония ли?Какво само пискате... освен където дадоха измислен червен картон на Кръстовчев всичко друго си беше ок.я си погледнете футболистите.отначалото на мача почнаха така да влизат какво да прави, да си трае ли?Кво нарушение има при втория гол на Литекс?Никакво!Какво тогава ви е виновен съдята.Вие се радвяайте, че направихте 2 на 2 с тоя измислен корнер където си вкараха!Гонзо вчера го слушам къв картон на Зе Соарес, алоооооо купи си очила моито момче.Тинката може да е простак , ама без да го предизвикат няма направи такива глупости.Много добре се вижда как го рита и после кишишев го бута!Много плачете за нищо!Факт , червения картон на крастовчев го нямаше!

освен червения картон с който останахме с 9 души и ни натикаха в наказателното ни поле ли? Ами нищо друго... ако мислиш че е малко и не беше точно навреме...

vesodoc
Контакти:

Мнениеот vesodoc » 26 ное 2009 09:16

Ако някой знае сайт или друго достъпно онлайн място, където наистина да видим - черно на бяло - при какви ситуации се дава жълт картон за игра с глава, моля да прати. Аз лично съм убеден, че изгонването на Еньо беше абсолютно неправомерно.
Не му издържаха нервите на съдийчето. Чудя се как не даде дуспа за люляците...

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 26 ное 2009 09:18

IvoDivo написа:
POPCORN написа:

освен червения картон с който останахме с 9 души и ни натикаха в наказателното ни поле ли? Ами нищо друго... ако мислиш че е малко и не беше точно навреме...

не е малко разбира се!Но не може така пищите все едно всяко негово решение е било във ваш ушърб!Аз примерно така грубо да играят футболистите на Левски не съм ги виждал никога!Те почнаха от началото на мача да режат и то при 0 на 0 !Даже съм склонен , че левскарите са си искали да си изкарат червен, за да им е по лесно на Литекс!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 26 ное 2009 09:20

Крап, я ми коментирай две изказвания, интересно ми е -

Дихонов - не искаме да викаме чужди съдии, защото с тях много губим
Янев - съдията свири всичко, което можа.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 26 ное 2009 09:22

tprodanov написа:Крап, я ми кажи две изказвания, интересно ми е -

Дихонов - не искаме да викаме чужди съдии, защото с тях много губим
Янев - съдията свири всичко, което можа.

ами бате с тия съдии преди време и Левски и ЦСКА не губиха нали?Аз не виждам както толкова станало, като 95% от случайте Левски и ЦСКА са подпираните отбори в първенството!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 26 ное 2009 09:22

Това, че вие сте подпирани, не означава, че и ние сме подпирани.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 26 ное 2009 09:24

tprodanov написа:Това, че вие сте подпирани, не означава, че и ние сме подпирани.

:lol: :lol: :lol: бате моля те.а най- много дузпи за един сезон във всички първенства това какво е?Не си прав тука някой човек ако го види, по точно не някой всички ако го видят много ще ти се смеят!Левски не ги подпират !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “Левски”